Märsilohistajate sektor Eestis

Huvitav, et see siis enne kohtuotsust välja ei lekkinud kui sotsiaalmeedia teadis. Mina igatahes ei teadnud. Võib-olla ma siis ei tarbi piisavalt seda sotsiaalmeediat.
Tõsi, ma ei ole lugenud ühtegi Sass Henno teost ega tahagi lugeda. Ega hakka kunagi lugema.

Mul on lugemisjärjekorda koguneneud umbes sada raamatut ja mitte ükski neist pole kaaseagne tindisolkar. Praegu on käsil Dostojevski, Kipling ja Faulkner
Võin kihla vedada, et isegi nende viletsamad asjad on palju paremad kui Sass Henno .

3 Likes

Sotsiaalmeedia teadis… Nagu Laura Kõrgemäe agentuuri lapsevanemad teadsid, aga viimase hetkeni auahnusest raiusid, et nende laps on ikka modell… Nõnda ka Hennot kutsuti Arvamusfestivalidele ja krt kuhu veel “Jah, ma olen feminist” kõnet pidama. Juba mitu korda läbi tehtud asi, et kui piisavalt tuntud, siis “veic pedo on okey ja TULEB ARU SAADA, TA ON IKKA FEMINIST, te MATSID ei tea prantsuse filosoofiast midagi”.

Oota kuni meie poliitikute vallatused privaatsetes klubides päevavalgele tulevad :slight_smile:

5 Likes

Peale Trumpi võimuletulekud hakkavad igasugused kõigetühisenad klounid ka end allavett laskma…

1 Like

Ehk on mõni taibanud, et tunduvalt ohutum on, kui noored tütarlapsed ise
tulevad ja jagavad kogemusi neile osaks saanud pervertide lähenemiskatsetest?

Raamatut ei maksa vast päris autori toimetamiste järgi hinnata. Sass Henno “Mina olin siin” on igati hea ja räigelt raju-realistlik olukirjeldus noorest kuritegevusest EVs.
Ma ütleks, et parem kui nt. “Direktor”. Samaväärne “Punase Elavhõbedaga”.
Triinu Meres on ka inimesena… ütleme, pisut veider. Oma turvusringkonda teda ei sooviks. Aga tema post-apokalüptilised romaanid on head. Mingi selline tuntav suurmeistrite-Strugatskite vibe on neis. Selle “strugatskite-vibe” asjus ületab imho isegi Kristjan Sanderit.
Tädi Ursula on vanas peas ära pööranud, aga ega see tema “Meremaa Triloogiat” kehvemaks ei tee. Ka “hea doktor” pööras vanaks jäädes ära, aga tema 50ndate ja 60ndate loomingut ei tee see kuidagi alaväärsemaks.
Näiteid võib riburadapidi veel tuua … joodikud, kaklejad, alkohoolikud, patoloogilised valetajad, narkomaanid, parndamatud abielurikkujad, psühhopaadid… aga head teksti panid paberile.

2 Likes

Mäletate Villut ehk William Kovalit, kes tõusis covidiajal uhhuunduse tipp-tegijaks? Kuigi ta kartis vaktsiine, hullutas ta nii naisi kui mehi oma säravate silmade ja meesenergiaga, olles Eesti rahva suureks saamise eest valmis hakkama lausa professionaalseks seemendajaks. Ja siis ta lihtsalt kadus kuhugi.
Ja nüüd on ta vist tagasi pildis. Ta osaleb Willem Kovali nimega erikülalisena ühel TÜVIÜHISKONNA üritusel meestelt meestele, ametinimetusega ELUMEES. Kavas ei ole märgitud, mis teemapunktide all ta sõna võtab, on see käsitöö või investeerimine, aga kindlasti räägib ta oma elust nii naistega kui naisteta.
See võib täitsa huvitav olla, aga ilmselgelt on ürituse naelaks pärimustarkuse instituudi lektor ja ENERGIADIRIGENT, kes kõneleb VALITSEJA SAUA SÜNNIST. Huvitav, kas jutuks tuleb ka see, et tuulikute tiivikute tiirlemisest tekkivat infraheli kuulevad just need, kes said koos covidi vastase vaktsiiniga kiibi.
Ahoi…

2 Likes

Eriti oluline on siin pileti hind.

