Orderi eelvaates info kuvamine hinnaümarduse kohta on arendusplaanides sees.
Kahjuks ma ei taibanud kohe vaadata (ja nüüd on juba hilja) - kas korrigeeritud hinnaga ostuorderi puhul korrigeeritakse koheselt ka broneeritud summa?
2korda2
Kahjuks ma ei taibanud kohe vaadata (ja nüüd on juba hilja) - kas korrigeeritud hinnaga ostuorderi puhul korrigeeritakse koheselt ka broneeritud summa?
Jah
@2korda2, tänud täpsustuse eest.
Ma kirjutasin meelega üks samm varasemast osast juba, kuna kui see korda saab, siis oleks orderi enda saatmine börsile juba korras. Ja allkirja annan ma eelvaatele, mitte börsile saadetud bittidele.
Ehk õige tähelepanek, aga ma arvan, et asja peaks juba üks samm varasemast ära parandama. Muidu on ikka poolik ja veidi vigane lahendus...
Ma kirjutasin meelega üks samm varasemast osast juba, kuna kui see korda saab, siis oleks orderi enda saatmine börsile juba korras. Ja allkirja annan ma eelvaatele, mitte börsile saadetud bittidele.
Ehk õige tähelepanek, aga ma arvan, et asja peaks juba üks samm varasemast ära parandama. Muidu on ikka poolik ja veidi vigane lahendus...
Käivitasin IB-s oma ETF-ide üleviimise LHV pangast sinna, valikus oli isegi "LHV Bank" olemas ja erinevad võimalused iga maailma osa jaoks. Sain LHV-st vastuse, et positsioonide üleviimine pole võimalik. Ma saan aru, et tehniliselt on see võimalik ja mujal maailmas ka nii toimib. Raske on uskuda, et Eesti asutused pole veel sellisel tasemel. St et pean müüma-ostma ja kannatan ka valuuta vahetuse kahju. Mulle tundub hetkel, et põhjus on kuskil mujal.
Kuidas kommenteerite. Tänud!
Kuidas kommenteerite. Tänud!
LHV hoiab oma kõikide klientide väärtpabereid koos esindajakontol, kust pole võimalik IB-sse ülekannet teha. Meilt on seda ka varasemalt küsitud ja oleme seda ka varasemalt proovinud. Kahjuks tulutult.
Olgu. Üks küsimus veel, kas on loota, et lähitulevikus saab LHV-st teha usd ülekannet? Tean, et korrespondent panga taga on asi, aga see on olnud juba mõnda aega.. Tänud!
Endiselt on see korrespondentpanga leidmise taga. Anname kindlasti teada, kui see võimalus taastub.
Monte
Avastasin, et alates käesolevast aastast võtab LHV teenitud intressidelt automaatselt tulumaksu maha, seda ka investeerimiskonto puhul. Investeerimiskonto puhul peaks saama finantsinvesteeringutelt saadud tulu (intress, dividendid, müügitulu jms) maksustamist edasi lükata.
Antud juhul see enam siis ei kehti?
Tõstan küsimust. Ütlen etteruttavalt ka, et üritasin uuendatud tingimuste alt seda infot leida, aga linkide taga, mis tingimustele viitavad, ei peitu midagi: https://www.lhv.ee/et/uudised/2017/35
Investeerimiskonto kasutamise soovist tuleks panka teavitada kas kirja teel info@lhv.ee või internetipangas "Info ja seaded" -> "Kontod ja limiidid" -> "Aktiivsed kontod" ja seejärel vastava konto juures vajutada pliiatsi ikooni ning teha linnuke kasti "Investeerimiskonto".
Tingimused on alati kättesaadavad siit: https://www.lhv.ee/et/tingimused-ja-hinnakiri
Tingimused on alati kättesaadavad siit: https://www.lhv.ee/et/tingimused-ja-hinnakiri
Kas LHVl pole plaanis ühildada pangakaardid Tallinna ühistranspordi süsteemiga, nagu seda on ISIC teinud? Saaks ühispileti kaardist rahakotis lahti.
Esiteks, see oleks liiga ilus, et olla tõsi. Üks kaart rahakotis vähem on alati argument. Tänapäeval väga tõsine argument.
Teiseks ma ei tea küll täpselt, kuidas ISIC koos ühiskaardiga töötab, aga kui näiteks iga piletiostu korral teha päring vastu panka on liiga aja- ja rahakulukas, siis võiks ju pank automaatselt käia öösel korra piletisüsteemis tsekkamas, kas mul on ikka enda poolt soovitud summa (näiteks 10.-, vahet pole) ühiskaardil ning kui on vähem, siis lisab selle minu määratud kontolt. Automaatselt. Ja raha laadimine oleks igaveseks unustatud.
