Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimuvat lähenemine Venemaaga.
Pole asi ju tsensuuris vaid foorumi üldises kvaliteedis, kui siin lihtsalt lastakse pasandada igal pool tegelastel kes enne üritasid vaikselt tibla-propat tõugata ja nüüd kui paljastatud, lihtsalt trollivad, sest tagajärgi ei paista olevat, siis tekib küsimus, et kas foorumi kui terviku kvaliteet huvitab kedagi üldse enam, või mitte. Või ongi põhimõtteks free speech absolutism a la Musk?
"iffkillla" See, et sa ei saa siinsest foorumist oma vaadetega kattuvat kajakambrit teha ei ole mitte turvaprobleem vaid hoopis sõnavabadus mida kahjuks jääb meie ümber järjest vähemaks.
Ma ei ole samuti paljude siinsete foorumlastega paljus nõus. Aga millegipärast ei tule mulle lahendusena pähe hakata nõudma foorumi tsenseerimist, et ma saaks lugeda ainult omale meelepärast teksti.
Minu jaoks on probleem isiklikes solvangutes, mida anoogen üritab.
Kusjuures, ma tean paari inimest siit, ja näiteks üks võttis vihjeid kuulda ja vabanes operatsiooniga prillidest, samas kõhnavõitu on ikka.
Anyway, ma ei saa aru, kuidas keegi tahab selle pangaga üldse tegemist enam teha - isegi asutaja on prillidega ja kole nagu öö.
Kui mõnele selline tase meeldib, siis samas, miks mitte? Võiks üldse blokeerimisfunktsiooni ära kaotada?
"raulir" Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimuvat lähenemine Venemaaga.
Haige demagoog oled, kus krt mina venet propageerinud olen? Luulud peas räägivad? Ise oled ju kõva itimees , ei saa nüüd blokkimisega hakkama.....
"opex" Pole asi ju tsensuuris vaid foorumi üldises kvaliteedis, kui siin lihtsalt lastakse pasandada igal pool tegelastel kes enne üritasid vaikselt tibla-propat tõugata ja nüüd kui paljastatud, lihtsalt trollivad, sest tagajärgi ei paista olevat, siis tekib küsimus, et kas foorumi kui terviku kvaliteet huvitab kedagi üldse enam, või mitte. Või ongi põhimõtteks free speech absolutism a la Musk?
X-s saaks bänni sellise teksti eest nagu anoogen siin kirjutas. Kusjuures paar ta postitust on kadunud, seega miski pole moderaatorile meeldinud, samas prillid ja kehakaal jms paistavad olevat okd isiklikuks minemise teemad?
"raulir" Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimuvat lähenemine Venemaaga.
Haige demagoog oled, kus krt mina venet propageerinud olen? Luulud peas räägivad? Ise oled ju kõva itimees , ei saa nüüd blokkimisega hakkama.....
Mida vingud, vene troll? Kui ma ei meeldi, siis saad ju mu ära blokkida.
Vene propageerimine on anoogeni jutus otseselt olemas -- ta tõmbab ebaadekvaatseid paralleele Iisraeli kandis toimuvale verisele islamiterrorismi vastasele sõjale ja venemaa verisele sõjale Ukraina vastu.
Samas anoogen tõmbab oma võrdlustega tähelepanu sellele, et kui Iisrael oma maa ja rahva kaitsel ei tohi islamiterroriste hävitada, siis järelikult samamoodi ei tohi järelikult Ukraina venemaad rünnata, oma maa ja rahva kaitsmisel.
Vene propageerimine on anoogeni jutus otseselt olemas -- ta tõmbab ebaadekvaatseid paralleele Iisraeli kandis toimuvale verisele islamiterrorismi vastasele sõjale ja venemaa verisele sõjale Ukraina vastu.
Kusjuures tal pole miskit asja Iisraeli-Liibanoni suhteid kommenteerida - ta ei ela ju Iisraelis ega Liibanonis.
Ma olen viimasel ajal rohkem X-i hakanud vaatama ja seal on teatav vene trolli tüüp, kelle jutt on täpselt 1:1 anoogeni jutt. Ehk siis tõmmatakse, nagu öeldud, ebaadekvaatseid paralleele Ukraina sõja ja Iisraeli konfliktide vahele ja sellega tekitatakse alusetuid kahtlusi ja küsimusi just Ukraina suhtes.
