Mina saan niimoodi aru, et GOOGLE, mis samuti netis ringi surfab on samuti ILLEGAALNE? Kui kuskile turvatsooni sisse ei häkitud, siis nagu tuleks vastutusele võtta hoopis business-wire siseinfo lekitamise eest.
This July, after deciphering the nature of earnings announcements that were to be issued by eBay and Yahoo, the SEC alleges, the Estonians and their employer traded heavily in those stocks before and after the announcements.
näeb välja nagu osa Kristjani "Straddle enne tule tulemusi" strateegiast. äkki uurimisel selgub et call-optsionide ostu ajal müüs ta sama kogus put-optsione.
Krijtjan, Oliver, soovin teile edukalt nende süüdistuse alt välja minna.
näeb välja nagu osa Kristjani "Straddle enne tule tulemusi" strateegiast. äkki uurimisel selgub et call-optsionide ostu ajal müüs ta sama kogus put-optsione.
Krijtjan, Oliver, soovin teile edukalt nende süüdistuse alt välja minna.
Soovitus kõigile - ärge spekuleerige ennem kui asi selge pole. Tehke tööd rahulikult edasi.
Ja raha jätke ka sisse, muidu võimendate ise üle.
leff: optsioonistrateegiad pisut sassis? straddle = samade parameetritega call ja put optsioonide ostmine korraga, mitte callide ost ja puttide müük (=kirjutamine). ja milleks straddle't kasutada, kui edasine suund teada on? :)
"...traded heavily in those stocks..." - see konkreente lause ei viita mingis osas optsioonidega kauplemisele, imho.
"...traded heavily in those stocks..." - see konkreente lause ei viita mingis osas optsioonidega kauplemisele, imho.
tankist,
äkki hoopis häkiti sec lehele ja see teade seal on osa geniaalsest marketingist? no see oleks tõesti geniaalne! paraku ilmselt mitte.
äkki hoopis häkiti sec lehele ja see teade seal on osa geniaalsest marketingist? no see oleks tõesti geniaalne! paraku ilmselt mitte.
RistoX,
July 20, 3:29:36 p.m.-3:58:55 p.m. ET
Lohmus buys 1,500 eBay call options for $173 each
July 20, 4:15 p.m.
EBay releases better-than-expected second-quarter earnings
July 21
Lohmus sells 1,500 eBay call options for $518 each
July 20, 3:29:36 p.m.-3:58:55 p.m. ET
Lohmus buys 1,500 eBay call options for $173 each
July 20, 4:15 p.m.
EBay releases better-than-expected second-quarter earnings
July 21
Lohmus sells 1,500 eBay call options for $518 each
Seda ma lugesin ise ka, leff. Straddle-enne-tulemusi strateegiaga pole sellisel treidil aga midagi ühist.
Tore on lugeda andunud jüngrite komentaare ja järelehüüdeid . Ilmselt ei kohtugi omavahel ei Peek , Lepik , Lõhmus ega ülejäänud inimesed sealt majast , sest neil igalühel on oma kood ja sissepääsuluba ja seetõttu tegutsesid kõik juhuslikult ja iseseisvalt , nagu Kennedy mõrvamise puhul USA -s kunagi ammu . Ja Apananski ka ei teinud midagi ju valesti .
Kui mina andsin Lepikule ja LHV-le raha kauplemisportfelli mandaadi teostamiseks , siis tulmuseks näidati mulle pidevalt miinust ja sellel sügisel lõpuks , peale aastat aega otsustasin selle lõpetada ja sain lõppyulemuseks mingi miinus 5% . Foorumis straddle .... aga toimus küll palju paremate tehingute presenteerimine , millegipärast istus minu konto pidevalt pooles ulatuses rahas ja tulemuseks oli müstiliselt pidev miinus . Ja sellepärast , et sain aru , et mind lollitatakse , ma selle mandaadi lõpuks lõpetasin .
Ahnus ajab upakile , see on vana kehtiv tõde . Kui Lepik oleks mulle teinud oma lubatud tööd , oleks ma täna temale ja kõigile seal majas kaasatundja vähemalt , mitte küll õigustaja . Antud juhul olen hoopis topelt petetud ja minule selle ja kõikide teiste sarnaste juhtumite puhul läbiviidav PR loputus ei ole lgemist väärt , olen elu jooksul aru saanud meedia võimalustest ja usaldusväärsusest .
