LHV veebikeskkond uues kuues

Protsentuaalne päevane portfelli muutus on kadunud?

Ei tahaks küll vinguda, kuid paneb imestama, et LHV on täiesti testimata uue portaali üles pannud?
winger
momentum
Kas suurte piltide puhul toimub auto-thumbnail´mine? Kui jah, siis kas originaali näeks ka?

Ei käi, thumbnail tuleb ise luua ja linkida. Siin on aga nüanss, kuna koodu tuleb foorumi jaoks modifitseerida võrrekdes imageschak poolt pakutava default koodiga.

Järgmiste etappidega lisandub võimalus originaalpilti vaadata sellel klikkides ja kõik lisatud pildid muudetakse foorumi jaoks sobivasse mõõtu. Seniks palume piltide suurust ise jägida!
Tegijad on tublid olnud ja suur töö on ära tehtud. Nüüd pool päeva kasutanud ja hetkel tundub, et kõige suurem puudus on sellest, et foorumite teemad seisavad staatiliselt paigal. Vanas tõsteti viimati kommenteeritud teema kõige ette, nüüd kui postitada teemasse, mis esilehel ei paista, siis sinna see info ka jääb.
momentum
Kas portfellis enam protsentuaalset muutust ei saagi vaadata?

Protsentuaalse muutuse vaade on hetkel töös nagu ka paljud teised jätkuarendused. Vabandame ebamugavuste pärast!
puhkjapojad1
Tegijad on tublid olnud ja suur töö on ära tehtud. Nüüd pool päeva kasutanud ja hetkel tundub, et kõige suurem puudus on sellest, et foorumite teemad seisavad staatiliselt paigal. Vanas tõsteti viimati kommenteeritud teema kõige ette, nüüd kui postitada teemasse, mis esilehel ei paista, siis sinna see info ka jääb.

Tegu on veaga ja selle peaks lähiajal korda saama.
Pangas "Varad kokku" real ei ole enam broneeritud tehingute summa sisse arvatud. Paanika oli suur, enne kui leidsin, kuhu mu raha oli "kadunud".
Postituse juures võiks olla ka järjekorranumber. Praegu tekitab pisut segadust, kuna enam ei lahterdata "lehtede", vaid just postituste numbrite alusel.
Aga kus on ikkagi reedene portaal ?
Loodetavasti vana portaal vähemalt homme on kasutuses,
ja see käkk siin tehakse kunagi korda.
Tundub, et tähtaeg kukkus, ja lükatu julmat poolik töö LIVE-sse.
Mulle meeldiks kui aktsiad investeerimiskontol oleks turgude või valuutade kaupa nagu vanasti, hetkel keeruline jälgida neid.
Ma ei tea, kas asi minu netiühenduses, aga vana portaal laadis iga lehte pea hetkeliselt, aga uus vajab 4-5 sekki, et iga lehte laadida.
Tõesti, aktsiate kuvamis oma portfellis võiks ise seadistada saada. Kas siis sorteerida turgude ja originaalvaluutade järgi või siis üldse tõsta ja paigutada ümber oma soovi kohaselt. Natukene harjumatu on praegu, kui osa aktsiaid on eurodes ostetud ja osa dollarites. Ning siis on kõik ühe mütsiga ühe rahaühiku alla ära pandud.
Andre.K
puhkjapojad1

Tegu on veaga ja selle peaks lähiajal korda saama.

Selge. Eks selliste mahukate asjade migreerimisega on see täiesti loomulik. Jõudu uue keskkonna toimetamisel. Veidi harjumatu on, aga mulle täitsa meeldib.
mrk
Ma ei tea, kas asi minu netiühenduses, aga vana portaal laadis iga lehte pea hetkeliselt, aga uus vajab 4-5 sekki, et iga lehte laadida.

Sekundeerin mrk-le. Lehe, eriti esilehe (https://fp.lhv.ee/?id=80001) laadimine, võtab mõtteaega ja siis laeb s.t. on viivitus mõned sekundid ja siis laeb. Võibolla on 4-5 sek., igal juhul on see asi "märgatavalt" tuntav.
Võib-olla juba mainiti, kuid fp.lhv.ee lehel ei eristata juba loetud teemasid lugemata teemadest.
AAAAAga mille järgi ma eristan loetud ja lugemata postitusi ?
Via Baltica on üks hea aga unustatud foorum. Kui palju üldse väljapool eestikeelset foorumit aktiivsust on ning millised on LHV plaanid globaalfoorumi tegemise osas?

Kui see käima saaks, oleks tegu ühe tugeva lisatootega. Ühtegi teist analoogiat turul ei meenu.
Helesinise (normal, mitte bold) fondi lugemine aktsiate https://fp.lhv.ee/market/balticView lehel nõuab natuke liiga palju pingutamist. Helesinine võiks seal siiski must olla (helesinise kotus ei tohiks välimusele eriti mõju avaldada, kuna midagi muud helesinist seal ju pole).
Paar asja mis on häirivalt silma jäänud:
- vanas näidati portfellivaates kogusele klikkides antud alusvara tehinguid.
- koondväljavõte on liiga suur ja hõre, vana oli oluliselt kompaktsem, Osaliselt annab seda konfida ja kokku pressida aga refreshides kuvatakse jälle kõik kontod ja tuleb scrollima hakata. Kõige ees pidulikult kõikide kontode rahaline seis. See et saab infi ka üle kõikide kontode ja valuutade on tore, aga tahaks salvestada filtreid, et hetkel huvitab mind ntx ainult investeerimiskonto positsioonid ja limiit. Võimalik et see oleks mõistlik lahendada hoopis eraldi konto/portfelli vaatega.
- Nuppude EUR|EEK|Originaalvaluuta otstarve jääb arusaamatuks, muutub vaid total real kuvatav, kusjuures "Originaalvaluuta" korral kuvatakse usa börsi asjad kah rõõmsalt eur-is. Meeldiks kui kuvataks, valuutade kaupa.
- Sisse olen loginud firma kasutajanimega ja pangas näidatakse üleval servas firma ametlikku nime. Liikudes finantsportaali kuvatakse aga eraisiku nimi?
Ma ka IEs turusügavust ei näe-annab veateate
ostu-müügi noteeringud on vahetuses
3dat kohta ei näe
leht laeb aeglaselt
panga ja finantsportaali lehte tuleb vahetada pidevalt kahjuks

Vajab harjumist. Ei oska hinnata momendil kuna vigu tundub, et on päris palju veel sees
Ooh, foorumite teemade dünaamilisus postituse aja järgi on käima saadud. Super!