LHV foorumid paremaks

Ausi, oota kõigepealt väikekaabu peaministriks saamine ära. Pole vaja unistada enneaegsena vahele trügimisest.

Poliitikasse minek? Pakun et Ausist saaks mingi koomik Grünthali-sugust. Kloun Grünthal ise on poliitikast väljas jäädavalt.
Kõigepealt proovigu peaministri amet ära stigiheitmed ja sakusnikud. Siis näeme, kas tõesti sobib Eestile peaministriks igaüks. Ma arvan, et elektrimolekulile teeks nad küll iga kell ära.
Käed eemale AusIst!

Lobisen nüüd suure saladuse välja aga AusI on foorumit elushoidev juturobot Artificial Universal Sh*tpost Intelligence. Sama bot postitab ka nime Terit Teitel alt, mille ta ise välja mõtles, saades inspiratsiooni "Pöidlaküüdi galaktika teejuhi" tegelaselt, kes võttis Maa lähedale saabudes enda nimeks Ford Prefect.

Mõned õpetussõnad kah AusI-le, et foorum edaspidi veel põnevam oleks:

* Tee mõnipäev esimene postitus Terit Teitel nime alt. See on päris algajalik, et iga kord kõigepealt Ausi ajab mingit iba ja 12 minutit hiljem Terit Teitel kiidab takka või vaidleb vastu.
* Vahel võiks esimese konto alt postituse tegemise järel oodata kuniks mõni teine foorumikasutaja midagi vahele postitab, enne kui teise kontoga peale lähed. See hägustaks pisut sinu kontode omavahelist seotust, panimaješ?
* Ära postita absoluutselt kõigis teemades. See reedab ju kohe ära, et oled bot. Vali mõned südamelähedased teemad välja. Ukrainast ja venemaast piisab. Sulle tegelikult ainult venemaast.
Ando, oled Sa ikka kindel, et Ford Prefect mitte aga WordPerfect?
"ttrust"
Ando, oled Sa ikka kindel, et Ford Prefect mitte aga WordPerfect?

Ford Prefect on nii auto kui raamatutegelane. Filmitegelane muidugi ka :). Tegelane Ford nimelt arvas, et autod on planeet Maa peamine eluvorm. Planeet ise on muidugi vaid arvuti, mille eksistentsi mõte on välja arvutada küsimus, mille vastuseks arvati olevat 42. Ja et planeet juhtumisi õhku lasti, tuli see taastada varukoopiast. Selline lugu siis. Marvin puutus ka asjasse.
Kui ma õigesti mäletan, siis oli Ford pärit kusagilt Betelgeuse lähistelt. Just sealkandis ähvardab järgmine supernoova plahvatada, nii et Ford Prefecti kosmoserännakutel pole otsa näha.
Mul on teooria: Scrooge aka foorumiomanik on äkki free speech absolutist a la Musk ja seega on iga foorumlase panus teretulnud, ükskõik kui meelega trolliv, madal, mannetu, segane (nii vaimse tervise kui arusaadavuse mõttes) või läbivalt ja alati lihtsalt 💩, mitte kedagi ei tohi eemaldada, sest tal peab olema lava ja see lava olgu LHV foorum.
Mul on ka LHV aktsiaid. Ma olen ka üks siinse foorumi kaasomanikest.
Maru piinlik küll, aga võta järgmisel üldkoosolekul see 💩teema päevakorda, tundub, et muid variante pole.
Enne tuleb 💩 defineerida, alles siis saab 💩keelustada. Mõni arvab, et 💩 on sõber šokolaad, teise arvates on šokolaad 💩. Üldiselt on niimoodi, et liberandid keelustavad, adekvaatne inime lihtsalt ei pööra tähelepanu teda mittehuvitavale sõnumile või on suuteline vastu argumenteerima, kui nõus pole.
anoogenit ei saa ka blokkida
"raulir"

wtf, ma pole isegi lhv aktsionär :)
"raulir"

aga muidugi , elagu prillidega 68 kg pussycatid kes eestist jalga lasid ja sitaks õpetama kukuvad kuidas siin elama peab :)
"raulir"

Muide, sulle , s.ta.k..ile on korduvalt öeldud, et tule Eestisse tagasi ja mõlise siis Kaja Kallase kallal, Londoni lähedal on muidugi julge olla :)
"raulir"

Ei saa jah. Päris masendav tegelane ikka, see anoogen.
Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimuvat lähenemine Venemaaga.
Pole asi ju tsensuuris vaid foorumi üldises kvaliteedis, kui siin lihtsalt lastakse pasandada igal pool tegelastel kes enne üritasid vaikselt tibla-propat tõugata ja nüüd kui paljastatud, lihtsalt trollivad, sest tagajärgi ei paista olevat, siis tekib küsimus, et kas foorumi kui terviku kvaliteet huvitab kedagi üldse enam, või mitte.
Või ongi põhimõtteks free speech absolutism a la Musk?
"iffkillla"
See, et sa ei saa siinsest foorumist oma vaadetega kattuvat kajakambrit teha ei ole mitte turvaprobleem vaid hoopis sõnavabadus mida kahjuks jääb meie ümber järjest vähemaks.

Ma ei ole samuti paljude siinsete foorumlastega paljus nõus. Aga millegipärast ei tule mulle lahendusena pähe hakata nõudma foorumi tsenseerimist, et ma saaks lugeda ainult omale meelepärast teksti.

Minu jaoks on probleem isiklikes solvangutes, mida anoogen üritab.

Kusjuures, ma tean paari inimest siit, ja näiteks üks võttis vihjeid kuulda ja vabanes operatsiooniga prillidest, samas kõhnavõitu on ikka.

Anyway, ma ei saa aru, kuidas keegi tahab selle pangaga üldse tegemist enam teha - isegi asutaja on prillidega ja kole nagu öö.

Kui mõnele selline tase meeldib, siis samas, miks mitte? Võiks üldse blokeerimisfunktsiooni ära kaotada?
"raulir"
Huvitav, kui ajakirjanduses artikkel avaldada, millistel tegelastel siin foorumis "pank" laseb tegutseda, kas siis parandatakse foorum ära? Lisaks puutumatutele vene propagandistidele, nagu Ausi ja anoogen, veel see, et isegi homondusest ei lubata enam rääkida - mulle isiklikult tundub siin toimuvat lähenemine Venemaaga.

Haige demagoog oled, kus krt mina venet propageerinud olen? Luulud peas räägivad? Ise oled ju kõva itimees , ei saa nüüd blokkimisega hakkama.....
"opex"
Pole asi ju tsensuuris vaid foorumi üldises kvaliteedis, kui siin lihtsalt lastakse pasandada igal pool tegelastel kes enne üritasid vaikselt tibla-propat tõugata ja nüüd kui paljastatud, lihtsalt trollivad, sest tagajärgi ei paista olevat, siis tekib küsimus, et kas foorumi kui terviku kvaliteet huvitab kedagi üldse enam, või mitte.
Või ongi põhimõtteks free speech absolutism a la Musk?

X-s saaks bänni sellise teksti eest nagu anoogen siin kirjutas. Kusjuures paar ta postitust on kadunud, seega miski pole moderaatorile meeldinud, samas prillid ja kehakaal jms paistavad olevat okd isiklikuks minemise teemad?
"anoogen"
"raulir"

Haige demagoog oled, kus krt mina venet propageerinud olen? Luulud peas räägivad? Ise oled ju kõva itimees , ei saa nüüd blokkimisega hakkama.....

Mida vingud, vene troll? Kui ma ei meeldi, siis saad ju mu ära blokkida.