Lisaks räägib oma loo praeguseks 20aastane Kaire, kes suhtles Hennoga 2019. aastal, olles vaid 14aastane. Mees kutsus neiut külla. „Enne vahekorda minekut ütles ta mulle: „Ma ei sunni sind millekski, aga võib-olla kui vanem oled, siis kahetsed et minuga ei olnud.“"

Kas keegi siin ka kahetseb, et ta alaealisena juba Sass Hennoga ei seksinud? Ma mäletan, et 6-8 aastat tagasi oli siin tal kõva fännklubi?

Vabandan, et niisama linke siia postitan, aga suht haige värk :crazy_face:

2 Likes

Odottooo… ma nii täpselt seadust pole uurinud, aga kas eestis kuni üsna viimase ajani polnud täiesti 100% lege 14 ja siis tõsteti seda 16 peale?

Küll aga peab nentima, et “õpetajaks”, “mentoriks”, “lektoriks” selline mees ei kõlba! Kui sa oled Õpetaja, siis on õpilased absoluutselt 100% kindlalt no-no (olgu või täisealised ja ilma vanusevaheta õpilased ülikoolis). Masendav lugu, aga ma olen Mallukaga sama meelt.

4 Likes

Sellel ajal üks mu lähedane sugulane andis täiskasvanud tüübi tel nr mulle, et ma helistaks ja ütleks tüübile, et pole OK sebida minu sugulase 15 aastase tütrega.
Helistasin ja pakkusin võimalust silmast silma rääkida. Kutt põhimõtteliselt saatis mu pikalt. Ütles et tibi on 15 aastane ja legaalselt sebitav. Käi p.tsi. Kui järgmine kord helistad siis teen menti süüdistuse ahistamises.
Põhimõtteliselt ei saanudki heaga kokkuleppele. Pidin teistmoodi lähenema. Täna istub jorss vangis. Küll teise asja eest, aga vahet ei ole. Hea ikka. Pikk aeg veel istuda…

2 Likes

No vanal heal konservatiivi-ajal olid üldiselt ikka isad-onud-vennad need, kes neiu au kaitsesid igasugu isehakanud casanovade eest. V. tubli töö! Klassikaliste pereväärtuste stiilis.

1 Like

Tegelikult peakski olema nii, et senikaua kuni vanemad peavad vastutama lapse eest, oleks neil ka sõnaõigus kõigis sellistes küsimustes. Traditsioonilistes ühiskondades see nii ongi ja inimkond on üsna edukalt hakkama saanud.

Hetkel vist Eesti väidab, et vanemad vastutavad ka veel oma 24-aastase üliõpilase eest ja peavad teda üleval pidama?

Või olgu siis mingi lepingupõhi selleks.

Kusjuures see on üks suuremaid põhjuseid, miks UK-s moslemitest laste grupivägistajad möllavad. Ühest küljest nad ei saa aru euroopalikust vabaduste süsteemist ja arvavad, et nood lapsed ongi noppimiseks ula peal. Teisest küljest ei lubata euroopalikel peredel oma lapsi kaitsta. Lisaks veel hunnik korrumpeerunud ametnikke ja politseinikke jne.

