Prefiks, kõik klientide ettepanekud foorumites on meil märgatud ja jõudumööda neid ka täidame. Meil on üsna palju töid korraga käigus ja kõiki ideid ei saa kahjuks kohe teostada.
Aga üritame nii palju kui võimalik LHV kasutusmugavust tõsta ja seetõttu on ka kõikide kasutajate/klientide ettepanekud teretulnud olnud ja ootame tagasisidet ka edaspidi.
Võiks mõelda veel Eesti aktsiate tehnilise analüüsi võimalikkuks tegemisele. Sellised näitajad nagu MACD, Stochastic, EMA13 ja 50
Aitäh.
stocker, kas nii madala kauplemisaktiivsusega turul on üldse tehnilise analüüsiga midagi teha? Siin ikka rohkem fundamentaalid määravad.
stocker, kasuta excel-it. ja internetist leiad kindlasti valemid ka, kui mujal pole. aktsiate statistika www.hex.ee, www.depo.ee-st saab vist ka.
depo.ee suunabki hex.ee peale
stop-loss orderi võimalus võiks olla
Ei osanud muu teema alla kommenteerida seda..
Ühesõnaga, oli tore pidu...
Sain tunduvalt targemaks ja puha.
Meeldivad snaksid olid ja puha.
Särk ilus ja sobib ka hästi, tore oli ka see, et pensiokate seas oli palju ilusaid tüdrukuid.
Kahjuks seda ei reklaamitud korraldajate poolt aga üks mänguautomaat näitas õpetlikku multikat kullakaevajast kes päevad läbi kaevas kulda, vahepeal käis harakas ka vaatamas kas ta on rikkamaks saanud, öösel kui ta magas ulus hunt maja kõrval aga lõppkokkuvõttes kui olin ära vaadanud kullakaevaja kolm ööpäeva sai selgeks, et kullakaevamisega rikkaks ei saa.
Maja oli ikka sama suur ja ümber kõrb. Hunt ulus samatmoodi ja isegi harakas ei leidnud põhjust lähemale lennata.
Kuna seesama automaat kus multikas jooksis ka investeeringutele ei allunud sai mulle selgeks kogu asja mõte, raha tuleb LHV'sse tuua.
Äitah Teile Lõhmus-Haavel Viisemann
Ühesõnaga, oli tore pidu...
Sain tunduvalt targemaks ja puha.
Meeldivad snaksid olid ja puha.
Särk ilus ja sobib ka hästi, tore oli ka see, et pensiokate seas oli palju ilusaid tüdrukuid.
Kahjuks seda ei reklaamitud korraldajate poolt aga üks mänguautomaat näitas õpetlikku multikat kullakaevajast kes päevad läbi kaevas kulda, vahepeal käis harakas ka vaatamas kas ta on rikkamaks saanud, öösel kui ta magas ulus hunt maja kõrval aga lõppkokkuvõttes kui olin ära vaadanud kullakaevaja kolm ööpäeva sai selgeks, et kullakaevamisega rikkaks ei saa.
Maja oli ikka sama suur ja ümber kõrb. Hunt ulus samatmoodi ja isegi harakas ei leidnud põhjust lähemale lennata.
Kuna seesama automaat kus multikas jooksis ka investeeringutele ei allunud sai mulle selgeks kogu asja mõte, raha tuleb LHV'sse tuua.
Äitah Teile Lõhmus-Haavel Viisemann
selle kirjutas küll graafik:)
Ei leia enam üles, kus asub turuvaip. Varem oli sellene link kasulike linkide juures.
Kas pead silmas seda?
http://www.smartmoney.com/marketmap/
http://www.smartmoney.com/marketmap/
Tänx. Sama jah.