see viimane kehtib siis saunas või? karti sõidetakse ikka kombenesooniga??
kellel portfell miinuses, sellel punasemummulised trussikud, kellel plussis, sellel rohelisemummulised.
kuidas aru saada
kellel punased, kellel rohelised
ärge siis kella keerata unustage!
Võtan sõbra kah kaasa.
ma pean kahjuks oma tulekule kriipsu peale tõmbama :( ei lähe alti nagu tahaks :(
Nii, saabusin just karti sõitmast :)
Kahjuks kujunes üritusel osalenute arv oodatust väiksemaks, kokku sai meid 8, kuid kindlasti oli kõigil kohale tulnuil lusti laialt ....
Osalesid reioinvest, henryhenry, henryhenry sõber (foorumi kasutajanimi puudub), Metsik, Jormel, lissabon, Henno Viires, ja ainsa naispoole esindajana Ene (sry, ei küsinud kasutajanime!).
Peale soojendus- ja ajasõite toimus finaal, kus auhinnalised 3 kohta hõivasid:
I reioinvest
II henryhenry
III Jormel
Suur tänu reioinvestile laheda ürituse korraldamise eest!
Loodame järgmisel korral rohkemat osvaõttu ...
Kahjuks kujunes üritusel osalenute arv oodatust väiksemaks, kokku sai meid 8, kuid kindlasti oli kõigil kohale tulnuil lusti laialt ....
Osalesid reioinvest, henryhenry, henryhenry sõber (foorumi kasutajanimi puudub), Metsik, Jormel, lissabon, Henno Viires, ja ainsa naispoole esindajana Ene (sry, ei küsinud kasutajanime!).
Peale soojendus- ja ajasõite toimus finaal, kus auhinnalised 3 kohta hõivasid:
I reioinvest
II henryhenry
III Jormel
Suur tänu reioinvestile laheda ürituse korraldamise eest!
Loodame järgmisel korral rohkemat osvaõttu ...
Mis te parimaks ringiajaks saite?
Jah, naiste eri kujunes küllaltki meestekeskseks, aga sellest hoolimata väga lahe üritus!
Tänud reioinvestile.
Tänud reioinvestile.
Väga tore oli ja üritus läks korda, aga kahju, et paljud ei tulnud ja teada ka andnud et ei tule. Seetõttu läks teistele üritus kallimaks kui planeeritud.
Aga kokkuvõttes oli väga lahe ja peaks hakkama mõtlema järgmisest üritusest. Saunas käisid läbi järgmised ideed: bowling, paintball, piljard.
Mõned pildid tänasest üritusest: Saurix
to rick12: minu parim ringiaeg oli 36.24
Aga kokkuvõttes oli väga lahe ja peaks hakkama mõtlema järgmisest üritusest. Saunas käisid läbi järgmised ideed: bowling, paintball, piljard.
Mõned pildid tänasest üritusest: Saurix
to rick12: minu parim ringiaeg oli 36.24
Üritus väga tore, käed on mõnusat surinat täis sõidust. Pühapäevase trenni eest 10 punkti reioinvestile.
Reioinvest oli täiesti omast klassist mees, parimad ringiajad sinna 36 väikestega sekundi kanti - mängis ülejäänutega kassi-hiirt. Teistel üle sekundi aeglasemad ringid.
Müts maha henryhenry ja kaaslase ees, kes viitsisid Pärnust kohale tulla - ise poleks sellist reisi ette võtnud.
Sauna eesruumis vestlusest jäid kõlama järgmise ürituse teemadena paintball, bowling ning tennis.
Egas muud kui eelistused kirja ning mõne aja pärast uus üritus. Ise oleks käpp kõigil aladel.
Reioinvest oli täiesti omast klassist mees, parimad ringiajad sinna 36 väikestega sekundi kanti - mängis ülejäänutega kassi-hiirt. Teistel üle sekundi aeglasemad ringid.
Müts maha henryhenry ja kaaslase ees, kes viitsisid Pärnust kohale tulla - ise poleks sellist reisi ette võtnud.
Sauna eesruumis vestlusest jäid kõlama järgmise ürituse teemadena paintball, bowling ning tennis.
Egas muud kui eelistused kirja ning mõne aja pärast uus üritus. Ise oleks käpp kõigil aladel.
Jõudsin Jormelist paar sekundit varem postituse esitada ;)
krt, nagu rajal. Pean lisaks oma roolikeeramisoskusele harjutama ka nobedamalt tippimist klaviatuuril :)
Tänud Reioinvestile.
Ootan järgmist üritust pikkade silmadega.
Parim ring 37.28
Järgmisel korral peaks praktiseerima ettemaksu.
Nii otsustas üksmeelne arutelu.
See peaks laiskuse kontidest peletama ja lubajad vähimagi võimaluse korral kohale meelitama.
Ootan järgmist üritust pikkade silmadega.
Parim ring 37.28
Järgmisel korral peaks praktiseerima ettemaksu.
Nii otsustas üksmeelne arutelu.
See peaks laiskuse kontidest peletama ja lubajad vähimagi võimaluse korral kohale meelitama.
Väga tublid, mina nii kiiret aega ei saanud reedel aga hea elamuse küll. Arvestage et homme on kondid, tagumik, ... valusad:)
Mina olen kõigile osavõtnutele, eelkõige aga reioinvestile avaliku vabanduse võlgu.Vigastasin neljapäeval tõsiselt muu tervisliku alaga tegeledes oma jalga. Pidin oma mittetulekust teavitama- aga vastutustundetult unustasin. Rehabiliteerimisele lootma jäädes...
ka mina võlgnen vabanduse oma tulemise mitteteatamise eest, aga kuna see selgus nii hilja, siis ei hakanud interneti otsimisega kiirustama, sest sellest poleks tulu olnud.
..et siis mittetulemise, mitte tulemise...
Minupoolt ka tänud reioinvestile toreda ürituse korraldamise eest.
Õnnestus siis seekord olla ainuke naissoo esindaja aga loodame, et järgmine kord on meid rohkem.
Õnnestus siis seekord olla ainuke naissoo esindaja aga loodame, et järgmine kord on meid rohkem.