Kui mina andsin Lepikule ja LHV-le raha kauplemisportfelli mandaadi teostamiseks , siis tulmuseks näidati mulle pidevalt miinust ja sellel sügisel lõpuks , peale aastat aega otsustasin selle lõpetada ja sain lõppyulemuseks mingi miinus 5% . Foorumis straddle .... aga toimus küll palju paremate tehingute presenteerimine , millegipärast istus minu konto pidevalt pooles ulatuses rahas ja tulemuseks oli müstiliselt pidev miinus . Ja sellepärast , et sain aru , et mind lollitatakse , ma selle mandaadi lõpuks lõpetasin .
Ahnus ajab upakile , see on vana kehtiv tõde . Kui Lepik oleks mulle teinud oma lubatud tööd , oleks ma täna temale ja kõigile seal majas kaasatundja vähemalt , mitte küll õigustaja . Antud juhul olen hoopis topelt petetud ja minule selle ja kõikide teiste sarnaste juhtumite puhul läbiviidav PR loputus ei ole lgemist väärt , olen elu jooksul aru saanud meedia võimalustest ja usaldusväärsusest .
straddle enne tulemusi oli siis suitsukate?Miks tegeleda mingi jamaga,kui suund on teada ja $$$ ootamas?
Minu arust ju tuleb väga selgelt välja, miks praegu figureerib cases ka LHV, sellepärast et juurdepääs BusinessWire saidile avati LHV nimel.
RistoX, kui pärast selgub et sellele, mida sa juba lugesid, tuleb juurde selline rida
July 20, 3:xx p.m.
Lohmus sells 1,500 eBay put options for $1xx each
siis ongi puhas Straddle. millega sa arvatavasti oled "pisut sassis".
July 20, 3:xx p.m.
Lohmus sells 1,500 eBay put options for $1xx each
siis ongi puhas Straddle. millega sa arvatavasti oled "pisut sassis".
Ettevõte kinnitab, et LHV enda fondid ja kontod ei ole võimalike tehingutega seotud. Uurimine puudutab LHV professionaalsetele kauplejatele mõeldud toodet LHV Trader ja keskendub hetkel teadaolevalt 5-le konkreetsele kliendikontole. "Inimestel, kes pole kasutanud nimetatud konfidentsiaalset infot, ei ole põhjust muretsemiseks," ütles Rain Tamm
Tekib küsimus, et kes olid ülejäänud 3-e konto omanikud...
Põhjust muretsemiseks annab see, et millal saab Traderit jälle normaalselt kasutada?
P.S. Traderit kasutades ei pea ennast professionaalseks kauplejaks.
P.S. Traderit kasutades ei pea ennast professionaalseks kauplejaks.
kui paljud on straddle´iga pidevalt plussi teeninud?Strateegia võis olla vabalt vee sogamiseks, et ise tolmu varju jääda.Loodan, et see nii ei ole.
Adamz'i küsimusele ootaks LHV-lt vastust a la :Neile kolmele inimesele on teatatud või siis, et need kolm inimest on teadlikud. Muidu arva endast veel teab mis.
sama siin ,tahaks tehinguid teha.millal saab?
Ei-ei, leff - jutu point oli selles, et kui suund on teada (tänu press-releasele), siis ei ole straddlel mõtet, sest puttide osa vähendab kasumit.
Teise teemana: eile olevat olnud probleeme Traderi tehingutega. Ma ise eile õhtupoolikul tehinguid ei teinud, kuid küsimus on, et ega sellest tulenevalt lähiajal muude Traderi kontode kauplemist ei piirata?
Teise teemana: eile olevat olnud probleeme Traderi tehingutega. Ma ise eile õhtupoolikul tehinguid ei teinud, kuid küsimus on, et ega sellest tulenevalt lähiajal muude Traderi kontode kauplemist ei piirata?
kui pool tundi refreshi ei tee ja naisega räägid, siis sorri privador, tahtmatult dubleerisin su mõtet.