Padavere kotkafarm tuli muistsetest "Pikritest" meelde...
"Offf""Lord Bogdanoff""iffkillla"
Koos küsimusega cui bono?
Poleks esimene kord, kui konkureerivad ärionud üksteise kruntidelt haruldast liblikat proovivad leida, et ikka seisma pandaks asi :D
Idee startupiks: rent-a-rarity. Anname üürile merikotkaid, lendoravaid ja muid kaitsealuseid liike koos pesadega :)
Tehtud juba, põhjanaabrite juures on lendorava pabulad väga hinnalised.
Kes neid lendoravaid siin ikka üürida tahab, kui kogu venemaal kuni Vaikse ookeani rannikuni on neid lendoravaid saada tohujaa-i-bolše.
Lendoravad on ainult meil ja Soomes haruldane liik, sest siin on nende areaali (levikuala) lääneserv. Ja see liik on valitud millegipärast looduskoosluste terviklikkuse indikaatorliigiks, muud tähtsust sellel pole.
Lendoravad on ainult meil ja Soomes haruldane liik, sest siin on nende areaali (levikuala) lääneserv. Ja see liik on valitud millegipärast looduskoosluste terviklikkuse indikaatorliigiks, muud tähtsust sellel pole.
"Offf""Lord Bogdanoff""iffkillla"
Poleks esimene kord, kui konkureerivad ärionud üksteise kruntidelt haruldast liblikat proovivad leida, et ikka seisma pandaks asi :D
Idee startupiks: rent-a-rarity. Anname üürile merikotkaid, lendoravaid ja muid kaitsealuseid liike koos pesadega :)
Väidetavalt pidi kõige kangem aine olema lendorava sõnnik -- kui seda leitakse, siis pannakse kõik kilomeetri raadiuses seisma :D
"Lord Bogdanoff""iffkillla"
Hea idee! Ma lähen istutan oma maatükile kohe paar orhideed.
Halb külg on asjal see, et siis hakkad perioodiliselt kolmes eksemplaris aruandeid esitama, tõestades, et sinu rakendatud kaitsemeetmed on piisavad. Ja kui peaks ära närtsima, siis ”kliimamuutus” öelda ei vabasta vastutusest.
Orhiteede istutamine on mõttekas ikka mõne teise maatükile. Miks sa iseennast karistada tahad?
"ttrust"
Orhiteede istutamine on mõttekas ikka mõne teise maatükile. Miks sa iseennast karistada tahad?
Tegelikult see ei aitaks ka, kuna kõrval riigimaal on vääriselupaik (selle riigistatava nurga jätk pmst sama 100+ a männi-kooslusega) ja naaberkrundil haruldane sammal ja raudtee on sellest kõigest üle joonistatud.
Naljakas, et raudteed ei saanud näiteks mööda vana kitsarööpmelise trassi vedada, kuna seal see takistavat metsise kurameerimist. Seega liigutati see ca km-kaks itta täpselt jõe peale. Minu arusaamist mööda peaks metsisel oma tantsuplatsi lihtsam olema kolida kui jõe- ja luhaelustikul oma ainsat elupaika?
"ziff""Offf""Lord Bogdanoff""iffkillla"
Väidetavalt pidi kõige kangem aine olema lendorava sõnnik -- kui seda leitakse, siis pannakse kõik kilomeetri raadiuses seisma :D
Kliimaministeeriumi ümber sõõr teha sellest materjalist...
Zu-Zu on laulu sisse pandud
Sai siis kultuurhariduse mõttes ära vaadatud need kurikuulsad "Banned 11" lastemultikad, millest mõni oma 50 aastat eetrikeelu all on istunud (broadcast meedias). Needsamad, mis olid uskumatult rassistlikud, solvavad, stereotüüpe naeruvääristavad, küllak ka patriarhaalselt opressiivsed ja valge mehe privileegist kubisevad.
