Ei see tüüp mind küll ei häiri. Mind näiteks hämmastab fakt, et iga President on igale vastuvõtule kutsunud kodanik Väino Kaldoja. Täielik müstika minu jaoks, kuidas ühel mersudiileril on jätkuvalt EV ees nii suured teened.
priitp Mind näiteks hämmastab fakt, et iga President on igale vastuvõtule kutsunud kodanik Väino Kaldoja. Täielik müstika minu jaoks, kuidas ühel mersudiileril on jätkuvalt EV ees nii suured teened.
Kas seal pole mitte märksõnaks "Kultuurirahastu" või midagi sarnast (loe: mingisuguste kultuuriprogrammide toetamine)?
TNT timukraatia on selle nimi. Ettevõtjaid ei kutsuta küll aga kloune ja muid põrssaid.
Kuidas ei kutsutud? Sellise firma nagu "CHERRY" firma juht oli kätlemas küll. Järgmine aasta siis ka firma "ZIZU" direktor? Kahju, et President Rüütel omal ajal neid arvukaid ettevõtjaid ei kutsunud, kes sendioksjoneid ketrasid.
priitp olen ka sama mõelnud. Ei ole minuteada ükski teine autodiiler seal käinud aga see mees pea iga aasta. Teades natuke selle mehe tausta(oli minu esimense töökoha ettevõtte juht peale kooli lõpetamist), siis ta ei saa lihtsalt teisiti elada kui peab "koorekihis" olema. Tglt on tal nina ikka päris pr..ni värvi.
Ja sellised tropid on meil siis tulevased doktorandid. Mühakas.
Kaldalu rääkis täna TV3 uudistele, et vastuvõtule mineku näol oli tegemist ettekavandatud protestiaktsiooniga, kusjuures teda ennast polnud kutsutud, vaid ta tuli ise mitte kohal olnud tekstiilikunstniku Kätlin Kaljuvee kaaslasena.
Doktorantuuris õppiv Kaldalu ütles, et otsustas Evelin Ilvesele kätt mitte anda, kuna Eesti esileedi meenutavat talle Prantsusmaa kurikuulsat kuningannat Marie Antoinette'i, kes vastantud tühja kõhu üle kurtjatele, et kui leiba pole, söögu nad kooki.
Mida rohkem ma seda softerialade intellektuaalide lollust kuulan tekib mul tahtmine teha Aaviksoole kõrgahridusreformi ettepanek: tasuta õpe - IT, insenerierialad, veidi avalikku haldust, pedagoogika, meditsiin, põllumajandus. Kõik pehmed erialad ainult tasulised kohad. Need raisad õpivad netomaksjate arvel ja neist ei saa ka kunagi netomaksjaid, ega üldse mitte midagi.
aga võiks tõesti protestijatele vastu tulla ning eraldada väike saareke, kus nad saavad oma kanepit tõmmata. ääremärkusena lisaks tingimuse, et edaspidi toimuvad ka kõik miitingud, loosungid ja aktsioonid üksnes sellel saarel. Kui kesik soovib protestida, siis komandeerib terve kommunistliku kespartei saarele.
vastuseks mx77 mõttele. humanitaaralatel peaks õppekava või midagi muutma, et nad idioodiks ei keeraks. Riik on püha ja sellised aktsioonid peaksid olema karistatavad.
Ma peaks rohkem lugu heroiini legaliseerimisest. Inimesed võiksid saada vaba voli ennast süstida kus iganes. Pärast võiksid minna presidenti kätlema ja oma mõtteid avaldama.
Põhimõtteliselt võiks ka heroiini jah legaliseerida, küll aga ei poolde selle lihtsat kättesaadavust. Pigem eriretseptidega nimekirja kantud sõltlastele jms.
mykoloog Põhimõtteliselt võiks ka heroiini jah legaliseerida, küll aga ei poolde selle lihtsat kättesaadavust. Pigem eriretseptidega nimekirja kantud sõltlastele jms.
See ju sisuliselt metadooniravi nime all ju olemas