RistoX, selles sõbralikus keskonnas igaüks on juba kindel et mehed on süüdi ja neil oli suund teada? kurb lugu.
To: velvo
Ma arvan, et kontod blokeeriti ikka enne inimestele süüdistuse esitamist! Nii et kõik viis peaks olema süüdistustest teadlikud.
Ma arvan, et kontod blokeeriti ikka enne inimestele süüdistuse esitamist! Nii et kõik viis peaks olema süüdistustest teadlikud.
http://www.usatoday.com/money/industries/banking/2005-11-01-bizwire-bust-usat_x.htm
curl-library Mailing List Archives
Could someone help me or critique me.
This message: [ Message body ] [ More options ]
Related messages: [ Next message ] [ Previous message ] [ Next in thread ] [ Replies ]
From: Oliver Peek
Date: 2004-08-08
Hi all,
I'm having problems with a memory callback
function with pthread. What's happening is the
data is getting squirrely. I guess it's because
pthread is multithreaded and then the memory call
back is being written-to in different threads. I
would like to know what the best way to tackle
this would be? I have thought of just writing to
a file, then after all threads terminate, pull
the data from the files and write to my custom db
files, but I think that is more of a work around
than an alternative.
I'm kind of new to C programming. I have made
lots of simple programs, but I def. am a novice.
I pieced together examples from libcurl and made
a few mod's to get my code. I'd appreciate any
direction or code samples that would allow me to
pull 4 urls at a time and put the data in a
custom data store (ie: berkeley db data files).
Again, minimum direction would be fine, but
anything above that would be excellent. URLs for
further learning, alternate internet searches, or
codebanks would all be excellent. I've searched
all opensource programs I could think of and
couldn't find any good code to mimic, if you know
of a program that does something similar, please
tell me and I could figure it out from there.
Thanks much,
Oliver
(area code 404)
Mis see siis on??? Selgitused oleks teretulnud!
Could someone help me or critique me.
This message: [ Message body ] [ More options ]
Related messages: [ Next message ] [ Previous message ] [ Next in thread ] [ Replies ]
From: Oliver Peek
Date: 2004-08-08
Hi all,
I'm having problems with a memory callback
function with pthread. What's happening is the
data is getting squirrely. I guess it's because
pthread is multithreaded and then the memory call
back is being written-to in different threads. I
would like to know what the best way to tackle
this would be? I have thought of just writing to
a file, then after all threads terminate, pull
the data from the files and write to my custom db
files, but I think that is more of a work around
than an alternative.
I'm kind of new to C programming. I have made
lots of simple programs, but I def. am a novice.
I pieced together examples from libcurl and made
a few mod's to get my code. I'd appreciate any
direction or code samples that would allow me to
pull 4 urls at a time and put the data in a
custom data store (ie: berkeley db data files).
Again, minimum direction would be fine, but
anything above that would be excellent. URLs for
further learning, alternate internet searches, or
codebanks would all be excellent. I've searched
all opensource programs I could think of and
couldn't find any good code to mimic, if you know
of a program that does something similar, please
tell me and I could figure it out from there.
Thanks much,
Oliver
(area code 404)
Mis see siis on??? Selgitused oleks teretulnud!
To: Mulder
Sellisel juhul küsimus, et kuidas peaks välja nägema üks korralik konto blokeerimine ehk kuidas ma seda ikkagi tean, kui ma ei tea? Kui eile ei saanud ostutehingut teha, siis mis see on kui mitte konto blokeerimine? Järelikult...
Sellisel juhul küsimus, et kuidas peaks välja nägema üks korralik konto blokeerimine ehk kuidas ma seda ikkagi tean, kui ma ei tea? Kui eile ei saanud ostutehingut teha, siis mis see on kui mitte konto blokeerimine? Järelikult...
to: riq
---------------
4)Samuti on kuritegu lolluse, kaitsmatuse, nõrkuse (ja inimliku eksituse?) jne ärakasutamine.
Kui autol on v6tmed ees ja uksed lahti, kas seda võib sisi ärandada?
---------------
Võrdlus on küll väga vale. Sinu võrdluse puhul oleks pidanud kasutatama sisse saamiseks mõnda muud teed, mitte lihtsalt "URLI'i trükkimist aadressi ribale", mis on lubatud.
Pigem on see nii, et Lähed poodi, kuhu sul on lubatud minna, ja näed poe seinale on kirjutatud info. Kas see on kuritegu kui sa seda infot vaatad? Ning paratamatult mõjutab kasvõi alateadvuses see info nägemine sinu psüühikat otsuste tegemisel.
