LHV, kas te võiksite oma äpis kuvada seda informatsiooni, kui mingi sularahaautomaat on töökorrast väljas? Hetkel on kaks korda selliselt juhtunud, et leian sobiva sularahaautomaadi, lähen sinna kohale ja siis selgub, et masin on rikke tõttu töökorrast väljas.
"SideKick" Vot selline rahvusliku panga nõukogu liige meil.
Raivo Hein on nõukaaegne inimene, kes oskab irooniat ridade vahele poetada. Mis teha, kui inimesed enam varjatud huumorist aru ei saa. Keegi tõesti usub, et keegi hakkab kopteriga Rootsist Hispaaniasse lendama?
"tauts" On ikka vaks vahet, kas teha kopteriga siseriiklikke või lähipiirkonna sõite või võtta ette 3000+ km pikkune teekond.
Mida sa sellega öelda tahad? Ma olen kuulnud ka inimestest, kes käivad autoga Hispaanias. Või isegi mootorrattaga. Päriselt käivad, ei tee iroonilist nalja.
Hein muide ei maininud kordagi, et ta just kopteriga Hispaaniasse läheb. Ta ütles, et lendab kopteriga saaremaale. Millise transpordivahendiga ta edasi Rootsi ning Hispaaniasse läheb, jättis täpsustamata ;-)
"tauts" On ikka vaks vahet, kas teha kopteriga siseriiklikke või lähipiirkonna sõite või võtta ette 3000+ km pikkune teekond.
Mida sa sellega öelda tahad? Ma olen kuulnud ka inimestest, kes käivad autoga Hispaanias. Või isegi mootorrattaga. Päriselt käivad, ei tee iroonilist nalja.
Arutelu selle üle millise transpordiga Rootsist Hispaaniasse edasi minnakse on hetkel demagoogia. Pigem on arutelu koht, et mis signaali me sellise jutuga ja suhtumisega ühiskonnale anname. Kas riigikaitse peaks olema siis ainult vaeste ülesanne, kes ei ole suutnud omale kopterit osta ning kas elu ja tervise säästmine on rikaste õigus, et kunagi hiljem jälle tagasi tulla? Kas rikas ja ilus olemine annab sulle õiguse kodumaa raskel hetkel hüljata?
Ma oleks Heina asemel sama moodi vastanud, sest kui enamus küsimusi on ikka stiilis, "Mis tunne siis on olla miljonär?", siis teistmoodi ei saagi vastata. Oma süü, kui oled nii loll, et irooniast aru ei saa.
"tauts" Ma oleks Heina asemel sama moodi vastanud, sest kui enamus küsimusi on ikka stiilis, "Mis tunne siis on olla miljonär?", siis teistmoodi ei saagi vastata. Oma süü, kui oled nii loll, et irooniast aru ei saa.
Kui te mõlemad reformierakonda astute, siis olekski kõik arusaadav.
Jah muidugi. Kui lapsajakirjanikud ei viitsi kodutööd kvaliteetselt ära teha ja Heina aega väärtustada, on Reformierakond jälle süüdi. Kui sa EKRE- sse astuksid, olekski kõik arusaadav.