Tekkis väike vaidlus, kumb on kallim kas kokaiin või heroiin? Kuda kommenteerite, investeerimisgurud?
Kokaiin on ikka kallim.Heroiin on ju siuke deathpotion et seda ei julgex pika kepiga (st pulgaga) ka katsuda. Kokaiin oma 1KEEK/g on ikka rohkem varakama rahva meelelahutus. Ei ahelda sind kohe esimesel korral.
Kas mõõtühikuks on EEK-u kaifi kohta? Kummaga saab 100 EEK-uga suurema kaifi?
Kas need kaifid on üldse võrreldavad?
Kas need kaifid on üldse võrreldavad?
Kaifi mõõtyhikut pole leiutatud teatavasti.
on kyll, yhikuks m6nna
1 m6nna on 1g kokat 100kg tyhja k6huga kaine mehe kohta 1h peale manustamist.
huvitav kas narko hind on langendu v6i t6usnud?
amis te kanepi legaliseerimisest arvate?
1 m6nna on 1g kokat 100kg tyhja k6huga kaine mehe kohta 1h peale manustamist.
huvitav kas narko hind on langendu v6i t6usnud?
amis te kanepi legaliseerimisest arvate?
olen küll selles teemas täitsa eluvõõras inimene, aga kas pole nii, et heroiin on viimasel ajal suht lai mõiste. et tehakse ikka igasugu keemiat igasugu puhtusastmetega ja hind võib seetõttu olla üsna suurte kääridega? kokaiin on kindlasti ka erineva puhtuse ja hinnaga, aga heroiinist tehakse ikka odavuse mõttes täielikku saasta (mida ta on muidugi anyway) versioone ka.
Ma mäletan, et meile õpetati kunagi ammu majandusteooria algtõdesid selle nipiga, et määratleti kasulikkuse mõõtühikuks üks util. Käid loomaaias, saad sellest kasu 5 utilit ja kulutad 20 krooni...
Aga miks ei võiks mingist puhtast kraamist juttu teha...morfiin on ikka normaalne kaup, pole ohtu et rämpsu pähe määritakse...muidu aktsia kukub kohe...
Aga miks ei võiks mingist puhtast kraamist juttu teha...morfiin on ikka normaalne kaup, pole ohtu et rämpsu pähe määritakse...muidu aktsia kukub kohe...
Legalizing Ganja peax ammu juba päevakorral olema. Kahjux olen kuulnud mingit sellist mõtetut juttu, et meie ühiskondlike tavade kontextis ei peeta vajalikux veel ühe uimastava aine massidesse laskmist. Kahju.
Isiklikust seisukohast - mulle istub ganja juba seepärast alkost paremini, et kõffi saab kiiremini kätte, pohmelli ei ole, tuju teeb rõõmsamax (need dzhõugid on ikka wicked, mis auru all tulevad) ja kokkuvõttes ei ole ta kallim kui alkohol. Downside on see, et unisex teeb, raisk.
Isiklikust seisukohast - mulle istub ganja juba seepärast alkost paremini, et kõffi saab kiiremini kätte, pohmelli ei ole, tuju teeb rõõmsamax (need dzhõugid on ikka wicked, mis auru all tulevad) ja kokkuvõttes ei ole ta kallim kui alkohol. Downside on see, et unisex teeb, raisk.
ganja apteeki, 21a vanusepiir, ja koik muud droogid vaga p6lu alla.
kui myyd drooge, saad 20aastat vangi koos kogu vara konfiskeerimisega,
kui ostad saad meeletuid trahve ja v6imalik et ka vangi.
minuarust peab inimestele andma voimaluse ka l66gastuda.
elada oma agresiivsus mujal valja kui teiste inimeste peal.
kui myyd drooge, saad 20aastat vangi koos kogu vara konfiskeerimisega,
kui ostad saad meeletuid trahve ja v6imalik et ka vangi.
minuarust peab inimestele andma voimaluse ka l66gastuda.
elada oma agresiivsus mujal valja kui teiste inimeste peal.
Correctomundo!
Hakkad poliitikux (vabandan niukese roppuse kasutamise pärast)?
Hakkad poliitikux (vabandan niukese roppuse kasutamise pärast)?
Vahelduseks natuke teemakohast nuputamist :o)
Svenil on 2 untsi kokaiini ning ta müüb kaheksase pulbri Jormale 120 FIM
eest ja 2 grammi Andreile, 85 EEK gramm. Kui suur on järelejäänud osa
jaeväärtus, kui ta ainet ei lahjenda?
Vastus: Kui ta jätkab müüki kaheksastega, teenib ta veel 1500 krooni ja saab
jätta 6,75 g omaenda nina jaoks. Kui ta müüb kahegrammiseid pulbreid, saab
ta 1955 krooni. Ta võib aga jagada jäägi veel väiksemateks osadeks, keeta
need kräkiks ja teenida veel rohkem. (Õieti on see mitme muutujaga
majandusülesanne.)
Merike tahab oma heroiini (220 g) lahjendada, nii et ta teeniks selle
müümisel 20% rohkem. Mitu grammi täiteainet on tal vaja?
