Küsi LHV-lt

To:Viisk

http://us.sunpowercorp.com/about/newsroom/press-releases/

Ettevõtte kodulehel üleval ülevaade korporatiivsündmusest.
Vabandan, kui seda on juba küsitud.

Aga kas LHV plaanib või kas võiks plaani võtta LHV foorumi lugemise ja sinna postituste tegemiseks mõeldud Androidi ja IPhone programmi?

Hetkel lihtsalt browserit kasutades on see suhtleliselt ebamugav.
Soendan küsimuse üles - kas deebetkaartide osas on midagi selgunud?
Kas valuutakursid on LHV-s reaalajas või uuenevad mingi teatud aja järgi?
Valuutakursid investeerimiskontol valuuta konvertimiseks on indikatiivsed ning muutuvad viiteajaga.
Reaalajas valuutakursside jälgimiseks ja kauplemiseks sobivad LHV Broker ja LHV Trader.
Kas valuutakursi viiteaja pikkus on fikseeritud või juhuslik?
Ütleme nii, et juhuslik. Kindel intervall +- mõned minutid
1. Küsimus ei puuduta otseselt LHV-d, kuid väga meeldiv oleks sellele vastus sellegipoolest saada. Nimelt kui firma tuleb börsile ja IPO tulemusena kuulutatakse välja, et aktsiahind on näiteks 20$ siis reaalselt ju ei saa selle hinnaga osta ? Nüüd kui aktsiaturg avaneb ja firma on meelepärane, siis üldjuhul avaneb antud aktsiahind ikkagi märkimisväärselt kõrgemalt, näiteks 25$ pealt...saan ma õigesti aru, et polegi võimalik soetada kohe välja kuulutatud hinnaga, vaid hinnaga, mis lööb ette kui börss on avanenud ? ...Oleks väga meeldiv kui keegi selle mulle selgeks teeks :) Aitähh!

2. Oman hetkel kontot SEB-s, kuid olen natukene pettunud, sest oli soov soetada USA börsilt üht aktsiat, mis eile börsile läks, kuid tuli välja, et SEB-s seda nimekirjas ei olnud. Helistasin neile ja öeldi, et nad ei kuvagi kõiki aktsiaid, et kui on huvi, siis peab nö manuaalselt asja ajama ehk pean neile teada andma, et nüüd oleks vaja selline aktsia listi panna, et saaksin osta. Mis oleks mulle kõige parem valik LHV-s kui soovin soetada aktsiaid USA börsilt ?

IPO asjast oled õigesti aru saanud. Juhul kui märkimises ei õnnestu osaleda (üldjuhul USA aktsiate korral pole see võimalik), kuid soov aktsiaid soetada on olemas siis tuleb seda teha turul pärast kauplemise algamist. Mitte kõik aktsiad ei ralli pärast IPO-t.
Mis puudutab aktsiate lisamist kaubeldavate instrumentide nimekirja siis üritame vähegi tähelepanu äratavad uued ettevõtted sinna eelnevalt lisada. Juhul kui soovitud aktsia puudub, tuleks sellest teatada maakleritele maaklerid@lhv.ee või tel 6800 420
USA aktsiate soetamiseks on meil pakkuda peamiselt kaks varianti. Investeerimiskonto sobib pigem aktsiate pikaajalisemaks hoidmiseks ning LHV Trader aktiivseks kauplemiseks.
Polukoli
1. Küsimus ei puuduta otseselt LHV-d, kuid väga meeldiv oleks sellele vastus sellegipoolest saada. Nimelt kui firma tuleb börsile ja IPO tulemusena kuulutatakse välja, et aktsiahind on näiteks 20$ siis reaalselt ju ei saa selle hinnaga osta ? Nüüd kui aktsiaturg avaneb ja firma on meelepärane, siis üldjuhul avaneb antud aktsiahind ikkagi märkimisväärselt kõrgemalt, näiteks 25$ pealt...saan ma õigesti aru, et polegi võimalik soetada kohe välja kuulutatud hinnaga, vaid hinnaga, mis lööb ette kui börss on avanenud ? ...Oleks väga meeldiv kui keegi selle mulle selgeks teeks :) Aitähh!

2. Oman hetkel kontot SEB-s, kuid olen natukene pettunud, sest oli soov soetada USA börsilt üht aktsiat, mis eile börsile läks, kuid tuli välja, et SEB-s seda nimekirjas ei olnud. Helistasin neile ja öeldi, et nad ei kuvagi kõiki aktsiaid, et kui on huvi, siis peab nö manuaalselt asja ajama ehk pean neile teada andma, et nüüd oleks vaja selline aktsia listi panna, et saaksin osta. Mis oleks mulle kõige parem valik LHV-s kui soovin soetada aktsiaid USA börsilt ?

Kannata natuke küll saad seda sõõrikuküpsetajate aktsiat odavamalt kah.
Kahele varasemale küsimusele ka vastused: kaardid jõuavad klientideni õige pea.

Androidi ja Apple lahendusi lähikuudel välja pole tulemas, oleme samas seda arutanud ning järgmisel arenduskoosolekul tuleb see kindlasti jutuks. Ise kasutan Androidi telefoni ja väga praeguse lahenduse üle ei kurda.
AloV

Androidi ja Apple lahendusi lähikuudel välja pole tulemas, oleme samas seda arutanud ning järgmisel arenduskoosolekul tuleb see kindlasti jutuks. Ise kasutan Androidi telefoni ja väga praeguse lahenduse üle ei kurda.

Ma ei saa hästi aru, kuidas see seondub deebetkaartidega.
Üritasin vastamist optimeerida ja ühe postitusega kahele erinevale küsimusele vastata. Seega seos puudubki.
AloV
Kahele varasemale küsimusele ka vastused: kaardid jõuavad klientideni õige pea.

Aga milline praegune lahendus on? Kas ainult brauseriga foorimisse minemine ning Mobiil-ID-ga sisse logimine? Või saab kasutada kuidagi ka parooli
Kas Powertraderit saab kasutada androidi peal?

Tänades,
Henri
Lahenduseks on brauseriga foorumisse minek ning tavaparooliga sisselogimine. Powertrader androidi peal ei tööta ja selles osas tahame kindlasti paremat lahenudts pakkuda.
Henri XI, kui väga vaja, siis on variant kasutada läbi VNC.
Googleda nt: android vnc.
kus ma lhv korrespondentpankade andmed saan?
Korrespondentpangad

Asub lehel www.lhv.ee/hinnakiri
Millal/kas tuleb pangalingi võimalus LHV'le?
Mul on jäänud virtuaalportfelli BLTRT aktsiad. Neid enam müüa ei saa. Kuidas neist lahti saada või kaovad nad teatud aja pärast ise ära?