Henno Viires mis on lahti Balti turu hindadega? turgude lehel ja üksiku aktsia bidil-askil klikates avatavas orderbookis on hinnad erinevad, sealjuures turgude lehel bid > ask
Bid ja ask on hindade lehel vahetuses. Korrektselt kuvatakse hindasid kui vajutada bid/ask peale või Powertraderis.
TOP10 loetelus viimase lisatud postituse ajatempliks on ka või äsja täna lisatud postitus tähistatud "eile". Mujal, teemas ja muudes kohtades, kus seda ajatemplit kuvatakse, on olnud õige.
Henno Viires mis on lahti Balti turu hindadega? turgude lehel ja üksiku aktsia bidil-askil klikates avatavas orderbookis on hinnad erinevad, sealjuures turgude lehel bid > ask
turgude leht ei toeta 3 komakohaga hindu, need ümardatakse 2 komakohaga hindadeks, mis põhjustabki askist suurema bidi?
Finantsportaali esilehel ja foorumi üldlehel teha refresh, siis uute postitustega teemad ei ole mitte antud alajaotuse nimistu tipus, vaid nende asukoht on muutmata ja lihtsalt kuvatakse lugemata postituse arvu . Feature või viga? Näiteks kui positus tehakse teemasse, mis pole kiirvaates kuvatud, siis ei näe koheselt seda üdlse - oleks nagu mitte kasutajasõbralilkkus.
16) Linkide lisamine foorumi postitusse võika olla võimalusega saada kohe BBCode postitusse, mitte ainult läbi avaneva akna. 17) Kui postituses kasutatakse mitu pilti, siis praegu peab neid ükshaaval sisse lugema. On ettenäha võimalust mitme pildi korraga sisselugemiseks? 18) Lisaks nagu italic ja bold tegemine toimub, kus ma märgistan lõigu ja vajutades vastavale ikoonile tekivad BBCode tagid, peaks olema ka postitusse pandid linkide BBkodeerimine. 10 lingi ükshaaval läbi avaneva akna on ajamahukas. Kopeerides lingid postitusse ja vajutades "insert link" ikooni kodeeriks foorum ise need linkidele omaseks BBCode'ks. Ennem ei olnud see probleem, sest igaüks tegi neid kuidas jaksas. Kasutajamugavuse lisandumisel on kitsenenud variantsiooni võimalus.
14) Suurem probleem postituse parsimises ja foorumi visuaali vormistamises: Kui tehakse viga HTML koodis - ei tea kas käsitsi BBCode sisestades ja viga tehes probleem on olemas - siis foorumi üldine kujundus läheb samuti nihkesse. Vaata minu postitust test foorumis test foorumi postitus
See on ka ülekandunud muudesse teemadesse. Savisaare peatage Tallinn on minu viga HTML tagi tõttu teiste postitused loetamatud üldpildi suhtes. Vaadake oma veakontrolli omadusi, mul on tunne, et tehes viga BBCode's, see probleem on ka seal olemas.
19) Tsiteeritavad lõigud võiksid olla natukese teise fondiga või mitte domineerida postituses. Kuna postituses tahetakse välja tuua uut ja vajalikku infot, siis tsitaat on lihtsalt kiirem juurdepääs taustainfole. Praegu on ta sama domineeriv kui peasõnum. Peaks olema kui (vajalik) tapeet.
Kui võrrelda normaalset Bloombergi kavanditega, siis me näeme, et kavandid on kõik palju hõredamad. Eriti totakas on thehappycorp´i kavand oma totaka Market Lava Lamp lahendusega. See demonstreerib silmapaistvat võimetust saada aru nüansist, et finantsinfo edastamisel ei ole oluline ilu vaid info maht. Mida tihedam, seda parem.
Kas saab lisada funktsionaalsust, et oma varade koondvaates saab määrata, mis kontosid ma soovin seal näha? Praegu pean iga kord käsitsi linnukesi maha võtma.
Tundub, et erinevate pealkirjade alt postitusi tehes, ei liigu need hetkel veel korrapäraselt foorumi põhikataloogide (näit investeerimine) algusesse ajalises järjestuses nagu varasemalt. See tagas foorumi uute postituste ülevaatliku jälgimise ja kasutajasõbralikkuse.
Siin näide turgude lehe hõredusest. Tohutult palju on kasutamata pinda.
Foorumite leht on ka kuidagi hõre. Nii foorumite lehel kui ka turuinfo lehel võiksid listid pikemad olla. Balti aktsiaid ja foorumiteemasid võiks korraga olla rohkem kuvatud.
Konkreetset teemat foorumis vaadates on samuti liiga palju õhku igal pool. Täitke õhk infoga. Ühel lehel võiks kuvada ka rohkem postitusi.