---------------
4)Samuti on kuritegu lolluse, kaitsmatuse, nõrkuse (ja inimliku eksituse?) jne ärakasutamine.
Kui autol on v6tmed ees ja uksed lahti, kas seda võib sisi ärandada?
---------------
Võrdlus on küll väga vale. Sinu võrdluse puhul oleks pidanud kasutatama sisse saamiseks mõnda muud teed, mitte lihtsalt "URLI'i trükkimist aadressi ribale", mis on lubatud.
Pigem on see nii, et Lähed poodi, kuhu sul on lubatud minna, ja näed poe seinale on kirjutatud info. Kas see on kuritegu kui sa seda infot vaatad? Ning paratamatult mõjutab kasvõi alateadvuses see info nägemine sinu psüühikat otsuste tegemisel.
http://www.forbes.com/business/feeds/ap/2005/11/01/ap2312519.html
Velvo, ma saan aru, et eile õhtul oli LHV vahendusel üleüldiselt kauplsemisega probleeme. Aga kuivikud pane igaks juhuks ikka valmis! :)
Teine päris huvitav asi on see, et 22.11 toimub seminar "KUIDAS TEENIB KAUPLEJA RAHA" Kristjan Lepiku ja Oliver Peeki juhtimisel, kas sinna on veel vabu kohti, või kõik on juba täis??? :)
Teine päris huvitav asi on see, et 22.11 toimub seminar "KUIDAS TEENIB KAUPLEJA RAHA" Kristjan Lepiku ja Oliver Peeki juhtimisel, kas sinna on veel vabu kohti, või kõik on juba täis??? :)
Tahtliku pahateo vastu räägib veel asjaolu, et tehingud tehti oma kontolt. Kui oleksid kurjad mõtted peas, siis mina neid küll oma nime alt ei teostaks.
Päris huvitav on see, et kas see seminar enam yldse toimubki. See on ilmselt otseselt kinni asjade edasisest käigust lähimal ajal. Iroonia on muidugi õiges kohas:) Aga ei õigeks ega süüdi pole mingit alust praegu kedagi mõista. Pigem tundub asi ikkagi mõnevõrra ülepakutuna, olgugi, et ilmselt puhta juhuslikkusega kogu selle case'i juures tegemist ei saa olla. Eks uurimine näitab, oleks vist kõige õigem öelda.
Selline ks et kas see 1500 call optsiooni oli 1500 lepingut v 1500 aktsiat?
SEC attorney Daniel M. Hawke said the SEC has shut down all accounts that were used in the scheme and the defendants were being served the complaint. He said he did not know if they had lawyers.
Once they had access to the Business Wire, the defendants used a "spider" program to infiltrate a secure section of the Web site where news releases are edited prior to their release, the SEC charged.
süüdistus nagu aru sain oli NON PUBLIC info kasutamine INSIDER TEHINGUTES.
st poe analoogiat kasutades oli poejuhataja laualt pooleli dokumente lugemas käidud?
Once they had access to the Business Wire, the defendants used a "spider" program to infiltrate a secure section of the Web site where news releases are edited prior to their release, the SEC charged.
süüdistus nagu aru sain oli NON PUBLIC info kasutamine INSIDER TEHINGUTES.
st poe analoogiat kasutades oli poejuhataja laualt pooleli dokumente lugemas käidud?
ma vaatasin, et ma olen nelipool aasta tagasi kirjutanud sellise artikli:
https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=520805
https://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=520805
"Once they had access to the Business Wire, the defendants used a "spider" program to infiltrate a */secure section/* of the Web site..."
yeah.
mina tõstataks hoopis küsimuse, miks BW nii hooletult oma hoole alla antud pressikatesse suhtub, et suvaline päring suvalise kasutaja poolt saab täidetud?
really, the defendants were being served :-)
p.s. google abil leiab VÄGA PALJU huvitavat informatsiooni, mis ei tohiks avalikkusele kuidagi kättesaadav olla. aga ometigi on.
yeah.
mina tõstataks hoopis küsimuse, miks BW nii hooletult oma hoole alla antud pressikatesse suhtub, et suvaline päring suvalise kasutaja poolt saab täidetud?
really, the defendants were being served :-)
p.s. google abil leiab VÄGA PALJU huvitavat informatsiooni, mis ei tohiks avalikkusele kuidagi kättesaadav olla. aga ometigi on.
Näiteks millist ja kuidas?
Mitte et seda kohe kasutama tõtata, sest usa vanglates on kasvatuslikel eesmärkidel 2 korda 3 meetrit neegerpederastid siledaid valgekraesid ootamas.