Teiseks ma ei tea küll täpselt, kuidas ISIC koos ühiskaardiga töötab, aga kui näiteks iga piletiostu korral teha päring vastu panka on liiga aja- ja rahakulukas, siis võiks ju pank automaatselt käia öösel korra piletisüsteemis tsekkamas, kas mul on ikka enda poolt soovitud summa (näiteks 10.-, vahet pole) ühiskaardil ning kui on vähem, siis lisab selle minu määratud kontolt. Automaatselt. Ja raha laadimine oleks igaveseks unustatud.
Tallinna "roheline kaart" ning "ISIC kaart" ning näiteks võimalik "LHV pangakaart" ning võimalik "ID-kaart" ei oma rohelise-kaardi-maksmise mõttes mitte mingit vahet ega erinevat rolli.
Tähtis on, et sul on olemas täiesti unikaalse numbrikombinatsiooniga kaart, mida saab lugeriga eemalt (remote) lugeda. Ehk siis selle numbrikombinatsiooni sisselugemise järel ühistranspordi luger teab, et admebaasis olevast sama numbrikombinatsiooni kandval kirjel olevast summast tuleb piletiraha maha lahutada või andmebaasis märkida, et linnakodanik tegi "tasuta sõidu".
Samat asja saaks kasutada ka muudel juhtumitel, kus saaks maksta pisikesi summasid, nagu muuseumid, maiustuste-automaadid, rattaparkla jne.
Tähtis on, et sul on olemas täiesti unikaalse numbrikombinatsiooniga kaart, mida saab lugeriga eemalt (remote) lugeda. Ehk siis selle numbrikombinatsiooni sisselugemise järel ühistranspordi luger teab, et admebaasis olevast sama numbrikombinatsiooni kandval kirjel olevast summast tuleb piletiraha maha lahutada või andmebaasis märkida, et linnakodanik tegi "tasuta sõidu".
Samat asja saaks kasutada ka muudel juhtumitel, kus saaks maksta pisikesi summasid, nagu muuseumid, maiustuste-automaadid, rattaparkla jne.
Iseenesest oluline progress oleks, kui NFC-pangakaart muutuks validaatori kaudu kasutatavaks. Ma olen unes näinud sellega seotud tehnilisi raskusi. Täpsemate unenägude saabumiseni aga hoidun neid jagamast :)
Minu teada on kõikide validaatorite mälus kõik kaardid ja "kaartidel olevad" summad kirjas. Või on kirjas, et see või teine kaart omab "tasuta" sõiduõigust. Ja validaator uuendab oma mälus olevaid andmeid aeg-ajalt keskserveriga.
Kui validaatori luger loeb tundmatu numbrikombinatsiooni, siis antakse mingi veateade ja ei toimu midagi. Tuntud numbrikombinatsiooni puhul tehakse midagi.
Kui validaatori luger loeb tundmatu numbrikombinatsiooni, siis antakse mingi veateade ja ei toimu midagi. Tuntud numbrikombinatsiooni puhul tehakse midagi.
Monte
Kas LHVl pole plaanis ühildada pangakaardid Tallinna ühistranspordi süsteemiga, nagu seda on ISIC teinud? Saaks ühispileti kaardist rahakotis lahti.
See on aktuaalne teema, millega juba ka aktiivselt tegeletakse, ning lähiajal on tulemas kaks kaardiväljastaja pangast sõltumatut lahendust:
1. Valmimas on transitmakse lahendus (analoogne Londoni metrooga), kus viipemakse kaardiga saad tasuda sõidu eest viibates validaatori juures. Sellele samale lahendusele tuleb juurde ka täiendus, kus saad oma pangakaardi registreerida "roheliseks kaardiks". Ehk siis viipad pangakaardiga ja süsteem tunneb ära, et oled Tallinna linna kodanik ja saad tasuta sõita.
2. Teine variant on mTasku, kuhu plaanide kohaselt lisatakse ühe teenuskaardina ka roheline kaart.
Sander Pikkel2korda2
Teil jooksevad limiithinnaga orderid teatud juhul hetkel börsile erineva hinnaga, kui limiithinnaks määratu. Saatsin info@lhv.ee-le kirja konkreetse näitega.
Uurime asja. Kiirema teeninduse huvides võib need edaspidi saata maaklerid@lhv.ee
Kas sellega on toimunud mingeid edasiminekuid?
Täna panin taas orderi üles ja eelvaates ja igal pool oli asi paigas, aga kui vaatasin ootel tehinguid, oli ümardatud see number alla poole... Millal vähemalt eelvaade korda saab?
Kas oleks võimalik seda otsinguvälja arendada, et otsiks ka foorumipostitustest, mitte ainult pealkirjadest? Tekkis vajadus ühe postituse otsimiseks, aga kuna sõna pealkirjas ei esine, siis tulemuseks 0. Kontrollitud ka muude otsingusõnadega.

Postitust enam muuta ei saa, aga see otsi foorumist otsing lõppeb sama edutult ehk siis otsing käib ainult pealkirjade järgi. :-(
hugeli
Postitust enam muuta ei saa, aga see otsi foorumist otsing lõppeb sama edutult ehk siis otsing käib ainult pealkirjade järgi. :-(
Märgi ära "täistekstiotsing"?