LHV veebikeskkond uues kuues

Nupp "Näita kõiki" tundub mõne foorumi puhul hirmutav. Hetkel kuvatakse nupule "Rohkem" vajutamise järel 200 postitust lehel.
Nupu "Näita kõiki" eesmärk oli, et ma saaks teha otsingut üle kogu foorumiteema teksti. Nupp "näita rohkem" on täiesti mõttetu. Kui nupu "näita rohkem" eesmärk on, et ma saaks ühel veebilehel korraga kätte rohkem kui 50 kommentaari, siis miks peale selle nupu vajutamist läheb "kursor" foorumiteema algusesse, esimesele kommentaarile? Kaob üldse järg ära.

Lähen mingi teise foorumiteema peale ning seal tuleb uuesti vajutada "Näita rohkem" nuppu. Jah, mulle meeldiks küll kui veebilehel oleks 50 kommentaari asemel 200 kommentaari, aga seda võiks kuidagi niivisi saada sisse lülitada, et see kehtiks korraga üle foorumi ja kui lähen mingisse teise teemasse, siis "kursor" viiakse kohe esimese lugemata kommentaari juurde.

Seadistasime nupu "Rohkem" 2000 kommentaari näitamise peale - kuskilt jookseb piir, kus arvutil võtab kõikide kommentaaride kuvamine hinge kinni.
Njaa, aasta on 2011 ja arvutid on jõudnud sinnamaale, et suudavad näidata tervelt 200 (!!!!) kommentaari ühekorraga! Milline progress!
Olen vastuse võlgu jäänud - 2000 kommentaari on Internet Exploreri jaoks piir, rohkemaks ei ole IE paraku enam võimeline.
Kuidas ma saaksin LHV konto investeerimis kontoks teha? Maksud maksin ära eelmise aasta eest. Tänud LHV lihtsale ja arusaadavale maksuaruandele. Ei leidnud seda kohta kus saaks konto investeerimiskontona kirja panna.
Kas hetkel Powertraderis mingi takistus, et ei näita viimaseid tehinguid?
To Marek9: Investeerimiskontoks võib olla igasugune konto ning oleme klientidel soovitanud avada kaks kontot (või lisakonto), ühelt teostatakse arveldusi ning teiselt väärtpaberitehinguid. Lisaks on võimalik haldustasusid võtta teiselt kontolt (mis lihtsustab järgmisel aastal tunduvalt tuludeklaratsiooni täitmist). Lisainfo klienditoe telefonil 6 800 400

To unire: alates kella 11:45 hinnainfo ei uuenenud. Probleem lahenes 12:14
Mõningaid muudatusi on küll vahepeal tehtud, kuid kas Te ei taha äkki Balti turu lehel Eesti-Läti ja Läti-Leedu aktsiate vahele väikest tühimikku jätta, et oleks eristatv kus ühe turu aktsiad lõppevad, teise omad algavad? Üsna segane ja tüütu on midagi otsida ühest pikast jorust.
Balti turu leht muutub, kuid järgmisesse versioone need veel ei jõua, seega paluks selles osas veel kannatust.
Lisanduvad OMX uudised ning juba mainitud vahed alamturgude aktsiate vahele.
Stacey, sinu ettepanekut on juba varemgi tehtud, ja liiga suured reavahed kah. Muudkui keri pilti üles ja alla :-II
Muutused on aeglased.
MSM, ma olen ise ka oma ettepanekut varem siin esitanud. Vaatasin, et vahepeal on mingid muudatused tehtud, et äkki sellega asi piirduski. Küsisin lihtsalt üle.
Ime küll. Avastasin, et USD kurss on lõpuks õigetpidi üles saadud.
marjamaa
Ime küll. Avastasin, et USD kurss on lõpuks õigetpidi üles saadud.

USD kurss ja muud valuutakursid on just pööratud valepidi lõpuks, olid alguses õiged

kogu maailmas on nii väärtpaberiturgudel kui valuutavahetuses kasutusel süsteem, kus paremal on müük (ask) ja vasakul ost (bid), küll aga võivad kursi kuvamise loogikad olla erinevad

USD 11.56100 11.84050
enne 01.01.2011 oli kurssi vaadates selge, et 1 USD eest peab välja käima 11.84050 EEK ja 1 USD eest saab 11.56100 EEK, vasakul on OST (pank ostab USD ja annab EEK vastu), paremal on MÜÜK (pank müüb USD ja võtab EEK selle eest)

USD 1.388000 1.408000
peale 01.01.2011 on näiliselt samasuguse kursside rea puhul kasutusel teine loogika, kasutatakse pöördkursse, 1 USD ostmiseks pangalt (panga MÜÜK) ei pea 1.40800 EUR tasuma ja 1 USD müügil (panga OST) ei saa 1.38800 EUR

numbrid 1.40800 ja 1.38800 esindavad hoopis seda, mitu USD peab tasuma või saab 1 EUR eest

kui mõelda USD ostmise ja müümise kontekstis, siis kurss 1.40800 tähendab 1 USD eest 0.71022 EUR ja kurss 1.38800 tähendab 1 USD eest 0.72406 EUR

aga pank ei müü USD 0.71022 EUR eest ja ei osta 0.72406 EUR eest tagasi

et panga USD ostukurss oleks endiselt vasakul ja USD müügikurss paremal tuleb pöördkursside puhul kasutada sellist esitust

