Reuters
FLASH: Greek protesters set building in central Athens on fire, firemen evacuate people - eyewitness
Kas keegi oskab oelda on Kreekas hetkel enamus voi vahemus valitsus? See annaks natuke selgust, mis sellest laenust sab.
Enamus peaks olema, seega seadusandlikku riski vist praegu ei ole.
CNN: Massive Greek strike grows violent
Vot minu juhe jookseb vägisi kokku- mitte ei suuda aru saada mida tegelased siis õieti tahavad? Kõik patud anti andeks ja anti veel kuhjaga raha ka aga ikka on jama. Tavamõistus seda ilmselt seletada ei suuda. Mõni tõsine keskerakondlane võiks teene teha ja selgitada kuidas need inimesed mõtlevad?
:D @Cynic
According to Agence France-Presse, one person was killed after a bank in Athens caught fire after being hit by petrol bombs thrown by hooded youths.
ostma peab, kui veri tänaval.
vähe on veel selles ongi asi
Mul oli tegelikult sama mõte ja küsimus. Ega mul omast käest polegi muud vastust võtta kui see, et sotsialistliku süsteemi inimene ei suuda leppida sellega, et temalt midagi ära võetakse. Arusaam riigi finantside toimimisest ei ole ka ilmselt kohale jõudnud. Tavainimene näeb ilmselt vaid seda, et mingid hüved vähemalt või ära võetakse.
Vaata kasvõi Soomet, seal jälle ka üks valvestreik käimas, vähemalt on nende majandus rohkem solid, et nii hulluks asi ei lähe.
Vaata kasvõi Soomet, seal jälle ka üks valvestreik käimas, vähemalt on nende majandus rohkem solid, et nii hulluks asi ei lähe.
Kolm on surnud.
Otsesaade Ateenast:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7075074.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7075074.ab
Pole kyll kesik aga pakuks valja, et vaga ei motlegi kuidagi. Kreeklaste molemisest annab ylevaate 1 ytlued kes seal streikimas oli: Riik keeras jama kokku ja riik maksku nyyd, minu palga kallale kyll ei tohi minna. Nad ei saa aru, et riigil pole kuskilt makta kui peab nii palju pensideks maksma. Pakun, et kui kesikud voimul oleks meil siis oleks meil sama seis mis latis oli voi veelgi hullem, Nii hulluks kui Kreekas on ei suuda isegi kesikud 1 valitsuse aja jooksul minna kui nad saaks 2-3 valitsusaega voimul olla siis oleksime vist kyll. SSamas oleksime me selleks ajaks juba Venemaa osa hoopis ma arvan.
Vaatasin seda Aftonbladeti/Reutersi striimi, peotäis taganevaid kommareid või anarhiste kes üritavad end tavakodanike hulka ära peita kui politsei kannule jõuab. Mõttetus.
Cynic, nii palju kui mina aru saanud, siis streikijate/märatsejate taotluseks on, et liiga palju Keynesi on maailmas ning tuleks rangemat eelarvepoliitikat rakendada.
kristjan.lepik
Paraku on konservatiivne Saksamaa kes on saatnud kreeklastele raha mängimiseks.
Keynes poliitika rakendatakse USAs ja UKs, seal kus asjad lähevad õiges suunas.
Paraku on konservatiivne Saksamaa kes on saatnud kreeklastele raha mängimiseks.
Keynes poliitika rakendatakse USAs ja UKs, seal kus asjad lähevad õiges suunas.
Kas keegi mäletab veel Saksa nõudmised et Kreeka peaks maksma "turuintressi" oma abilaenude pealt? Õnn kaasa konservatiividele!
Stefan, ma proovisin irooniat :)
Ning mina arvan, et Keynesi abil UK ja US lähevad väga vales suunas + Keynes on 2.a. pärast sõimusõna.
Ning mina arvan, et Keynesi abil UK ja US lähevad väga vales suunas + Keynes on 2.a. pärast sõimusõna.