Kohati nagu veidi maitsetud olid. Lihsalt maitsetud naljad rassiliste stereotüüpide pihta. Ja valdavalt üsna igavad, mitte naljakad. So... whatsda fuzzz
Kohati nagu veidi maitsetud olid. Lihsalt maitsetud naljad rassiliste stereotüüpide pihta. Ja valdavalt üsna igavad, mitte naljakad. So... whatsda fuzzz
Kehapositiivsus, feminism, patriarhaalse opressiooni vastu võitlemine ja muud edumeelsed tehnoloogiad on saavutanud töövõidu. Töövõit on rahvasuus juba kanda kinnitanud:
"A growing number of men are traveling to foreign countries to meet women who are less expensive and not too demanding.
The term “passport bros” first appeared on TikTok, and refers to men who use dating apps for hookups with women in other countries."
"A growing number of men are traveling to foreign countries to meet women who are less expensive and not too demanding.
The term “passport bros” first appeared on TikTok, and refers to men who use dating apps for hookups with women in other countries."
See käib veel isegi leebelt nõudmas. Saaks ka palju karmimalt with ideological cinder block lajatada.
Vahel võib ka veidi pahasti minna
Mees-märsilohistaja raske elu. Tahaks logeleda ja maailma mööda ringi rännata ja "hobbot" panna, aga kuradi tõprad ei taha üldse abirahasid ja tasuta lõunaid ja muid tasuta teenuseid osutada.
http://www.veikoherne.com/2022/06/my-miserable-life-in-estonia/
http://www.veikoherne.com/2024/02/mimmis-adventures-from-sweden-to-denmark/
"Offf"
Mees-märsilohistaja raske elu. Tahaks logeleda ja maailma mööda ringi rännata ja "hobbot" panna, aga kuradi tõprad ei taha üldse abirahasid ja tasuta lõunaid ja muid tasuta teenuseid osutada.
Mina sellist suhtumist sealt välja ei lugenud. Aga huvitav lugemine oli, aitäh!
"toonik"
Mees-märsilohistaja raske elu. Tahaks logeleda ja maailma mööda ringi rännata ja "hobbot" panna, aga kuradi tõprad
Tsiteerime:
"So there I was finally having my own flat with my own shower in old wooden house and I didn’t had to worry paying for it. "
Veidi hiljem:
So, life was happy and because social services was paying my rent, I earned even enough to buy necessary things like cookware, kettle, new boots, etc.
Ja iga päev ei saagi juua:(
"No vine each evening or not even beer, like I had used to in France or Spain. "
Minu jaoks oli müstiline hoopis see osa, et vend treis omale äpi valmis, et paremini posti laiali vedama, aga on töötu ja kodutu…?
"siretsch"
Minu jaoks oli müstiline hoopis see osa, et vend treis omale äpi valmis, et paremini posti laiali vedama, aga on töötu ja kodutu…?
Tegemist on *kunagi* IT maailmas päris tuntud ja üldse mitte teadmisteta inimesega. Lihsalt off-the-grid ja "vabadus" keeras aju natuke krussi.
"Offf""toonik"
Mees-märsilohistaja raske elu. Tahaks logeleda ja maailma mööda ringi rännata ja "hobbot" panna, aga kuradi tõprad
Tsiteerime:
"So there I was finally having my own flat with my own shower in old wooden house and I didn’t had to worry paying for it. "
Veidi hiljem:
So, life was happy and because social services was paying my rent, I earned even enough to buy necessary things like cookware, kettle, new boots, etc.
Ja iga päev ei saagi juua:(
"No vine each evening or not even beer, like I had used to in France or Spain. "
Rendi osa on minu jaoks täiesti normaalne. Sul on mingi sissetulek ja sa pead oma kulud nende sisse ära mahutama. Lisaks kirjeldab ta üsna pikalt neid töökohti, kus ta käis. Ma ei näe sinu kirjeldatud suhtumist. Veini osas olen nõus. Aga see ei olnud ka teemaks.