Milleks Sulle raha, kui tervist enam ei ole (naiste eri)

... sumo kah oli veel!
Ahju kütmine kah!
alternatiiv teivashüppele - pühapäevane väljasõit Karksi-Nuia'sse. ("Karksi Nuia" = "Hüppan teivast" võrukeeles)
hirnu herneks! reioinvest, tuju läks heaks kohe su jutu peale
reioinvest, palun ära hiili oma setu keele oskuse varjus kõrvale lubadusest uurida kardisõidu kohta:)Ootame infi.

Arusaadav, et lissabonil läks tuju heaks, mees käis varem ennetlikult idee välja arvamusega, et see vastukaja ei leia. Ok, lissabon, ma ei torgi hella kohta aga reioinvest päästis sind hetkel ohtlikes 5 meetristes kõrgustes teibaga mässamisest ja liiva silma minemisest.Loodame, et juba tänase õhtu veedad "Hüppan teivast" lõõgastumisvõimalusi uurides ja ehk lähiaegadel loeme Sinu sulest juba asiselt ettevalmistatud teivashüppe/Karksi-Nuia väljasõidu plaani:)
püüan anda kardisõidu kohta lähemat infot hiljemalt esmaspäeva õhtuks
Milleks sulle tervis kui raha enam pole?
TNT, foorumist kumab et raha sul nagu raba. Kas peale ürituse viinaga ja teadagi millega veel mõni Tervislik mõte tuleb.
kuhu jääb kepikõnd!
edgar ka kaasa ja..

teeks ettepaneku minna metsa jahile, v6tta kast viina kaasa. pyssid jätame koju!
voi siis sitta visata natuke kuskil suure pollu peal.. sinistes botikutes.
pärast saun ja teadagi mis!!!
mis mis, ikka neli kasti viina ja püssid jätame koju.. koerad jätame koju jne :D
Vaadake ette jahimehed iga, rebane ei pruugigi rebane olla!
Kardisõidu kohta siis niipalju infot, et lasin teha hinnapakkumise:
2,5h GrandPrix + 2h sauna umbes 30'le inimesele läheks maksma
9600.- (sauna sain tasuta ja sõidult -20%, tavahind oleks 12 500.-)
Näo peale tuleks siis kusagil 320 eeku. Hinnale lisanduvad veel
söögid-joogid.
Et kui piisavalt huvi oleks, siis tuleks leppida kokku mingi aeg.
Sõidust niipalju, et sõidud toimuvad kuni 8 inimesega rajal, alguses
soojendus ja rajaga tutvumine oma tempos , siis sõidud aja peale e.
kvalifikatsioon. Poolfinaalid ja finaalid ( ~12 ringi). Peale finaali –
autasustamine karika, lohutusauhinna ja vahuveiniga.

Andke märku palju oleks huvitatuid.
Toetan ideed ja võtaks osa, kui preili escape tibud kokku saab:)

Henryruudus, ma saan aru Su mölapidamatusest, aga Su komapaigutus tõotab juba küll pikemat aega auhinnalist kohta grafomaaniliste perverssuste galal.
Olen kah käpp.
Ei tea midagi, kui seda koma ikka oskuslikult sättida, äkki on kardisõidus kah sellest abi.
Siis minu grafomaanilised perverssused oma tempos Sinu eksimatute komapaigutuste vastu koos vahuveiniga.
Kodanikud!
Varsti tuleb jää peale.
Siis ei saa nende kärudega enam sõitta.
Ma teen juba kätekõverdusi ja muid ära keeramis-harjutusi aga osaleijaid nagu ei paelu see kart kui niisugune.
Kui aeg ja koht sobivad, olen tulija!
kart on mõnus vaheldus tallinna liiklusele, kui rahvast/ruumi on olex ka käpp
Sobib, seni ainult pealtvaataja olnud
to henry ruudus,kas üldseisund juba nii palju paranenud,et võid kätekõverdused ette võtta?
Keriutati juts aiglast valja. Tunnen päris häste.