LHV Group (LHV1T)

On ikka vaks vahet, kas teha kopteriga siseriiklikke või lähipiirkonna sõite või võtta ette 3000+ km pikkune teekond.
"tauts"
On ikka vaks vahet, kas teha kopteriga siseriiklikke või lähipiirkonna sõite või võtta ette 3000+ km pikkune teekond.

Mida sa sellega öelda tahad? Ma olen kuulnud ka inimestest, kes käivad autoga Hispaanias. Või isegi mootorrattaga. Päriselt käivad, ei tee iroonilist nalja.
Autoga ca 3-4 päeva koos ööbimistega.
Hein muide ei maininud kordagi, et ta just kopteriga Hispaaniasse läheb. Ta ütles, et lendab kopteriga saaremaale. Millise transpordivahendiga ta edasi Rootsi ning Hispaaniasse läheb, jättis täpsustamata ;-)
"Tervist Teile"

Suwalki koridori läbimisega võivad tekkida probleemid
Hea tähelepanek! Kui venelased on Ukrainas võitnud, siis see koht võikski olla järgmine eesmärk, mitte Baltimaad.
Vabandan, see kõik pole LHV teema.
"iTake"
"Tervist Teile"

Suwalki koridori läbimisega võivad tekkida probleemid

Sõjaolukorras jah. Aga ma hetkel rääkisin nö sõjavälisest ajast.
"toonik"
"tauts"

Mida sa sellega öelda tahad? Ma olen kuulnud ka inimestest, kes käivad autoga Hispaanias. Või isegi mootorrattaga. Päriselt käivad, ei tee iroonilist nalja.

Arutelu selle üle millise transpordiga Rootsist Hispaaniasse edasi minnakse on hetkel demagoogia.
Pigem on arutelu koht, et mis signaali me sellise jutuga ja suhtumisega ühiskonnale anname. Kas riigikaitse peaks olema siis ainult vaeste ülesanne, kes ei ole suutnud omale kopterit osta ning kas elu ja tervise säästmine on rikaste õigus, et kunagi hiljem jälle tagasi tulla? Kas rikas ja ilus olemine annab sulle õiguse kodumaa raskel hetkel hüljata?
Ma oleks Heina asemel sama moodi vastanud, sest kui enamus küsimusi on ikka stiilis, "Mis tunne siis on olla miljonär?", siis teistmoodi ei saagi vastata. Oma süü, kui oled nii loll, et irooniast aru ei saa.
"tauts"
Ma oleks Heina asemel sama moodi vastanud, sest kui enamus küsimusi on ikka stiilis, "Mis tunne siis on olla miljonär?", siis teistmoodi ei saagi vastata. Oma süü, kui oled nii loll, et irooniast aru ei saa.

Kui te mõlemad reformierakonda astute, siis olekski kõik arusaadav.
Jah muidugi. Kui lapsajakirjanikud ei viitsi kodutööd kvaliteetselt ära teha ja Heina aega väärtustada, on Reformierakond jälle süüdi. Kui sa EKRE- sse astuksid, olekski kõik arusaadav.
He bought?

LHV Group avaldas 2023. aasta auditeeritud aastaaruande. Finantstulemuste osas ei ole selles erinevusi võrreldes 6. veebruaril avaldatud vahearuandega.
Börsiteade: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bc5dc5642a30d48f4898fef4d6db5e0b4&lang=et&src=listed
Aruanne on kättesaadav ka: https://www.lhv.ee/assets/files/investor/LHV_Group_Annual_Report_2023-ET.pdf
LHV Groupi korraline aktsionäride üldkoosolek toimub sel aastal 20. märtsil Tallinnas Hilton Tallinn Park hotellis.
Aktsionärid saavad kogu koosolekut puudutava infoga tutvuda aadressil: https://investor.lhv.ee/uldkoosolekud/#20.03.2024.

Koosoleku kokkukutsumise teade on avaldatud börsiteatega: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=bf23f38b3229d11a715640d2cf65111da&lang=et&src=listed
LHV Group avaldas veebruari 2024 tulemused. Börsiteade: https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b234c5ebf58c387dcbb847d71c1c6718e&lang=et&src=listed.

LHV Group teenis veebruaris 13,6 miljonit eurot konsolideeritud puhaskasumit. AS LHV Pank teenis puhaskasumit 13,1 miljonit eurot, LHV Bank Ltd 375 tuhat eurot, AS LHV Varahaldus 133 tuhat eurot ja AS LHV Kindlustuse 21 tuhat eurot puhaskasumit.
- LHV Groupi konsolideeritud hoiused suurenesid veebruaris 93 miljoni euro võrra: tähtajalised hoiused 81 miljonit eurot ja nõudmiseni hoiused 12 miljonit eurot.
- Konsolideeritud laenuportfell kasvas 9 miljoni euro võrra.
- LHV juhitud fondide maht kasvas veebruaris 18 miljoni euro võrra.
- Finantsvahendajatega seotud maksete arv oli 5,6 miljonit.
- LHV Panga klientide arv kasvas veebruaris 3600 võrra.
- Krediidikvaliteet püsis endisel tasemel, mistõttu jäid laenude allahindlused plaanitust madalamaks.
- LHV Bank Ltd laenuportfell kasvas 4 miljonit eurot, kuid heaks kiideti projekte 35 miljoni euro mahus.
- LHV Group edestab veebruaris avalikustatud finantsplaani puhaskasumi osas 5,3 miljoni euroga.
Kasvuvõimalused UK-s vägagi arvestatavad kui 35 mEUR eest vaid ühes kuus leiti krediidikòlblikke laenuprojekte.
Ma näen juba pikemat aega, et LHV aktsia on hea investeering, sest kasumid on pidevas kasvutrendis, tulevikuväljavaated head, ambitsiooni nagu ka on, juhtkond tundub hea jne, kuid aktsia hind ei liigu vastavalt sellele, kuhu minu arvates peaks, ehk siis tõusule.
Kas põhjuseks on üldiselt vähe tehinguid Tallinna börsil või mõni nendest asjadest mis minule tundub on vale?
Täiesti vale suhtumine ju. Kui sa usud, et LHV on hea ettevõte, siis peaksid ootama aktsia hinna langust, mitte tõusu. Siis saad ju rohkem aktsiaid ja tulevikus suuremat tootlust.
"tauts"
Täiesti vale suhtumine ju. Kui sa usud, et LHV on hea ettevõte, siis peaksid ootama aktsia hinna langust, mitte tõusu. Siis saad ju rohkem aktsiaid ja tulevikus suuremat tootlust.

Kui ma olen viimase ~5a jooksul ostnud(jätkan ka edaspidi), näinud tee peal suurt tõusu ja langust, siis ma hetkel ikkagi ootaks tõusu, kuid viimastel kuudel ei ole heade tulemuste peale sisulist liikumist toimunud ja see panebki kukalt kratsima.