4 Likes

Siin saab läheneda kahte moodi. Raulir mõte on täitsa mõistlik.
Neiul on ema- ja isapoolsed onud, kari hullu kuulsusega vendasid, isa, vanaisa, meessoost nõbud. Ei julge mingid sasshennod sinnapoole vaadatagi.
Nüüd tuleb vassar ja ütleb. Eee… ebaõiglane, aga mis saab nendest "poolikutest perekondadest neidudest? Keda keegi ei kaitse.
Padukonservatiiv ütleks: “Mina Jehoova, sinu jumal, olen kide jumal ja maksan sinu patud kätte 7 põlve takkajärgi”. Antud juhul siis patud==valed valikud. Vanaemad vanaisad otsustasid piirduda ühe lapsega, pole onusid-nõbusid. Isa-ema (või üldse poolik pere). Pole ka vendasid, üksikema tütar. Vanemate valede valikute patud nuheldakse laste kaela. Ja nii peabki olema.
“Kuldne kesktee” oleks selline, et need keda ei kaitse perekond, neid kaitseb ühiskond. Milleks meil need heldelt rahastatud(?) MTÜ-d siis eksisteerivad?
Aga ei, arbuus-liberastidel ei saa isu täis. “EI” ütlevad nad, perekond, see on vale, patriarhaalne opressioon, vigilantism ja sanktsioneerimata vägivald. Me kaitseme KÕIKI ja üldse – vägivalla monopol PEAB kuuluma ainult Riigile (ja läbi riigi käepikenduse MEILE).
Ja nii, variant kolme järgi me sõidame. Perekonna käed ei jää lühikeseks. Need on “ära kärbitud”. Ja kui “hästi” ühiskond saab perekonna ülesandega hakkama, seda võime sasshennode saagadest (ega see pole ju AINUS selline lugu) lugeda.
Nagu tavaliselt – tahtsime parimat…

1 Like

Polegi ammu ühtegi korralikku SOLVUMISE lugu olnud: Muhu Pagarite läbimõtlemata turundussõnum solvas naisi: professionaalne reklaam ei alanda ega toeta kiusamiskultuuri - Eesti Naine

Polegi siia ammu midagi postitanud. Täna õppisin tahtmatult uue sõna. Aga kuna ma olen Halb Inimene [tm] ja tahan teiegi päeva ära rikkuda, siis jagan seda “toredat” avastust ka teiega. Siin see on – freebleeding

2 Likes

Ma saan aru, et Naiste Ehitusklubi on kindlasti tore algatus ja nüüd võib mind risti lüüa räige meesšovinismi ja mansplainingu ja toksilise maskuliinsuse eest, aga…

…kallid tugevad, iseisevad naised… aga tugevusaarvutus??? (vähemasti hinnag), detailide tugevusvaru, detailidest koostatud konstruktsioonielemendi tugevusvaru?
Konstruktsiooni planeerimine on nõrkadele, ja toksilistele meesšovinistidele?*
10x10 ja 10x15 materjali soovitavad nad kasutada ainult selle pärast, et uhkeldada oma füüsilise jõuga ja alandada naist, kes nii rasket tükki kuidagi paika ei saa…

2 Likes

Ole nüüd ikka mõistlik. Ei juhtu selle kuuriga midagi, kui lumisemal talvel aegajalt katus labidaga üle käia.
Juba “Veski piiblis” on kirjas, et eesti iseehitaja kipub igaks juhuks kõik konstruktsioonid üle dimensioneerima ja raiskab sealjuures materjali. Seal joonistel on tihtipeale materjali mõõdud stiilis 40x75, mille asemel (kui maht ja tähtaeg eritellimust ei õigusta) läheks ilmselt kohe hoopis 50x100 käiku.

1 Like

No ma olen selline eesti mees, kes “ehitab sajaks aastaks” … aga on ka “2.5 x 5” aitab küll mehi nähtud. Ja üldse, üledimensioneerimine on Halb Asi, sest diskrimineerimine, sest haprama kehaehitusega naised ei saa neid tükke paika. See on Meeste Vandenõu. Konstruktsiooni vastupidmine (või mittevastupidamine) on teisejärguline :slight_smile:

1 Like

Käib küll, pole siin ahhetamist väärt midagi. Miski suva ajutine varjualune-sara ei peagi 100 aastat kestma, las see katus kergelt lookas olla.