USD 1.408000 1.388000

igaüks, kes valuutaturul EURUSD kurssi jälgib saab aru, et 1.388000 esindab tugevamat USD kui 1.40800 ja selle eest tuleb rohkem EUR välja käia

LHV, vaadake palun Venemaa turu hinnad. Jäid seisma olevikus. Konto seis venemaa stockid samuti.
Foorumit ei ole kõige mugavam kasutada kui peab kogu aeg sisestama kasutajanime ning parooli. Kas ses suhtes tuleb ka muutusi?
Kas foorumitest otsimist ei võiks rakendada kuidagi mugavamalt? Kui praegu midagi otsida, siis kõige suurem probleem on see, et ei ole näha viimase kommentaari tegemise kuupäeva ja kommentaaride arvu teemas. Läbisegi on teemad, vist teema algatamise kuupäeva järgi kuvatud. Kuid see on ebaoluline. Pigem on vaja kuvada viimase kommentaari kuupäeva järgi.
To Marjamaa; Henno Viires: Lähtusime kahest loogikast
1. Bid >Ask ning esmalt kuvatakse bid ning siis ask
2. Veeru peal on sõnad EUR ost / EUR müük ehk, siis Henno näite puhul 1.388/1.408 ja lahti seletatuna LHV Pank ostab 1 euro kliendilt 1.388 USD eest ja müüb kliendile 1 euro 1.408 euro eest. Ei näe loogikaviga.

To olegzzz: Venemaa hindadega on tõesti probleeme olnud. Täna ja homme on Vene turud suletud, loodame hinnad selle aja jooksul taas jooksma saada.

To silver57: foorumi automaatne väljalogimine on nihutatud 3 tunni peale, see peaks tähendama 1-2 sisselogimist.
To momentum: otsing on täiendamisel, kuid ei jõua järgmisesse versiooni.
AloV
LHV Pank ostab 1 euro kliendilt 1.388 USD eest ja müüb kliendile 1 euro 1.408 euro eest. Ei näe loogikaviga

selle loogika vastu ma ei saa tõepoolest :)

muidu võiks veel eeldada, et nii aktsiate, võlakirjade kui valuutavahetuse noteeringutes kasutatakse samas pangas sama loogikat, kus pank või panga vahendusel tegutsev osapool on bidil ostja ja askil müüja selle alusvara suhtes, mis rea ees kirjas

USD 1.408000 1.388000 nii ostab ja müüb pank USD
USD 1.388000 1.408000 nii ostab ja müüb pank EUR

OEG1T 1.595 1.600 nii ostab ja müüb pank aktsiaid (täpsemalt saab panga vahendusel osta ja müüa)
OEG1T 1.600 1.595 nii ostab ja müüb pank EUR - annad pangale 1 OEG1T aktsia ja saad vastu 1.595 EUR või annad pangale 1.60 EUR ja saad vastu 1 OEG1T aktsia .... miks LHV oma valuutavahetuse loogikat ei kasuta ja aktsiakursse sel kujul ei näita? :)

ma olen isegi nõus sellega, et tavakliendi jaoks on see USD 1.388000 1.408000 EUR ost/müük ehk arusaadavam, aga ei saa kuidagi väita, et see oleks õigetpidi asetus ja USD 1.408000 1.388000 valetpidi
Valuutakursside tabelis on tavakliendile toodud tuttavamad nimed ja lühendatult:

EUR/USD asemel on kirjas USA dollar 1.388/1.408 Kui klient ostab paari EUR/USD, siis see tähendab et ta ostab eurot, kui ta müüb paari EUR/USD, siis ta müüb eurot (baasvaluuta on alati esimene).

Olen nõus, et üleminek on valuline ja korrektsem oleks EUR/USD asemel näidata USD/EUR kurssi ehk siis pöördväärtust. Samas arvestades rahvusvahelist tava ning kuidas näiteks CNN või CNBC või FX lehed infot kuvavad, siis on parem kui inimene harjub kursiga kujul EUR/USD 1.4 kui kujul USD/EUR 0.7143

Swed näitab kurssi EUR/USD ning Ostukurss/Müügikurss stiilis, ning bid>ask
Sampo näitab kurssi EUR/USD ning Ost/Müük stiilis, ning bid>ask
SEB näitab kurssi EUR/USD ning Sularaha müük/ Sularaha ost stiilis, ning ask>bid
Nordea EUR/USD kurssi EURost/EURmüük ning ost/müük stiilis ning ask>bid.