LHV veebikeskkond uues kuues

Mäletan et enne olid investeerimiskooli all ka huvitavad kalkulaatorid. Kas on plaan need ka taastada?
Kas on lootust, et kunagi näeb lehel Turud ja hinnad näiteks kuni kella 16.30-ni lähiümbruse (Eesti, Läti, Leedu , põhjamaad, võibla veel midagi) enimkaubeldavate aktsiate hindasid.
Saage aru, et meil on ainult üks ekraan ja jama on kogu aeg teise töö vahelt hiirega klikata erinevatele turgudele ja ruleerida ribal. Mulle tundub, et programmeerijad teevad oma tööd aru saamata mis programmi kasutajaid üldse huvitab. AloV, kas sa ise oleksid niisuguse töölauaga rahul?
(kustutasin kurja smaili ära)
Kust kohast ma Powertraderile ligi saan? Varasem link lehelt "Turud ja hinnad" on ära koristatud. Igal pool ilutseb ainult Traderi otselink.
Investeerimiskooli kalkulaatorid tulevad tagasi.
Turud ja hinnad leht on eelkõige suunatud Balti turgude jälgimisele. Otsime võimalust ka muid turge sinna lisada, kuid hetkel rohkemate turgude näitamise õigusi LHV-l ei ole.
Powertraderi bäner on LHV finantsportaali esilehel.
Võibolla olen üks väheseid, kes Powertraderit kasutab aga hetkel on see bänner küll ebamugavasse kohta viidud. Esiteks satun esilehele ainult portaali sisenedes ja ma ei tulnud selle pealegi, et pean seda otsima lehe alumisest osast joone alt. Ehk oleks mõistlik leida talle vähe lihtsamini leitav koht. Turgude lehel oli väga loogiline koht.
Nõus - taastame sellel lehel Powertraderi viite. Esilehel hakkab Powertraderi link asuma kiirviidete kastis.
Huvitav, et kui ma lisan linki, siis vahepeal sõnaa viimane täht paljuneb. Nüüd tegin tahtlikult.
*otsisin hinnakirja taga päris tükk aega... lõpuks leidsin panga osa footerist paremas nurgas "Ettevõttest" alt...
*samuti pole pihta saanud kuda see "Kiirviited" nupp funktsioneerib. Vajutan, näitab mulle mingeid valikuid, valin ära, aga midagi ei muutu...(ehk säte ei salvestu)
* Powertrader võiks mugavamalt kättesaadav olla - kah otsisin täna päris pikalt...
* kontode vaikevalikud võiks ka saada ära salvestada, et iga kord kui tulen, oleks kas viimane seis või saakski seadistada, et näita vaikimisi ainult seda kontot. Praegu "konto väljavõtte" nupp näitab ainult valuutakontode seisu ja VP konto seisu ei näita (just seda tahaksin), koondväljavõte aga kuvab kõik kontod, ka neid mida ma ei taha vaadata.

aga muidu, areng tervitatav, loodan, et oli konstruktiivne tagasiside.
Paroolide haldus käib ainult läbi panga ja finantsportaalis pole ühtegi viidet selle kohta (vist).
Eile ajasin 5 minutit taga ja lõpuks klienditugi suunas õigesse kohta.

Kas LHV foorumid enam RSS feedi ei jookse või on aadress muutunud? Samas foorumi lehelt enam ühtegi viided feedi aadressile samuti ei leidnud...
wza24
Kas LHV foorumid enam RSS feedi ei jookse või on aadress muutunud? Samas foorumi lehelt enam ühtegi viided feedi aadressile samuti ei leidnud...

Hetkel tundub RSS ilusti jooksvat.
Vaata igaks juhuks aadressid üle: https://fp.lhv.ee/news/newsInfoPage?menu=news_menu.info_page

Mis see tuleviku laekumine sinna juurde on siginenud.Kas võimenduse intress?
Tuleviku laekumine on väärtpaberitehingust laekuva raha kirjeldus, kui tehing tehakse päeval T, siis raha reaalselt laekub päeval T+3. Väärtpaberitehingute puhul saab seda raha kohe kasutada, aga raha välja kanda saab alles päeval T+3.
Üritan mobiiltelefonilt (Nokia N95) sisse logida LHV finantsportaali. Sisestan (enda arust korrektselt) kasutaja nime ja parooli. Vastuseks saan vea teate: "Vigased sisendandmed - palun kontrolli märgitud väljasid". Arvestades, et võisin eksida nime ja parooli sisestamisel, siis proovisin üle veel paar korda. Sama tulemus. Ehk ilmselt siiski probleem mobiilitelefonilt sisse logimises. Kas kellelgi veel sama probleem? Mida tuleks teha?
AloV
urmas13
AloV
Kus on see päevane OMXT graafik ????

Finantsportaali esileht muutub lähiajal veel natuke - OMXT päevane graafik on üks nendest muutustest.

Muutusi on vist vahepeal tehtun nii ja naapidi - reklaam sisse ja välja jne.
Kordaksin siin siis oma küsimust
Kus on see lubatud päevane OMXT graafik ?
Veebilehe mobiililt kasutamine on kõrgema prioriteediga, kuid tähtaegasid ei lubaks.
Päevase graafiku kirjeldamine on töös, muudatuste perioodi lõpuks on see teostatud, kuid hetkel see kriitiliste tööde hulka ei kuulu.
Yhinen woody' ga. Sama probleem: Nokia N95 kasutades ei saa kuidagi sisse logitud.
Täna kell 18.00 toimub taas versiooniuuendus ning finantsportaal on kuni 15 minutit maas.
Mida need "rohkem" ja "vähem" nupud teevad? Kui neile klikkida siis viiakse sind foorumiteema algusesse tagasi.

Rohkem- 200 posti lehel.