Miks nii laisad(?) ollakse

mmmmehed....pange siia moni link ka yles. Tahaks ka 'habemega' meeste jutte lugeda.

to mises: enne pyydkem siiski oma enda liivakastis loss valmis ehitada, kui maailma vallutama laheme.
Noh kus nüüd kukuti materdama. Nagu ma aru saan on ka kõik siinsed habemikud alla 30ne :)

Minu arvates üsna loomulik, et inimesed arenevad ja punastavad kui oma paariaastataguseid kirjutisi üle loevad.

"Pesupulbrireklaam" on ju hea põhi, kust edasi minna ja areneda.
Tundub, et Fit on geenius. Tabas kohe ära kes on kes. Paistab, et lugesid vist väga hoolega (muigamisi).
Ühele asjale ei saa pihta: kas sain õieti aru, et 79 on sünniaasta? Seda, et mis siin on pistmist majandusteadlasega/teadusega?
Noored vihased mehed, las olla. Kes koera saba ikka kergitab, kui mitte koer ise.
:)
egas vanusega habe kasva, kogemustega ikke.

Naide otse pohjanaabritelt: 11a Soome poiss kasvatas siukse habeme, et lausa raamat kukkus valja. Nii et...
ikka läheb isiklikuks...aga see ongi foorum
jääks asja juurde. lugege hoopis esseed
ning võimalik, et on vastik reklaam, kuid...
käpard olen...kustutage aadressil see br/ lõpust
aga kui teil isiklikke asju on, siis meilige mulle (ÄPwebist leiab vajadusel aadressi).
mises,
kui oled oinas,oled parajaga kokku sattunud.Palju õnne!!!!
Haaa-haa"keegi ei viitsiks lugeda. lihtsalt EV konkurents on veel nii madalal tasemel".
No mina olen märganud,et 13-t aastaselt on isiksused enam-vähem välja kujunenud,nii et habe ei puutu asjasse.Sa oled siis täpselt nii tark ja osav,et pead end teistest veidi targemaks,nohh,nii EV-i tasemel või nii?
Lingi oma lugu siia ja vaatame....ja vaata,et sa huuli torru ei aja kui keegi peale su emme sind siin kiitma ei hakka.Ja kui on hea lugu saad ka teremerelt kiita.Aga kui sa ka edaspidi ise-ennast kiitmast ei väsi,tule,palun lõbusta mind ka edaspidi....

Nõrganärvilistel ja muidu memmepoegadel nüüd paluks kenasti kõrvale astuda,et mitte kogemata viga saada....
mises pole laisk on aga käpard,nohh,milleks ma oma aega siin küll raiskasin....
kujutan ette, et see poiss annab päris head nõu, kuidas tõusval turul teenida...
Votan asja lyhidalt kokku.

Hasti kirjutatud too. Aga sellega, et EV's sulle konkurentsi pole, kahtlen sygavalt.
Lihtsalt huvitav, mille jaoks sa sell kirjatyki kirjutasid?
a) et endal oleks vahel lahe lugeda
b)et koigile LHVD jommidele 'koht' katte naidata c)et sellega EV vaiksest liivakastist suurde yle hypata
d)polnud midagi teha, votsid raamatukogus mitmenadalakaardi ja vihtusid siis naerul sui seda kirjutada

....aga anyway, hea too. Sa lubasid siin ka yht teist voorkeelset yles panna, ootan pinevusega.

BR
wizard
To: Teremere: Palun saada oma USA aadress minule (nyyd: veiko@FinancialAccountingSoftware.Com) sest pean olem jälle Eestlaste võimalusi tõestamas. Ise ei suuda ja see praegune minule tulnud jama kah ei suuda. Kaks meest oleks alati parem, kui yks...
Täna just pidin investoritele oma management team'i kokkupaneku voimalusi toestama. Ja minul on ainult pakkuda mingeid USA konsultante, kel ainult oma raha mottes on. Miks ei voiks Me neid lolle peedistada...

Veiko
Lugesin ka selle loo läbi ja tuli piinliku seigana meelde, kuidas ma ka ise väikese jumbuna kunagi seda va viitamist armastasin. Lehekülg nägi lihtsalt tuus välja! Kui aus olla, ei võtaks ma sellel ajal enda kirjutatut enam kunagi vabatahtlikult lugeda... Mises: sinuga on tulevikus loodetavasti sama lugu.
Veiko,
mitte midagi ei saanud aru.mu usa aadress?hmmm.:-)meiliaadress?siin see on, terekere@yahoo.com (sry,ei viitsi siin htmlitseda,laisk olen;-)

eeee.tiimi kokkupanemisel pead arvestama selle,eee tiimvörkist arusaamisega,et kui hea see tiimil on ja kas on ka tiimpleieritega tegemist.kui seda ei ole,ei õnnestu ka usakaid peedistada.Nohh,kui kõik on tiimis teistest veidi targemad ja läheb vaidluseks,et kes see kõige virgem on no jne....ja seda tiimpleieri värgist arusaamist on eestlastel veel vähevõitu,vist?Võibolla ma eksin?A need usa konsultandid,Eestis või?need on need luuserid,kes kodus hakkama ei saanud ja ilma peale õnne otsima on läinud.Nohh,tiimvörkist teavad nad küll aga karta on,et loodavad liialt teiste peale,ise-end kohvitassi juurde unustades.Ja pole ka nende peedistamisest midagi kasu,helistavad koju emmele ja kaebavad ära.....:-D
Jahh,mises,kuula Kristjanit,
keda see huvitab kui sa peaksid viitama sir Isaacile,et kukkudes kasvab kiirus?Nohh,sulle võib ju suures ilmas paljugi veel uudiseks olla,häid avastamisrõõme....
Tere Teremere: Sa vist oled rohkmem joonud, kui mina... Vaesed meie, kes Eesti aja järgi kuskil elavad....