Kommentaaridele aga tulevad samasugused lasteaia abirühma tasemel vastused.
Hale, hale kui mingid eriarvamused ei meeldi siis on oponendid vene trollid.. Majanduspagulase sellised süüdistused on kohe eriti haledad. Minul pole sinu meeldivusega mingeid probleeme, küll aga sinu teatavad seisukohad nagu tingimusteta Iisraeli armastus ja totakas rohepöörde-kliimahulluse agenda viskavad üle. Aga blokeerima kedagi sellepärast ikkagi ei hakka...
Aga sa ju oled täiesti selgelt vene troll? Mitu inimest on juba samale järeldusele jõudnud. Kui sa ise tõepoolest sellest aru ei saa, siis ilmselt vene trolli kasuliku idioodi alamliik.
Kas sa siis elad Iisraelis või Liibanonis, et üldse Iisraeli-Liibanoni teemal sõna võtad? Või oled lihtsalt kahepalgeline demagoog?
"raulir" Aga sa ju oled täiesti selgelt vene troll? Mitu inimest on juba samale järeldusele jõudnud. Kui sa ise tõepoolest sellest aru ei saa, siis ilmselt vene trolli kasuliku idioodi alamliik.
Kas sa siis elad Iisraelis või Liibanonis, et üldse Iisraeli-Liibanoni teemal sõna võtad? Või oled lihtsalt kahepalgeline demagoog?
Sina oled täielik vene troll ! See ongi su tase või ? Nii et teie ttrustiga elate siis Liibanonis või Iisraelis , et võite sel teemal sõna võtta? Süüdistad teisi lasteaia tasemes , enda jutt on 10x hullem . Too üks 1 koht foorumis , kus mina olen heaks kiitnud Venemaa tegevust Ukrainas? Ja tegevuste sarnasus kusagil mujal toimuvaga või selle võrdlemine ei ole kuidagi heakskiit, kui su algkooli tase nii arvab
LHV foorumi eesmärk on luua konstruktiivne ja lugupidav keskkond, kus saame jagada teadmisi ning arutleda oluliste teemade üle. Selleks, et säilitada arutelude kvaliteet ning vältida trollimist või sobimatut käitumist, oleme pidanud mõned kasutajad blokeerima LHV poolt.
See otsus ei ole kunagi lihtne ega tehtud kergekäeliselt, kuid peame foorumi taseme hoidmist oluliseks. Loodame teie mõistvale suhtumisele ning kutsume kõiki üles jätkama sisuka ja austava dialoogiga.
Kaalusime portaali uuendamistega ka vaba teema sulgemist. Kuni suudetakse hoida argumenteeritud arutelu, siis me seda teed minna ei soovi, sest üldiselt on siia kogunenud päris huvitav kogukond kellega huvitav maailma asjade üle arutada. Hetkel saavad siis osad kasutajad lugejana jätkata.
Loodan, et kunagi parandatakse ka see probleem ära, et kui kommentaator parandab oma kommentaari, salvestab muudatused, siis parandused ei salvestu, vaid veebilehte tuleb reloadida, uuesti avada kommentaari muutmise aken ja siis uuesti salvestada, alles siis muudatused salvestuvad. Keskkond: Firefox Windows 64bit. Ja oma kommentaari parandamise aeg võiks olla ka pikem kui 5 minutit.
Kas tuleks kõne alla postituse peitmine, kui ta on teiste poolt piisavalt palju pöidlaid alla saanud? Peitmine a la reddit, kus sa näed et postitus on tehtud ja saad ta lahti teha ja lugeda kui tahad. Peidetud oleks siis postitus ka sisse logimata kasutajale.
Sellega oleks igasugune mõnitamine ja astroturfimine peidus. See foorum on suhteliselt ratsionaalne ja igasugune sõim saab alati pöidlaid alla.
Kui juba kustutamiseks läks , siis palun kustutada ka kodanik raulir i ebaõiglased ja valed süüdistused teiste kaasfoorumlaste suhtes
"raulir" Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimu vat lähenemine Venemaaga.