hugeli Kas oleks võimalik seda otsinguvälja arendada, et otsiks ka foorumipostitustest, mitte ainult pealkirjadest? Tekkis vajadus ühe postituse otsimiseks, aga kuna sõna pealkirjas ei esine, siis tulemuseks 0. Kontrollitud ka muude otsingusõnadega.
Kui sa oled sellel leheküljel kus on foorumiteemade nimekiri või oled mingis foorumiteema leheküljel, siis lehe vasakus servas on suurtähtedega menüü: "Investeerimine", "Vaba teema", siis on hall kriips, siis "Otsi foorumist". Viimane ongi õige koht foorumist otsimiseks.
Kas sularaha sissemakseks on ikka vajalik põhikonto deebetkaart? Oleks tore kui saaks kohe krediit-partnerkaardile kanda. Igakuiselt pangakaardi eest maksta, mida ei kasuta on suht imelik.
Minumeelest oleks see vinge turundusvõte, kui ID-kaardiga saaks raha arvele kanda. S.o. saaksid ka need, kel arvet esialgu pole. Väljamakseteks tuleks muidugi panka kohale minna ja paberid korda ajada.
Eesti Panga asepresidendi Madis Mülleri sõnul võiksid kõik Eestis tegutsevad pangad võtta aasta jooksul kasutusele välkmaksete süsteemi, mis võimaldab vaid sekunditega ühest pangast teise makseid teha.
Umbes pool aastat on möödas - millal siis LHV lõpuks ometi kasutusele võtab ?
2korda2 Teil jooksevad limiithinnaga orderid teatud juhul hetkel börsile erineva hinnaga, kui limiithinnaks määratu. Saatsin info@lhv.ee-le kirja konkreetse näitega.
Uurime asja. Kiirema teeninduse huvides võib need edaspidi saata maaklerid@lhv.ee
Kas sellega on toimunud mingeid edasiminekuid? Täna panin taas orderi üles ja eelvaates ja igal pool oli asi paigas, aga kui vaatasin ootel tehinguid, oli ümardatud see number alla poole... Millal vähemalt eelvaade korda saab?
JÄLLE!
Panin üles orderi, igal pool oli minu märgitud hind, aga nüüd kui ootel tehinguid vaatan, on see turul hoopis teise hinnaga! LHV, ise üritate olla finantsettevõte ja ei saa isegi numbritest aru, mida klient sisestab... Seda probleemi on juba pikemat aega välja toodud ja te ei ole siiani suutnud asja korda saada!
Tõsi, et me ei ole seda arendust veel ära jõudnud teha. Seni kuni me arendusega valmis saame võib lähtuda orderi edastamisel sellest tabelist. Likviidsemad väärtpaberid on vasakult teises grupis ülejäänud kõige vasakpoolsemas.
New MiFID II tick size table follows the requirements in Commission Delegated Regulation (EU) 2017/588. It contains six liquidity bands and will define the minimum tick size allowed for each instrument in a given liquidity band. Liquidity bands are based on the average daily number of transactions (ADNT) executed on the most relevant market of the instrument in question. ADNT values are expected to be published by ESMA prior to MiFID II entering into force. These ADNT values will then be applied to allocate the relevant liquidity band for an instrument on Nasdaq Nordic as of January 2, 2018. ADNT values are generally calculated on a yearly basis, and following a change in ADNT, the liquidity band may change for an instrument from one day to another. Hence, change of liquidity band will not take place intra-day.
Mobiiliäpis näeb portfellis olevaid aktsiaid väärtuspäeva järgi. Mis kasu sellest on, kui näen seal asju, mille olen juba maha müünud ja midagi uut asemele ostnud? Äkki saab teha nii, et vaade on sama nagu desktop versioonis?
Kuhu kadusid LHV pangaautomaatidest 100€-sed? Väga mugav oli kui oli ühel hetkel vaja võtta automaadi pakutav max. summa ja said mõnusalt õhukese paki paberit. Nüüd viskab sulle kõike segamini ja kõige suurem on 50€. Äkki lisaks automaatide menüü valikusse ka võimaluse valida kas tahan suuri või väikseid kupüüre?
ttrust Mina olen näiteks see kes just tahaks pangaautomaadist saada väiksemaid kupüüre. Kuusemaa, mida sa nende suurte kupüüridega teed?
See mis ma oma rahaga teen on suht minu enda asi :) Mugavad olid need 100-sed ja toidupoes niikuinii suure perega ostes on arved täna juba 50 ja 100 vahel.
ttrust Mina olen näiteks see kes just tahaks pangaautomaadist saada väiksemaid kupüüre. Kuusemaa, mida sa nende suurte kupüüridega teed?
See mis ma oma rahaga teen on suht minu enda asi :) Mugavad olid need 100-sed ja toidupoes niikuinii suure perega ostes on arved täna juba 50 ja 100 vahel.
Okei, ma siiamaani arvasin, et need kes omavad raha pangaarvel, need nädala toidumoona ostes maksavad kaardiga. :-)
Tunned kannikaga, kas rahakott tagataskus punnitab või mitte. Esimesel juhul laod kalamarja korvi, muidu piirdud hädapärasega. Baaris daamidel ka lihtsam. Kui ikka tagatask korralikult rahakotiga kummis, siis tasub edasi sehvtitada. Kujutad ette millist segadust LHV külvab, kui "paksus" rahakotis ainult viiesed sees on...
Ma üritan meelde tuletada oma elust halle aegu, kus ma sain samuti sulas makstud. Mulle ei meenu, et ma suutsin oma raha, kui see oli sulas olekus ja "näppude vahel", paremini valitseda, kui kaardiga makstes. Pigem nüüd on lihtsam - konto väljavõte ei koosne enam ainult automaadist rahaväljavõtmistest vaid võimaldab reaalselt meenutada kui palju ma miskis poes reaalselt raiskasin ja mis ajal.
Ja lisaks (see ei ole kahtlustus, kuusemaa, ei midagi isiklikku!) jätavad üle 50 euro sulas maksvad kodanikud maksupetturi mulje, kuigi mõni neist võib isegi aus inimene olla :)
Velikij Ja lisaks (see ei ole kahtlustus, kuusemaa, ei midagi isiklikku!) jätavad üle 50 euro sulas maksvad kodanikud maksupetturi mulje, kuigi mõni neist võib isegi aus inimene olla :)
jajah, kui inimene ei taha, et suur vend täpselt teaks mitu viskit ta nädalas joob ja palju ööbikukeeli ostab, siis on tegu kohe maksupetturiga. Loodame, et me veel nii kaugele ei ole jõudnud nagu USA s, kus 20 suurema rahatähega maksmisel peetakse sind raudselt narkoärikaks :D