LHV Direct paremax

Ilmselt on teistelgi mõtteid, mida võix parendada, seega tegin uue teema.

Mul endal siuke soov(itus):

Paratamatult kõik kasutajad kõiki featureid ei kasuta. Seetõttu on vaja hullu vaeva näha sellega, et klikkida end läbi menüüsüsteemi vajaliku funktsioonini. Parim näide praegu lambist on Turud → Eesti (nüüd on vaja miljon aastat htmli renderdumist oodata ainult sellex et klikida Optsioonid) → Optsioonid. Siit selline mõte, et iga kasutaja võix saada lisada mingi teatud hulga linke ntx “Personal Links” menüüsse, mis siis kogu aeg kasutajaga üle saidi kaasa lohiseb. Võix saada lisada nii internal kui external linke, samuti kas avaneb uues aknas või mitte. See menüü võix asuda näitex “Sisujuhi” menüü all või ka üleval.

Teades, et seda realiseerida on pehmelt öeldes lapsemäng ootan mõtteid.

tahtsin ise eile just sama foorumi algatada, märgus6na improvements all.

minu meelest peaks portfellis olevate aktsiate hinnad olema sorteeritud mingi näitaja järgi (alfabeetiliselt, suhteline gain, ajalooline kauplemisjärjekord vms.).
teiseks: tehingu vormistamisel ei tohiks olle default valikut: praegu on myyk. samuti ei tohiks olla turuorderi tegemise defaulti. saab ju ka panna nii, et tuleb alles siis, kui klikkida.
ja endiselt riq'i tuline soov: tehingu tegemisel v6imaldada pikema teksti kirjutamist, hiljem saaks lugeda, mis ajendil tehing tehti (n.ö. väike analyys).

praegu kiiruga rohkem meelde ei tule.
"minu aktsiad" all võiks muutuse % näha olla. Nagu on "indeksites".
head ideed, võtame arutada
positsioonide jälgmiseks portfellis oleks abiks, kui oleks näha mitu protsenti kogu portfelli mahust moodustab mingi aktsia positsioon. Varem oli see olemas, aga nüüd peab ise arvutama.
Ühte illegaalset teenust tahax ka juurde saada - iga börsipäeva eel tõmbab skript esm.ee-st börsiettevõtete aktsiaraamatud sisse ja compare'b neid db-s olevate eelnevate päevadega ja siis saab kasutaja jooksutada erinevaid päringuid selle db vastu. Näitex, kes kui palju on ostnud või müünud. T+3 küll, aga ikkagi.

Kui välja saan, siis kirjutan endale selle niikuinii.
prefiks istub juba kinni?
Kaitsevägi
Kauplemisparooli võiks küsida pärast eelvaadet, mitte enne.
prefix, selline asi on exceli peal valmis ehitatud
seega voiks olla selline koht lhvs TÖÖRIISTAD kust saaks downloadida asju..
ja kuhu saaks oma puunukke ka yles panna
...ja mis seis selle striimeriga on? Kas on lootust kunagi?
jah
parem kalav striimer kui yldse mitte striimer!
alternatiiviks oleks siis alati kas scottrade voi moneynet..
millal soome aktsiad ja läti-leedu?
ka rootsi on huvitav
Pigem vaataks tõesti põhja poole, lähi-lõunas pole küll vist midagi investoritele huvipakkuvat.
Kurat, ma otsisin seda threadi ikka päris kaua, ei taht nagu uut alustada (risustamine). To the point:

1) Portfelli lehel, kui valid koos teenustasudega ülevaate, siis näitab niiöelda default tehingutasusid. Kirjutage see nii ümber, et skript võtab tehingu täitmise kuupäeva, võtab vastava kuu tehingupunktid ja displeib siis õige tehingutasu, mis tegelikult maxti seda tehingut teostades. Shouldn't be 2 hard ja olex palju ülevaatlikum ja täpsem.

2) Realiseeritud tulu/kulu lehel võix näha ka soetamise kuupäeva, mitte ainult mahalükkamise oma.

Lihtsalt ühe tagasihoidliku kliendi tagasihoidlikud soovi(tuse)d.
Minu poolt mõni soovitus kasvukonto poolt -
* osad aktsiad sinna enam ei sobi
* liiga vana informatsioon
Virtuaalportfellis võiks saada tehinguid teha enamuse optsioonidega(vähemalt QQQ poolelt). Kõike ei saa ju rahaga tõestada :)
Ega vist eriti loota ei ole, et keegi asjaomastest (kasvõi eitavalt) vastax...
...ütelge nüüd, et poisid käisid, kribasid 3 päeva CFMLi ja läksid oma teed ning you haven't seen them eversince.