To Marko: pangalink on plaanis, tähtaeg veel kindel ei ole.
To MSM: Paraku need jäävad virtuaalportfelli mälestuseks toimunust. Kui on väga tungiv soov neist lahti saada, siis tuleks saata e-kiri klienditugi@lhv.ee
SEC 25K reegel päevakauplejale. Kas kehtib ainult USA turgudel kauplejale? Kas nt Stockholmis ja Helsingis saab ilma selle miinimumita tegutseda?
Kehtib ainult USA turgudel.
Kust mõistlik alustada, kui soov Stockholmis ja Helsingis 10K eur päevasiseselt kaubelda? Kas LHV Trader sobib? Ehk nõustate mingi lingi reeglite jm vajalikuga. Tänan.
LHV Traderis Helsingi aktsiaid ei ole, seega pigem ei sobi. LHV Brokersis on küll Põhjamaad esindatud, kuid mainitud programm on samas rohkem valuutakauplemisele suunatud. Tasub siiski ehk pilk peale visata www.lhv.ee/broker
Mis kell laekub aktsiate müügist saadav raha kontole?
Kui näiteks teisipäeval müüa, siis T+3 järgi peaks raha laekuma reedel, aga mis kell?
Kas hommikul päeva alguses või mingil suvalisel hetkel või päeva lõpus?
Kui näiteks teisipäeval müüa, siis T+3 järgi peaks raha laekuma reedel, aga mis kell?
Kas hommikul päeva alguses või mingil suvalisel hetkel või päeva lõpus?
Balti tehingute arveldamise aeg on T+3 päeval 9.00-16.00 (sõltuvalt vastaspoole tegemistest), enamasti on arveldus toimunud kella 14.00-ks. Välisväärtpaberid arveldatakse enamasti enne kella 10.00-i (erand võib sisse tulla lühikese arveldusajaga väärtpaberitega - Venemaa aktsiad, USA optsioonid, mis võivad arveldamisele minna hiljem).
Kas võimenduselt hakkab intress jooksma, kui order üles laetakse või kui order täidetud ?
To:mkubi
Broneeritud summalt intresse ei võeta ehk intresse arvestatakse positsiooni põhiselt.
Broneeritud summalt intresse ei võeta ehk intresse arvestatakse positsiooni põhiselt.
Tahaks teada, et kust kohast saab jälgida kes praegu turul aktsiaid müüvad?
Balti tehinguid näeb LHV klient lehelt Turud ja hinnad kui vajutada konkreetse aktsia Käibe numbrile. Siis avaneb tehingute aken, kus on võimalik näha milline maaklerfirma ostis ja milline müüs ning milliselt poolelt tuli initsiatiiv.
Kas keskpankade poolt kehtestatud intressid on kuidagi seotud riiklike võlakirjade intresside kujunemisel?
Tänud.
Tänud.
Kui räägitakse Euroopa Keskpanga intressimäärast, siis mõeldakse nädalast repomäära (Main refinancing operations). See mõjutab EURIBORi (Euro Interbank Offered Rate), mis on pankadevaheline intressimäär ning mis kujuneb turul. Valitsuste võlakirjad on enamasti aga fikseeritud ning sõltuvad eelkõige turu nõudlusest ja pakkumisest. Seega otsest seost kindlasti ei ole.
Mina registreerisin end veebiseminarile aga kui ma ei saa seda ikkagi kuulata (ajapärast), siis kas seda saab teie veebilehelt ka kordus või salvestatud versiooni näha tänasest seminarist?
Tänud!
Tänud!
H.S Invest
Mina registreerisin end veebiseminarile aga kui ma ei saa seda ikkagi kuulata (ajapärast), siis kas seda saab teie veebilehelt ka kordus või salvestatud versiooni näha tänasest seminarist?
Tänud!
Jah, me salvestame kõik selle nädala seminarid ja neid on võimalik hiljem tagantjärele üle vaadata. Saatke palun meile vastav kiri aadressil maaklerid@lhv.ee ja me saadame Teile vastu lingi, kust pääseb salvestustele ligi.
kas avaoksjonil on näha ka mingi varjatud orderid?
arco puhul praegu vaatan, et madalim müügiäär on 2.20
samas orderite all staatus: opening auction EUR 1.901, 440/300
arco puhul praegu vaatan, et madalim müügiäär on 2.20
samas orderite all staatus: opening auction EUR 1.901, 440/300
AloV
To Marko: pangalink on plaanis, tähtaeg veel kindel ei ole.
Väike meeldetuletus ning kas äkki on praeguseks juba tähtaeg teada?
yanek - natuke sõltub, kust kohast vaadata.
Powertrader näitab limiit hinnaga ordereid, selliselt nagu nad on sisestatud, nähtavad pole turuhinnaga orderid ja varjatud kogused.
Powertrader näitab limiit hinnaga ordereid, selliselt nagu nad on sisestatud, nähtavad pole turuhinnaga orderid ja varjatud kogused.
Mina olen suht algaja investor ja tahaks ja tahaks teada teie käest, et kui lugeda kvartali või aasta aruannet mis numbritele tuleks esmalt kohe tähelepanu põõrata?
Soovitaks esmalt kiigata LHV finantsakadeemiasse - Analüüsi alused