Milleks Sulle raha, kui tervist enam ei ole (naiste eri)

leidsin
kas keegi teab raja joonist ja sõiduduunda sel aastal?
kodukal oli 2003 ja 2004 rada
sõidusuunda - vabandust
Kaks nädalat tagasi tehti uus rada ja sellest pole pilti veel üleval
Päris hea rada!
Käisin proovimas.
Kaks tagasi pööret kipuvad, algajal nagu mina, piruettidega lõppema.
Ja veel, tehke kodus kätekõverdusi, sellest võib abi olla!
Ma näen, et toimub juba esimene topingunähtus. Mehed teevad kuiva trenni ja uurivad raja iseärasusi. Samas võtan sõnasabast kinni ja teen ka ise kätekõverdusi.

Tulge 30. november karti sõitma, kui teil tõesti on auahnust!
Ma ei suuda väga hästi pihta saada mismoodi puutub asjasse auahnus ? Mina küll pigem otsiks üritusest meelelahutust ja mõnusaid inimesi.
Mis puutub auahnusesse, siis sellest on üks Oxfordi professor teinud väga hea uurimuse, aga konkreetse allika taasotsimine on hetkel raskendatud.
Olgu olgu, lihtsalt competition on see mis paneb neerupealsed adrealiini tootma ja süstivad selle veregrupi koostisesse. Muidu, JaaM, meelelahutus ja seltskond on tõesti õigel kohal ära mainitud.
ikka ikka topingut (sic) igas versioonis. Et Metsikult kihutada, plaanin ma veel juba täna minna rada proovima ning kehakaalu järgmiseks nädalavahetuseks sinna 70 kilo ligi ajada - niipalju dopingust.

mis toimub 30.11?
Kui asi ikka toimub, tuleksin ka kampa - naiste poolt esindama siis.
Praeguse seisuga siis 13 inimest:
reioinvest
escape
henryhenry
Metsik
privador
Fit
Henno Viires
lissabon
tanel24
JaaM
Romario
Jormel
eln

Kes tahavad veel lisaks tulla ja kes sellest nimekirjast arvab, et ta siiski ei saa tulla, siis andke kiirelt märku!
Ja neile, kes on lubanud tulla veel niipalju, et kui kellelgi on kedagi, keda ta tahaks kaasa võtta (naised, lapsed, sõbrad, töökaaslased, naabrid jne), siis kõik on teretulnud. Andke ainult märku mitmekesi keegi tuleb, siis teab arvestada inimeste arvuga.
Tahaks teada, kaua asi orienteeruvalt aega võtab, siis räägiks edasi...
to reioinvest

Jõuan eestisse tagasi pühapäeva hommikul ja arvan, et ei ole aega ja tuju vahepeal arvutit käima panna, seega tahaks teada, kas kolmeteistkümne inimesega asi toimub, palju finantsi tuleb võtta ja endiselt ei väsi küsima: kaua aega arvestada. Kui seda ei tea, ei julge ka kohalolekut garanteerida.
et siis naiste tervise parandamisest sai kardisõit :D
to lissabon
Sry et pole varem jõudnud vastata. Asi toimub kindlasti. Finantsi võiks kaasas olla igaks juhuks vähemalt 300 eeku. Kardisõidu peale kulub umbes 1h - 1,5h + saun samapalju, neile kes sauna tahavad minna.
Ja veel viimane üleskutse - TULGE SIIS KÕIK PÜHAPÄEVAL KELL 13.00 SAURIXI KARDIKESKUSESSE KARTI SÕITMA!!!!
kui võimalik tulla on, kas siis kohapeal ka saab arveldada? ei julge kohta broneerida, kuna ei tea kas jõuan pühapäeval tagasi?
to CharlieF
saab ikka
võib juhtuda, et tulen ka pühapäeval karti sõitma
Kuidas ära tunneb organisaatori?
Morn ilme ja mõmiseb midagi teemal "eelarve 1500-ga miinuses, sataan!"

Samuti punasemummuliste trussikute järgi.