Märsilohistajate sektor Eestis

"siretsch"
Minu jaoks oli müstiline hoopis see osa, et vend treis omale äpi valmis, et paremini posti laiali vedama, aga on töötu ja kodutu…?

https://www.aripaev.ee/uudised/1999/09/28/internetis-miljonariks
Deem, see on ikka päris traagiline lugu. Paistab, et mingi korralik krõks käis ära — ei tundu viisakas ilkuda või nöökida.
"siretsch"
Deem, see on ikka päris traagiline lugu. Paistab, et mingi korralik krõks käis ära — ei tundu viisakas ilkuda või nöökida.

Tal oleks vaja tõenäoliselt psühhiaatrit , aga kedagi ei saa vägisi ravida, kui ta endale või teistele otseselt ohtlik pole. Üks lugu tuhandetest. Aga sellel lool ei tule enamasti ilusat lõppu.
Siin pole märsilohistamisega külll midagi pistmist.
Ei tea, kas ma olen imelik või mis, aga ma saan küll purjeka peal elamise minimalistlikust elustiilist aru. Aga, noh, ma olen ka IT-karjäärile vahelduseks saekaatritööline ja autosõiduõpetaja olnud ning purjetan praegu oma väikesel purjekal samuti väga meelsasti:). Maailmal on nii palju tahkusid ning ma küll ei arva, et nende teiste tahkude lähemalt vaatamiseks peaks kuidagi nihestunud olema. Võib olla, aga ei pea olema.
Purjekal elamine ongi väga tore elustiil (mida kõnealuses loos siiski ei viljeletud). Usk, et Eesti, Iiri, UK jne jõustruktuurid sinu vastu on jms on juba vaks teine asi.
"siretsch"
Purjekal elamine ongi väga tore elustiil (mida kõnealuses loos siiski ei viljeletud). Usk, et Eesti, Iiri, UK jne jõustruktuurid sinu vastu on jms on juba vaks teine asi.

Ma vaatasin diagonaalis Veiko Herne blogi ning seal räägitakse just purjekaelust. Mina end kõikidest pangakontodest lahti ei ühendaks ning varatuks ei teeks, aga inimesi ongi erinevaid. Palju halvemini saab minna. Kui vaimne tervis alla annab, siis on muidugi kurb - aga mina ei võta elustiili pealt selle kohta otsuseid teha.
Kunagi enneminevikus oleme Veikoga suhelnud küll. Sajand oli vist küll veel see eelmine.
"Marvin"
Ei tea, kas ma olen imelik või mis, aga ma saan küll purjeka peal elamise minimalistlikust elustiilist aru. Aga, noh, ma olen ka IT-karjäärile vahelduseks saekaatritööline ja autosõiduõpetaja olnud ning purjetan praegu oma väikesel purjekal samuti väga meelsasti:). Maailmal on nii palju tahkusid ning ma küll ei arva, et nende teiste tahkude lähemalt vaatamiseks peaks kuidagi nihestunud olema. Võib olla, aga ei pea olema.

Ma nagu lugesin seda seiklust aga ma ei ütleks selle kohta minimaalselt purjeka peal elamist vaid pigem midagi sarnast vabatahtlikult merehädaline olekule Läänemerel samas süüdistades oma hädades kõiki peale iseenda.
Mul jäi vist too osa vahele :D ma lugesin tema elulookirjeldust ja umbes seal “police beat me up” ja “BBC swat team” juures hakkas pilt selgeks minema.
"DEportivo"
Ma nagu lugesin seda seiklust aga ma ei ütleks selle kohta minimaalselt purjeka peal elamist vaid pigem midagi sarnast vabatahtlikult merehädaline olekule Läänemerel samas süüdistades oma hädades kõiki peale iseenda.

Kui keegi läheb merele merekõlbmatu alusega, siis on ta muidugi ise süüdi. Aga ilmamered on selliseid elu eest pakku läinud tegelasi täis. Mõned on kindlasti ka eestlased. Las on.
ma ausalt öeldes imestan, et mees üldse sadamast kuidagi välja sai, sest see eeldab mingil määral koordineeritud tegutsemist. Mered on hea koht, kuhu põgeneda aga see tegevus ikka meenutab pigem sellist surmasoovi.
"DEportivo"
ma ausalt öeldes imestan, et mees üldse sadamast kuidagi välja sai, sest see eeldab mingil määral koordineeritud tegutsemist. Mered on hea koht, kuhu põgeneda aga see tegevus ikka meenutab pigem sellist surmasoovi.

Selle blogi enesetutvustuse viimasest lõigust paistab siiski soov kuidagi taassotsialiseeruda. Eks see keeruline ole, kui kogu maailm on sinu vastu :).
"DEportivo"

Sai just ühe vana merekaruga purjetamas käidud ja see rääkis lugusid, kus vanad merekarud lähevad meelega üksi oma jahtidega merele ja kaovad. Ja keegi ei saa kunagi teada mis neist sai.
ilus pilt,
kus see tehtud on?
Sellest on ammu räägitud, aga enamus vasakpoolsetest märatsejatest ongi sado-masod ja naudivad seda täiel rinnal, kui politsei nuut nende turjal tantsib.
See nägu väljendab pigem sügavat rahulolu veendumusest, et selline käitumine vähendab suures ulatuses erinevate kasvuhoonegaaside hulka atmosfääris...
"TNT"
ilus pilt,
kus see tehtud on?

Saksmaa lääneosas, Hollandi piiri lähedal, Düsseldorfi ja Maastrichti linnade vahel.
Climate activist Greta Thunberg has been detained by German police at a protest over the expansion of a coal mine in the western village of Lützerath.

Tuleb välja, et “naisõiguslasel”, “autoga surnukssõitjal” ja “100 000 tunnistajale kui vangi läheb” Sass Hennol on kohtusse jõudnud probleeme alaealistele nilbuste rääkimisega ja külge löömisega.

Ise väidab, et tegemist on Putini vandenõuga temasuguse kuulsa maailmamõjuga poliitiku neutraliseerimiseks.

Lühidalt - tüüpiline võuk-äärmuslasest pervert, nagu neid mujal maailmas juba ammu välja ujub - nagu ikka - Eesti on ajast ca 2 aastat maas.

no loodetavasti me ei arva siin et naiste heaolu on vasak-võukism kui selline, kuid tõepoolest tegemist oli arhetüüpse hunt-lambanahas aktivistiga. Eesti sotsiaalmeedia teadis sellest juba aastaid, sest kogu see valge rüütli temaatika tundus niivõrd veider.

1 Like