LHV veebikeskkond uues kuues

R.R.
Tundub, et erinevate pealkirjade alt postitusi tehes, ei liigu need hetkel veel korrapäraselt foorumi põhikataloogide (näit investeerimine) algusesse ajalises järjestuses nagu varasemalt. See tagas foorumi uute postituste ülevaatliku jälgimise ja kasutajasõbralikkuse.

Kahjuks on see vist suurimaid apse, mis täna ilmnenud. Homsest hakkavad foorumid taas korrektselt uuenema.
To momentum:
Kasutamata pinna kriitika osaliselt õigustatud, mitmes kohas peame omad järeldused tegema. Mõnes välja toodud pinnad on aga reserveeritud hetkel veel valmimata konteineritele (LHV Poll, LHV seminaride tabel).
21) Portaali esilehel võiksid olla punaselt allajoonitud tekstid olla kiirlingid teemade juurde.
Juhul, kui ma tahan avada konkreetselt investeerimise, vaba teema või alustajate foorumi, siis ma pean minema üles peamenüsse, sealt foorumid ja sealt valima - 3 kliki. Probleem on kasutajamugavusest, sest informatsiooni haaratakse visuaalselt ning soovitakse koheselt sellele reageerida (reakstsioon stimulandile). Kui ma nüüd peab hakkama aga mõtlema, kuidas ma tahan sinna sattuda, kaob hetkeline stimulandi produtseeritud reaktsiooni positiivne mõju kaduma.

Asi võib olla ka uudse asja avastamise rõõmust, sest inimese loomuses on kohaneda olemasolevaga. Samas, mida rohkem one-click-away lähenemist, seda kasutajasõbralikum. Klikkide arvu kasv asjadeni jõudmiseks on kiretapja.

Kui saab, siis finantsportaali esilehel kus omxt "elav" graafik on, võiks seda rohelist hinnalipikut veidikene sest punktist eemale viia, nt üles ja vasakule.

Momentumiga nõus, et kuidagi õhuke on kõik. Menüüde alsued-pealsed täituvad kindlasti mingil hetkel reklaamiga, aga mujalt võiks natuke kokku küll tõmmata.
Just on hea, et ei ole igal pool infot, vaid on ka vabat ruumi. Orienteeruda seeläbi tunduvalt lihtsam.
Minu tähelepanekud:
1.) Kui minna veebilehel
https://fp.lhv.ee/forum/threadView?topic=forum_topic.invest&threadId=127105
tekstile "Foorum / Investeerimine", siis sõna "investeerimine" all pole linki. Vanas keskkonnas oli seal all link et sai kõik investeerimise teemad ette, võiks uues ka olla.

2.) Leheküljel
https://fp.lhv.ee/forum/threadList?topic=forum_topic.invest
võiks olla vähemalt 100 foorumiteemat listis listis olla, mitte 20.
Wingeri postitused väga tänuväärsed ning vastame nendele ja arvestame nendega. Esilehel navigeerimine on kirjeldatud ning muutub mugavamaks (21. märkus).
Minu tähelepanekud, veel:
3.) Lehel https://fp.lhv.ee/forum/threadList?topic=forum_topic.invest on tekst ka kuidagi liiga hõredalt.
Ka kommentaarides on postituste vahel liiga suur vahe. Võiks olla pigem kahe postituse vahel lihtsalt peenike joon eraldajaks, mitte 1,5cm ruumi.
Palve - tsenseerige nagu minu postituse puhul. momentumi "ruumikulutamise" postituses ekraanitõmmises pärisnime osa. Ma suutsin 3 minutiga teada saada rohkem, kui kogu eelneva suhtluse jooksul momentumiga.
Kas portfellis enam protsentuaalset muutust ei saagi vaadata?
Konto koondväljavõttel ei ole enam kogu portfeli päva muutust %-des. Või on mõni uus koht kuidas päeva või valitud perioodi muutust vaadata.
momentum
Mulle tundus ka vaadates täpselt sama "jama" (ilus, kuid tüütult õhku täis) aga ei jõudnud kirjutama hakata ;-)

Kas portfellis enam protsentuaalset muutust ei saagi vaadata? - leidsin selle muutuse kõige alt paremalt

rivo20
Kiirviidete all võiks olla valikus ka Powertrader.

Powertraderi ikoon ilmub kiirviidete valikusse veel selle nädalal!
Ei tea, kas teistel IE kasutajatel kah probleem, et turusügavuse aken avaneb ja sisuks ainult esimene rida, turusügavus ise puudub. Kasutan IE8 versiooni 8.0.6001.18702 ja Windows XP Pro op-süsteemi.
Veateade ise järgmine:
urmas13
Kas portfellis enam protsentuaalset muutust ei saagi vaadata? - leidsin selle muutuse kõige alt paremalt

Nüüd vaatan, et on kohe näha protsentuaalne muutus. Enne oli vist mingi teine vaade.

Posit asjaolu on see, et nüüd on võimalik mitmeid portfelle korraga näha.
Kas suurte piltide puhul toimub auto-thumbnail´mine? Kui jah, siis kas originaali näeks ka?
Tähelepanekuid veel.
Kui minna foorumis foorumiteateid lugema, siis pole enam aru saada, mis teade on loetud, mis teade uus ja lugemata. Vanas foorumis sai sellest ilusasti aru.
woody
Ei tea, kas teistel IE kasutajatel kah probleem, et turusügavuse aken avaneb ja sisuks ainult esimene rida, turusügavus ise puudub. Kasutan IE8 versiooni 8.0.6001.18702 ja Windows XP Pro op-süsteemi.
Veateade ise järgmine:

Katsetasime, et nii IE 8-s kui Firefoxis, Chromes ja Safaris avaneb aken ilusti. Panen taski igaks juhuks püsti ja uurime võimalikku vea põhjust!
momentum
Kas suurte piltide puhul toimub auto-thumbnail´mine? Kui jah, siis kas originaali näeks ka?

Ei käi, thumbnail tuleb ise luua ja linkida. Siin on aga nüanss, kuna koodu tuleb foorumi jaoks modifitseerida võrrekdes imageschak poolt pakutava default koodiga.