Ühtlasi annan teada, et tuleb “error 403” kui tahta eelmist kommentaari muuta.
sõnavabadus ! = trollimisvabadus
LHV, kuulge, kas saab äkki turuinfo lehele tagasi panna ka lingid aktsiate vastavale OMXi lehele? Vanas versioonis olid need olemas.
Kui tegu on trollimisega, siis miks foorumipidaja peab peitu läinud kommentaarid käsitsi tagasi avalikuks panema? Ju siis polnud trollimisega tegu ning kogu primitiivne automaatika-süsteem teeb valeotsuseid lihtsalt.
Mis osa sellest huvitav isiklik rünnak on? Esitasin õigustatud küsimuse […] tulnukad? Aga pull on näha, et mõned minu postitused on moderaatori jaoks flagitud kui mittekohased. Konkreetselt süsteemi nõrkuse ärakasutamine. Häsi panete. Üks asi mis täna ühiskonnas on hästi, on tühistamiskultuuri vohamine.
Mölised liiga palju.
Kirjuta pikemaid ja sisukamaid postitusi.
Tegelikult selle foorumi tehnilise seisukorra järgi saab teha vist järeldusi ka selle suhtes, kuidas nad seal LHVs inimeste raha üle arvestust peavad? Et kui organisatsioon on hädas ühes otsas oma tarkvaraga, siis isegi kui rohkem ressurssi pannakse teise otsa, siis ka seal on asi suht piiri peal?
“slight smile” automaatne ikoon põhjustab 403 errori. Juhtub nii : ) kujul nagu pildil kui ka pikal “slight smile” koolonite vahel kujul.
Palun siin natuke lisainfot, et mis brauseris ja seadmes (PC või mobiil) see esineb.
See slight-smile ja 403 error tuleb näiteks MacOS ja Safari.
Kuidas ainult foorumiteemade nimetuste seast otsida saab? Ilma kommentaari sisust otsimata.
Chrome ja Windows 10
Täpsustuseks veel, et see tundub takistavat postituse muutmist, mitte esmast salvestust.
test test ![]()
Windows10 x86-64, Firefox x86-64, “403 error”, kui üritasin mu eelmist kommentaari muuta, pärast salvestamist.
Mul on Sigala postitused küll kinni pandud, kuid telefonist ma ei näe, kas mulle huvitavas teemas on keegi muu mõne uue postituse teinud, sest iga teema juures on punane S.
See kasutaja muudab selle foorumi “peldiku seinaks”.
Ma siiralt palun moderaatoritel midagi ette võtta.
Oh õnnetust, äkki tasub mõnda mu kommentaari ikka lugeda ka?
Aitab ka kui telefonist loobuksid arvuti kasuks.
Igal asjal oma aeg ja koht. Kodus ja tööl kasutan arvutit aga näiteks trennis oleks arvuti kasutamine tiba ebamugav, lisaks veidi kummaline.
Smailyde sisestamine võiks nüüd korras olla.
Test ![]()
Täname!
Järgmine vana probleem (by Offf), võib olla seotud sama asjaga.
kaldkriips - 2 või 3 punkti - kaldkriips
annab sama vea:
Joonis 1. Kuvapauk.
Lisaks millegipärast kahe punktiga versioon autokorrekteeritakse kolme punktiga versiooniks vt Joonis 1. ![]()
Nüüd võiks see ka korras olla.
Ega sel mootoril pole võimalik “märgi kõik teemad loetuks” funktsiooni aktiveerida teemade loendis esilehel, vana foorumi vhea nupp oli see…
Test ![]()
/…/
/…/
/…/
/…/
Kõik muutub kolmeks ![]()
Vähemalt ei ütle 403 ![]()