Milleks Sulle raha, kui tervist enam ei ole (naiste eri)

kui samas tempos huvilisi tekib, siis varsti lumi maas ja henryhenry kukub jälle aiglasse.
escape vist puhkusel?
Tundub jah, et 30 ei ole hetkel reaalne hulk...
Avalikult on poolehoidu avaldand aint pooltosinat.
mina oleks samuti huvitatud.. aga ikka samamoodi - kui aeg ja koht sobivad
ilmselt ka
olen eemal olnud vahepeal... ,kuid karti sõidaks küll
praegu tundub, et tulijaid oleks umbes 10 ... seda on natuke vähe, võiks olla vähemalt 20. Ühesõnaga andke, aga julgelt märku kes oleks tulijad.
kardisõidu teeks küll kaasa
Foorumi esialgseid tulemusi põhjalikult analüüsides oleks investeerijatest kardisõitjate algne ja eeldatav nimekiri alljärgnev:
1. reioinvest ( On kellegil omapoolseid ettepanekuid talle "naiste eri" esimese ürituse korraldaja diplomi kujunduse osas?);
2. kittya;
3. hgh;
4. jaaM ???
5. metsik;
6. stan ???
7. lissabon;
8. riq???
9. deepsky;
10. henryhenry;
11. tanel24;
12. rakuc???;
13. neoon???
14. jormel;
15. romario.
16. ...
17. ...
18. ...
jne, jne, kuni 20- 30-ni välja. Kohtade arv limiteeritud paiga mahutavusega. Seega - kes ees, see mees/naine! hgh-l õigus, tempo madal, katsuks esmaürituse ikka ennem lume tulekut ära teha:)

Kui investeerimisnõu ei pea andma, siis olen ka käpp :)
16. Fit (vastuseks-investeerimisnõu andmine ei ole asja eesmärk, vt. foorumi pealkirja. Arvan, et kogemuste ja mõtete vahetamiseni jõuame aga iseenesest).
Ennast unustasin ära:
17. escape;
18. ilmselt veel üks LHV klient, kelle kasutajanime ma hetkel ei tea.

NB! Küsimärkidega tähistatud algse nimekirja liikmed on need, kelle kommentaar küll konkreetset jah sõna ei sisalda, kuid kelle tekstist võis seda kaudselt välja lugeda (nemad võiksid üle täpsustada).
Osalemas kui aeg sobib
Kuni 24.10 Eestist eemal,edasine periood peaks nagu klappima.
Võiks teha mingil puhkepäeval ka näiteks LHV töötajate/klientide/foorumlaste tenniseturniiri (segapaarismäng). Oleks pikemat aega tegevust ja samas ka vahepeal piisavalt social event'i!

Kas on väga hullumeelne idee? :)
Kas võib lukku panna?
Jah

Üritusest võtan osa hea meelega!
Kui kardisõitu korraldamise Eriti Olulisele Persoonile reioinvestile ja tema läbi ka Saurix´ile sobib, siis lihtsam oleks otsustamiseks (teistkordselt) mingid kuupäevad välja pakkuda.29-30 oktoober?reioinvesti arvamust ootama jäädes...

Aja klapitamine on alati ürituse raskeim osa. Lähtuma peaks ilmselt, et kel aeg sobib see tulija, kel mitte see järgmise kuu üritusest võimalusel osavõtja. Kas järgmine aga toimub, see sõltub esimese ürituse õnnestumisest. Aga esimene üritus ei saa ju kuidagi ebaõnnestuda, kui inimesed ise tegutsejad, suhtlemisaldis, avatud ja tolerantsed:) Nimekiri võimalikest koostegemistest tuli ju päris pikk, mina võin järgmise kuu üritusena näiteks keegli korraldada.
Absoluutselt mitte hullumeelne idee, pigem absoluutselt hea idee:)

Kuid idee massidele ei sobi, vajab põhja alla. Endal varustus olemas aga olen ikka algaja staatuses. Paaris mängimiseni ei ole jõudnud, seega profile segapaariliseks vist ei sobiks. Kui siis ehk peale mõningast väljaõpet. Sellisel turniiril aga ilmselt võistluslik külg oluline, lihtsalt liikumise egiidi all vaevalt, et keegi kohmerdajaga koos osaleda tahaks - kui just asja lõõgastava meelelahutusena ei võeta:)

Igal juhul jälle tervislik teema, mida tennisehuvilised võiks foorumis arutama asuda!

Ei tea, palju meist siin profid on? Mina küll mitte.
Pidasin silmas sellist igamehe paarismängu ideed, kus kõige tugevam pannakse paari kõige nõrgemaga jne. Seal pole nii tähtis võit, kui osavõtt ja mängurõõm.
PS ise pole varsti aasta aega üldse reketit käes hoidnud. So what? :)
Kui keegi kaks reketit kaasa toob ja ühe neist on nõus välja laenutama, siis mina võtaks küll osa esimest korda viimase 10 aasta jooksul.
kart - sobib
keegel - sobib
tennis - sobib
... asi tundub paljulubav, kui käima läeb. Kättevõtmise asi tegelikult ju ainult.

Kardisõiduks 29,30-10 sobivad
Panin praegu Saurixis kinni aja: Pühapäeva 30. oktoober kell 13.00
Andke siis kiirelt märku, paljudele selline aeg sobiks