Veiko
Tahtsin ainult öelda, et mul jällegi siin NY's nii igav... Leiaks mõne Eestlase, tutvustaks Talle midagi... Ja LHV ei ole siiani aru saanud, et toelised Eestlased on näiteks Carmen Cass ja Neeve Ciarvi. Aga sellised mõtlevad veel 10 aastat hilisemalt, milles nn. "Minu probleem tookord oli"...

Veiko
hei Veiko,
ma ei joo nädala sees kunagi,nohh vaid reisul olles,siis peab ju teistega koos õhtusöögi ajal õlut rüüpama.Aa muu aadress pole hetkel mitte domm ega uulitsa ega usa vaid EL.:-)
NY,NY...nohh seal on ju vaid x-mennid ringi jooksmas,lendamas:-D...aga eestlasi peaks seal päris palju olema,kindlasti on ka seal mingid eestlaste koos õlle joomised ja asjad nagu igalpool mujal maailmas.

A miks sa arvad,et LHV-d ei saa aru,et Carmen üks tubli tüdruk on?
to bomull:
aga siinsed alla kolmekümnesed ei arva tingimata, et nad geniaalseid lugusid kirjutavad. mõni kahekümnene arvab, selles ongi vist vahe.
ma olen muidugi kah alati imestanud, et miks kõik lähevad isiklikuks, aga tundub, et sa isegi eeldad seda. kui keegi ütleb et kogemused tulevad aastatega, ei tähenda see sugugi seda, et ta ise kindlasti arvaks, et tal neid kogemusi piisavalt on (st, räägib "ebaisiklikult").

kristjan tõi hea näite, ei usu mina, et ta isegi usub, et ta tingimata hetkel 100% tõene on. arvan, et ta isegi ootab, et oma lugusid veel 10 -15 aasta pärast lugeda ja itsitada.

ja tegelikult võib vist ennast targaks (või siis arengus seisma jäänuks?) lugeda siis kui 10 aasta tagust juttu lugedes vaatad, et päris normaalne jutt.

seega misesed, kirjutage aga, aga nagu siin ka eelnevalt korduvalt mainitud, ärge liiga palju lootke, kaotate sellegi respekti mis teil muidu võib olla tekkinud.

ja koera saba peavad ikka teised koerad kergitama

misese jutu kohta ytleks mina kõrvaltvaatajana- kus on arutlus? see on väidete kuhjamine igaüks kinnitamas teist. tundub, et kirjutaja on lugenud raamatuid, mis üksteisele viitavad (nii võib jube palju lugeda samas kogu aeg ühte asja lugeda). irw- A.Martinson, kas sa ise usud, et oled geenius? irw,irw,irw.
Stiililiselt nooruslik (ehk rabe ja hüplev), propagandistlik.
lugesin huviga (tänu sellele, et see on juba tänu siinsele foorumile metatekst).
to wizard: panen siis yhe habemega mehe loo lingi yles, mis haakub kah selle ameerika ja raha teemaga.
http://www.ekspress.ee/arhiiv/2000/47/areen/motted1.html

ja stiilisliselt sarnase asja (no see on juba camp)

http://www.atomfilms.com/default.asp?film_id=786

aga miks ma ise viitsin siia nii pikalt kirjutada- tegelikult et provotseerida arutlusele. sellepärast mulle see foorum siin kohe meeldib. ehkki teisest küljest on see muidugi aja raiskamine. ratsionaalne inimene seda ju ei teekski LOL.

juhhei
jutt pidi tuus välja nägema Neivelti, Meeritsa, Koka ja Leimani jaoks. Logisch ajab mõttetu piinamine hinge täis, kuid akadeemilisus***** saate aru.
kui enda jaoks kirjutan siis ikka kurat ja raisk: emotsioone nii, et veri peas. aga enamus siplemisest on ju "diplomaatia" teiste inimestega: constantly fake and fancy.

habet peab kasvatama jah.

Aga nüüd ma ütlen ka miks laisk ei tasuks olla. eesmärke tuleb seada. näiteks: jõuluks Botswanasse või maksud 10%peale või tervishoid eraks või esimene miljon või ...tegelt tüdrukud kukuvad ise kätte. Ja et õigeid eesmärke seada ning kiirelt mitte otsa saada, peab olema nutikas ja harimisega vaeva nägema. Imema kogu raamatutesse pandud maailmavalu endale sisse jne.

Võimalik, et lugemine ja nuputamine on eneserahulduse järgmine tase, kuid paremat ei tea (Hegel oli lihtsalt haige). Peale selle: enda vajaduste ja õiglustunde rahuldamine on inimese loomusele omane ehk ses pole midagi halba. Vaadake Bessoni "jeanne d'arci" ;-). aga ärge jälle iga arvamust südamesse võtke, palun.
Tore lugu Bloombergist:

The Internet economy created the illusion that money came from wonderful qualities: imagination, hard work, creativity, etc. The economy now gives a rather different impression: money comes from luck. People who were lucky enough to get in and out early got rich; everyone else got hammered. If getting rich is largely a matter of luck, it's no longer so easy to admire for its own sake.

Link nendele, kes soovivad pikemalt lugeda