Palju Swedi kontolt LHV-sse aktsiate üle toomine maksta võiks? (USA, Balti)
Vahepeal on LHV-l kampaania olnud, kus need kulud kompenseeritakse. Ega praegu ei ole sellist käimas?
Eesti aktsiate ületoomine maksab 4,79 eurot, kontohalduri vahetus 19,17 eurot. Välisväärtpaberite ületoomise tasu algab 19,17 eurost.
AloV
Eesti aktsiate ületoomine maksab 4,79 eurot, kontohalduri vahetus 19,17 eurot. Välisväärtpaberite ületoomise tasu algab 19,17 eurost.
tasu tuleb loomulikult tasuda mõlemas pangas, ehk USA aktsiate puhul siis 19.17 EUR Swedbankis ja 19.17 EUR LHVs 1 kanne
Alo võib kinnitada või ümber lükata, et USA aktsiate ületoomisel tegelikult aktsiad kantakse LHV Swedbanki kontole mitte ei toimu kanded LHV ja Swedbanki USA kontohaldurite vahel, mis võiks olla isegi kallim, aga kindlasti palju keerulisem toimetada
Kirjeldasin küll Swedbank hinnakirja. LHV Pank vastuvõetavate väärtpaberite eest (makseta väärtpaberitehing) tasu ei võta. Kanded toimuvad USA kontohaldurite vahel, mis tähendab, et võivad lisanduda veel mõningad kulud ning see võib rohkelt aega võtta.
Ületoomise kampaania oli sügisel ning siis kompenseerisime osa kulusid, mis ületoomisega kaasnes.
Ületoomise kampaania oli sügisel ning siis kompenseerisime osa kulusid, mis ületoomisega kaasnes.
Mul oleks palve administraatorile.
Kuna teemast "Soome Rootsi aktsiad" on saanud põhiliselt oma enda blogi ning ma põhiliselt kirjutan Soome aktsiatest ning eriti ei, ega ka mitte keegi teine, kirjuta Rootsi aktsiatest, siis kas oleks võimalik vahetada teema pealkirja näiteks "Soome aktsiad" või "Soome aktsiaturg".
Siis vastaks teema pealkiri paremini ka teema sisu.
Ettetänades.
Kuna teemast "Soome Rootsi aktsiad" on saanud põhiliselt oma enda blogi ning ma põhiliselt kirjutan Soome aktsiatest ning eriti ei, ega ka mitte keegi teine, kirjuta Rootsi aktsiatest, siis kas oleks võimalik vahetada teema pealkirja näiteks "Soome aktsiad" või "Soome aktsiaturg".
Siis vastaks teema pealkiri paremini ka teema sisu.
Ettetänades.
muutsin foorumi teema ära
Tänud.
ei tea kas see õige teema kuid mul ei tööta "Realiseeritud tulu/kulu raport" aasta 2011 kohta.
Milles täpsemalt probleem, raport peaks kenasti töötama. LHV klienditugi - 6 800 400 või klienditugi@lhv.ee aitab hea meelega.
asi sai korda,
ise olin loll, jätsin nädalavahetuse sisse arvestamata
ise olin loll, jätsin nädalavahetuse sisse arvestamata
kus on pro foorum?
Pro foorumit paraku eraldiseisvana enam ei ole, aga meil on loodud spetsiaalselt Pro ideid puudutavate uudiste ja arutelu jaoks teema, mis on investeerimisfoorumi nimekirjas.
Pro teema link
Pro teema link
Tere,
Selline küsimus, et kui ma tahan LHV pensionifondist raha välja võtta korraga, siis millistel tingimustel on see võimalik ja kui palju LHV vahelt võtab?
Heiki.
Selline küsimus, et kui ma tahan LHV pensionifondist raha välja võtta korraga, siis millistel tingimustel on see võimalik ja kui palju LHV vahelt võtab?
Heiki.
Mõtlesin, et ostaks veinimõisa :) Ja parim koht taolise asja soetamiseks on LHV aga võta näpust. Üritasin oma pisikest orderit COTTIN FRERES (COTT) ostuks sisestada aga mulle öeldakse, et ei saa. Kas LHV Prantsusmaad ei kauple? Investeerimiskonto hinnakirjas on küll täitsa olemas.
To heiksz: Küsimus on natuke laialivalguv ning taustinfot vastamiseks liiga vähe - kas huvitav II või III sammas, kas fondist lahkutakse täies ulatuses või toimub fondiosakute vahetus. Soovitan taas otse LHV klienditoe poole pöörduda, kus saab juba personaalselt läheneda.
To ZWEN: COTT on nüüd kaubeldavate aktsiate nimekirja lisatud.
To ZWEN: COTT on nüüd kaubeldavate aktsiate nimekirja lisatud.
Pekki, kauplemisparooli vahetamine on ilge rõedus, tahaks osta a siis suunatakse ahetama kauplemisparooli. ahetan siis kauplemisparooli ära ja paari päea pärast tahaks müüa, siis küsitakse kauplemisparooli, toksin selle kolm korda sisse laks parool lukus, kontakteeru lhv-ga, a kell nii palju juba et pole kedagi lhvs. Kuna teen tehinguid korra kvartalis siis on iga tehinguga alati üks ja sama mõttetu ooper.
Tänan furstratsiooni eest.
Tänan furstratsiooni eest.
Korra kvartalis tehingu tegemise korral soovitaks pigem ID kaardiga tehingute kinnitamist, vahepeal parool aegub ning see tuleb ID kaardiga taas üle kinnitada.
Tere,
Ostsin veidi aega tagasi SunPoweri aktsiaid. TOT omandas sellest 60%. Aktsia tõusis mägedesse. Täna vajus jälle sohu. Nüüd kaubeldakse sümbolitega SPWRA ja SPWRB. Esimene on kukkunud vähem kui teine. Saan aru nii, et vahepeal müüdi preemiaga. Mina istusin niisama käed põlvedel ehk ei müünud:( Kas keegi äkki kirjeldaks toimunud protsessi. Ja mis see SPWRA SPWRB-st parem on. Või peaks ma konteksti arvestades müümata jäänud aktsiad hoopis ruttu müüki panema?
Tundub, et osta ja unista strateegia ei toimi. Eriti siis kui ei tea mis teed:)
Ostsin veidi aega tagasi SunPoweri aktsiaid. TOT omandas sellest 60%. Aktsia tõusis mägedesse. Täna vajus jälle sohu. Nüüd kaubeldakse sümbolitega SPWRA ja SPWRB. Esimene on kukkunud vähem kui teine. Saan aru nii, et vahepeal müüdi preemiaga. Mina istusin niisama käed põlvedel ehk ei müünud:( Kas keegi äkki kirjeldaks toimunud protsessi. Ja mis see SPWRA SPWRB-st parem on. Või peaks ma konteksti arvestades müümata jäänud aktsiad hoopis ruttu müüki panema?
Tundub, et osta ja unista strateegia ei toimi. Eriti siis kui ei tea mis teed:)
Kas virtuaalset krediitkaarti ei taha pakkuma hakata (nagu SEB-l)?
To trinitycapital: LHV deebetkaardil on internetimakse funktsionaalsus peal, seega ei ole virtuaalseks kaardiks vajadust.