LHV foorumid paremaks

“Mõned sündmused ajaloos toimuvad valel ajal ja mõned ei leia üldse aset. Kohusetundlik ajaloolane parandab vigu vaikides”

3 Likes

Eile ehmatas äkki mind kah LHV mobiilipilt. Ei osanud algul kohe kuidagi vajalikku üles leida - ega praegugi veel ei oska.
Kas see uus peaksolema kõvasti parem kui vana? :-II

RSS jälle ei tööta

1 Like

LHV Foorumid vanemaks! Kas täna on 26. sünna foorumitel?

Otsisin vanast foorumist välja osade foorumlaste esmaregamise kuupäevad.

3 Likes

Mulle näitab, et liitusin 24.oktoober 2024 :grin: LHV eelkäija platvormi kasutaja olin pigem eelmise aastatuhande lõpust.

Kas viga on minu browseris või see “luubiga otsing” on katki? Jääb lõputult “ketrama” ja ei leia midagi. Isegi sellise märksõna peale, mis kindlasti olemas on.
See “jooksu pealt” osa natuke justkui töötab.

2 Likes

Minu mäletamistmööda oli LHV foorum olemas enne 2000 aasta saabumist.

bullshit edetabel, sai regatud 2004 aastal

Enne 2000 oli LHV Direct mis nägi hoopis teistsugune välja. 28.04.00 (kui Heerot 1. regajaks pidada) tuli see eelmine foorum mis esimesena LHV Foorumi nime kandis.

LHV Directis oli suhtlus üldse miskis chati aknas ja neist chatidest mingid eriti nirud jäljed vist järgi.

Nähes, kuidas siin foorumis on lühikese aja jooksul võimalik hektarite viisi postitusi ära blokkida, siis jääb mulje, et piisab ainult ühe või äärmisel juhul paari kasutaja poolt mustale lipule vajutamisest, ja on kohe: “This post was flagged by the community and is temporarily hidden.”

Juhul kui see peab paika, siis see ei peaks olema nii - ei anna esiteks nagu “community” mõõtu välja (v.a. kui tõepoolest on siis 10+ koordineeritud kasutajat, kes on pidevalt valves ja valmis blokkima, kui näiteks kompuutripoiss või karlsson midagi kirjutada julgeb). Sellele lisaks, ka see “temporary” ei ole ju õige, reaalsuses on see “permanent” ju.

Ma ei tea, mis hea lahendus on, aga see praegune musta lipu loogika ei toimi minu arvates üldse. Pigem tehke siis mõnest agarast kasutajast siin modertaator(id), kellel on postituste kustutamise ja ennistamise õigus, aga kes peavad oma tegevust ka põhjendama. Näiteks. Kindlasti on ka palju veel paremaid lahendusi, vähemalt paremaid kui olemasolev olukord. Neid on ka minevikus välja pakutud, aga ega kedagi, kes selle foorumi eest vastutavad, see väga ei huvita vist, pealtnäha.

Ja siis võiks vast teha nii, et kasutajanime saab ka muuta. Mina isiklikult pole uuest foorumist saati näinud mingit varianti endale kasutajanime määrata, isegi uude foorumisse regades ei saanud seda teha. Võin jah adminnidele kirjutada, aga nagu väga ei viitsi. Eks ma kunagi teen seda nende meeleheaks keda selline “kasutajaXXX” nimi häirib, juhul kui tuleb uuesti isu siia midagi postitada tulevikus, aga hetkel on plaan pigem ainult lugejaks taanduda (nii vähe kui sellekski aega jääb, ja ka siisainult, kui siin see bännimine rohkem käest ära ei lähe). Nii või teisti - võiks olla selle jaoks mingi mugavam ja mõistlikum lahendus.

3 Likes

Kasutaja number 378 muretseb community pärast. Irooniline. Who cares, mida nummerdatud kasutaja arvab?

1 Like

Irooniline on pigem see, et vaevusid reageerima siis. Aga noh, ega ei pea kottima jah, selles suhtes on kõik ok. minu pärast pange samas vaimus edasi.

kui sa nii kõva kärbes oled, miks sa siis oma nimega siin ei esine? Või siis oma hüüdnimega, mitte kasutaja xxx?

1 Like

Sa ajad isegi ennast teistega sassi. Ma pole sulle vastanud, mingi 378 oli hoopis

3 Likes