deepsky 27.10-04.11 lõunas ära.
Tänan reioinvest, mulle sobib!
to JaaM
Mul on üks vanakooli reket üle.20 aastat vana, algajale käib küll,isegi mängin sellega vahel.
Mul on üks vanakooli reket üle.20 aastat vana, algajale käib küll,isegi mängin sellega vahel.
To reioinvest
Sobib ja olen tulija.
Sobib ja olen tulija.
To reioinvest
Olen pühapäeval 30. oktoobril kell 13.00 kardil sangas.
ja üldiselt võiks tennise järgmiseks plaaniks võtta. Mul ka kaks väga vana reketit. Kord kruusasel teel mängisin. See jättis kustumatu elamuse.
Osavõtt aktiivseks.
Olen pühapäeval 30. oktoobril kell 13.00 kardil sangas.
ja üldiselt võiks tennise järgmiseks plaaniks võtta. Mul ka kaks väga vana reketit. Kord kruusasel teel mängisin. See jättis kustumatu elamuse.
Osavõtt aktiivseks.
karti tahan ka soita!
Kui keegi korraldaks tennises segapaarismängu turniiri, siis võtaks meelsasti osa. Seda siis LHV töötajate poolel.
Olen ka kahe käega tenniseturniiri poolt
Tennis...hm, squashi ("Wall Street") ja golfiga (panganduseliidi lemmik) polegi keegi veel välja tulnud? :P
või kellegi eralennukiga olümpiale? :)))
30 okt. sobib. kell 13.00 on kõll neetult vara, pühapäeva hommik, for christ's sake!
või kellegi eralennukiga olümpiale? :)))
30 okt. sobib. kell 13.00 on kõll neetult vara, pühapäeva hommik, for christ's sake!
Löön ilmselt ka ise punti, Saurix kardikeskus lausa kiviga visata kodu juurest :)
Teistele LHV töötajatele saadetud innustav meil :)
Teistele LHV töötajatele saadetud innustav meil :)
Kui palju aega peaks kokku planeerima? Paar tundi, rohkem?
Aga tõenäoliselt tulen ja rokin sajaga. Jee Jee, kart on lahe!
Aga tõenäoliselt tulen ja rokin sajaga. Jee Jee, kart on lahe!
Kristelt,
Igamehe paarismängu turniiri mõte on selles, et ei mängita meeskondlikult maaklerid versus kliendid, vaid paari pannakse tugevuse järgi
Fit,
Sellepärast pakkusingi välja tavalise tennise, mitte mingi elitaarse kõrgklassi mängu (golf, nagu mainisid)!
Igamehe paarismängu turniiri mõte on selles, et ei mängita meeskondlikult maaklerid versus kliendid, vaid paari pannakse tugevuse järgi
Fit,
Sellepärast pakkusingi välja tavalise tennise, mitte mingi elitaarse kõrgklassi mängu (golf, nagu mainisid)!
30.10 sobib - kohal
70% tõenäosus, et sobib ja teen kõik selleks et tõenäosust tõsta.
Saurix 30. okt, 13.00 sobib.
Palju siis kardisõitjaid koos on? Ja mis see maksma läheb, per feiss?
Praeguse seisuga tulijaid 11:
reioinvest
escape
henryhenry
Metsik
privador
Fit
Henno Viires
lissabon
tanel24
JaaM
Romario
Tore oleks kui saaks ikka vähe rohkem inimesi. Henno kuidas su kihutustöö LHV töötajate seas edenenud on?
reioinvest
escape
henryhenry
Metsik
privador
Fit
Henno Viires
lissabon
tanel24
JaaM
Romario
Tore oleks kui saaks ikka vähe rohkem inimesi. Henno kuidas su kihutustöö LHV töötajate seas edenenud on?
Panen siia üles ka täpse pakkumise Saurixilt.
See kehtib 30 inimese kohta. Kui inimesi on vähem, siis on sõit lühem ja hind peaks tulema näe peale vähe odavam.
pakkumine
See kehtib 30 inimese kohta. Kui inimesi on vähem, siis on sõit lühem ja hind peaks tulema näe peale vähe odavam.
pakkumine
link sai vigane:
pakkumine
pakkumine
kinnitan veelkord, et olen 30.10 kell 13 valmis Alonso'tama... :)
kus asub Saurix???
kus asub Saurix???