Mitte et seda kohe kasutama tõtata, sest usa vanglates on kasvatuslikel eesmärkidel 2 korda 3 meetrit neegerpederastid siledaid valgekraesid ootamas.
Väga halb uudis kõigi eesti traderite jaoks. Ilmselt tüübid liikusid enda meelest lubatud ja lubamatu piiri peal ja arvasid, et asi on lubatud. Nüüd selgus, et ikkagi ei ole.
Minu meelest 5 kuuks kinni pandud Martha Stewarti case on nohu selle kõrval, kuigi me täpselt detaile veel ei tea. Aga SEC ei esita taolisi süüdistusi , et lihtsalt fa-fa'tada. Ma kardan küll,et USA väärtpaberiseaduste jäävad eestlased süüdi, võib-olla küll Business Wire ise ka.
Kahju igal juhul.
Keegi võiks seda "spider"-momenti täpsemalt seletada? Kas see lihtsalt otsis secure Business Wire saidis olemasolevaid URLe? Või siiski konkreetselt murdis sisse kliendile mittelubatud area'sse?
Aga jama võib sellest tulla kasvõi stiilis, et loed kuskilt investeerimissaidilt tõenäolist rumorit, ostad aktsiat suuremas koguses, rumor osutub tõeks, träkitakse et account Eestist - saad suurema tõenäosusega kui ennem "insider tradingu" kaela, kuigi pole midagi valesti teinud. Keerulisemaks muutub ilmselt ka accountide avamine.
PS: Kas keegi leiab kuskil selle kohtuhagi täisteksti?
PPS: Ka keegi USA väärtpaberiseadustega kursisolija võiks kommenteerida.
Minu meelest 5 kuuks kinni pandud Martha Stewarti case on nohu selle kõrval, kuigi me täpselt detaile veel ei tea. Aga SEC ei esita taolisi süüdistusi , et lihtsalt fa-fa'tada. Ma kardan küll,et USA väärtpaberiseaduste jäävad eestlased süüdi, võib-olla küll Business Wire ise ka.
Kahju igal juhul.
Keegi võiks seda "spider"-momenti täpsemalt seletada? Kas see lihtsalt otsis secure Business Wire saidis olemasolevaid URLe? Või siiski konkreetselt murdis sisse kliendile mittelubatud area'sse?
Aga jama võib sellest tulla kasvõi stiilis, et loed kuskilt investeerimissaidilt tõenäolist rumorit, ostad aktsiat suuremas koguses, rumor osutub tõeks, träkitakse et account Eestist - saad suurema tõenäosusega kui ennem "insider tradingu" kaela, kuigi pole midagi valesti teinud. Keerulisemaks muutub ilmselt ka accountide avamine.
PS: Kas keegi leiab kuskil selle kohtuhagi täisteksti?
PPS: Ka keegi USA väärtpaberiseadustega kursisolija võiks kommenteerida.
Väga totter lugu. Vaevalt ameeriklastele tõesti meeldib, et keegi nende LOLLUST enda kasuks ära on saanud kasutada. Kuna tegu on aga riigiga, kellel ka oma arvamuse (kuigi ka kohati eksliku) pealesurumiseks on olemas kõik vahendid (jonnakamate juhtude puhul merejalavägi), siis kergelt ei saa nendesse süüdistustesse kuidagi suhtuda.
vaadates ülaltoodud Oliveri postitust mingis foorumis, võib sellest välja lugeda, et ta üritas mingit baasi omale tekitada automaatsete päringutega. seega võis huvipakkuv inff baasi jõuda täiesti tema teadmata (s.t. kui bot käis urle külastamas ja baasi jõudis ainult tulemus, polnud tal võimalik mainitud lehekülgedelt isegi mingeid hoiatusi lugeda ise :-)
kui ta oleks üritanud muukida, oleks normaalses saidis juba ammu kellad helisema hakanud.
kui ta oleks üritanud muukida, oleks normaalses saidis juba ammu kellad helisema hakanud.
NON PUBLIC teoorias, aga kui see oli nähtav kõigile kellel on arvuti, internet, browser ja oskused broweri reale kirjutada http://.... siis ma ei ütleks et see väga non public oli. Client-Server üle http protocolli teenuse kasutamine pole siiamaani küll kuskil keelatud. Kui mõni börsiettevõte paneks siia foorumisse päev enne tulemuste avaldamist tulemused üles ja sina loed ning see mõjutab paratamatult sinu otsust tehingute tegemisel. Kes siis süüdi on? sina? pigem see kes nad siia nimodi avalikult riputas
Häda on selles, et kannatavad kõik LHV Trader'i kliendid.