Vastus: 44g. Lisaaine peab väliselt sarnanema heroiiniga ja tal peab olema
umbes sama sulamispunkt. Soovitatav on tuhksuhkur või pesupulber. Pesupulbri
lisaeelis on selles, et ta väldib kliendi võimaliku nurina; miinuseks on
edasise äri võimaluste järsk vähenemine.
Svenil on 2 untsi kokaiini ning ta müüb kaheksase pulbri Jormale 120 FIM
eest ja 2 grammi Andreile, 85 EEK gramm. Kui suur on järelejäänud osa
jaeväärtus, kui ta ainet ei lahjenda?
Vastus: Kui ta jätkab müüki kaheksastega, teenib ta veel 1500 krooni ja saab
jätta 6,75 g omaenda nina jaoks. Kui ta müüb kahegrammiseid pulbreid, saab
ta 1955 krooni. Ta võib aga jagada jäägi veel väiksemateks osadeks, keeta
need kräkiks ja teenida veel rohkem. (Õieti on see mitme muutujaga
majandusülesanne.)
Merike tahab oma heroiini (220 g) lahjendada, nii et ta teeniks selle
müümisel 20% rohkem. Mitu grammi täiteainet on tal vaja?
Vastus: 44g. Lisaaine peab väliselt sarnanema heroiiniga ja tal peab olema
umbes sama sulamispunkt. Soovitatav on tuhksuhkur või pesupulber. Pesupulbri
lisaeelis on selles, et ta väldib kliendi võimaliku nurina; miinuseks on
edasise äri võimaluste järsk vähenemine.
Häbenen oma elukaugust...aga misasi on ganja?
Ilmselt küsin nii rumalaid asju seetõttu, et pole mulle keegi kunagi siukseid pulbreid isegi kaugelt näidanud :-(((, tegelt valetan, seda Euroopas, 90-ndal siiski pakuti Aktjubinskis tikutopsitäit anaaad...
Ilmselt küsin nii rumalaid asju seetõttu, et pole mulle keegi kunagi siukseid pulbreid isegi kaugelt näidanud :-(((, tegelt valetan, seda Euroopas, 90-ndal siiski pakuti Aktjubinskis tikutopsitäit anaaad...
Vist täitsa vana uudis, aga globaalsete ideede kõikumise kohta igati kasulik inf :P
-----
The National Organization for the Reform of Marijuana Laws Foundation, (NORML), launched a new $500,000 ad campaign in New York City this week, urging an end to the massive number of arrests of pot smokers in this city, and features NYC Mayor Michael Bloomberg’s quote on his own use of pot. "You bet I did. And I enjoyed it," said then Mayoral candidate Bloomberg just before the elections last year when a New York magazine reporter asked about his pot use.
-----
siin on paar pilti ka: http://www.drugwar.com/pnormlnycad.shtm
p.s.: nyci tänavapildis mõjus täitsa positiivselt :D
-----
The National Organization for the Reform of Marijuana Laws Foundation, (NORML), launched a new $500,000 ad campaign in New York City this week, urging an end to the massive number of arrests of pot smokers in this city, and features NYC Mayor Michael Bloomberg’s quote on his own use of pot. "You bet I did. And I enjoyed it," said then Mayoral candidate Bloomberg just before the elections last year when a New York magazine reporter asked about his pot use.
-----
siin on paar pilti ka: http://www.drugwar.com/pnormlnycad.shtm
p.s.: nyci tänavapildis mõjus täitsa positiivselt :D
to Velikij:
ganja on kanep
ganja on kanep
thanks, prefiks, aga kas sa seda ka tead, miks kanepit siis ganjaks kutsutakse? Mis keelest see tuleb või on tegu maakeelse mugandamise või lihtsalt slängiga?
riq, mismoodi kanepit apteegis peaks müüma, seemnetena ravimtaimede letis?
Üks jube üldine küsimus: kuidas te kõik nii hästi seda teemat valdate, kus sellest nii palju kirjutatakse ja räägitakse? Mõtlen tõsiselt.
riq, mismoodi kanepit apteegis peaks müüma, seemnetena ravimtaimede letis?
Üks jube üldine küsimus: kuidas te kõik nii hästi seda teemat valdate, kus sellest nii palju kirjutatakse ja räägitakse? Mõtlen tõsiselt.
Vat seda ma kyll ei tea, mis keelest ta tuleb. Pakun et see Jamaika slängist tuleb aga raha suu juurde ei pane.
Yldiselt lükka google lahti ja loobi termineid sisse, ära ainult liiga palju igasugu agentuuride ja fondide saite vaata, you'll get brainwashed.
Ganja kohta peax see näitex abix olema:
http://www.angelfire.com/ri/zla/
Ise kyll eriti ei loe, rohkem ikka elust tuleb infot hankida.
Yldiselt lükka google lahti ja loobi termineid sisse, ära ainult liiga palju igasugu agentuuride ja fondide saite vaata, you'll get brainwashed.
Ganja kohta peax see näitex abix olema:
http://www.angelfire.com/ri/zla/
Ise kyll eriti ei loe, rohkem ikka elust tuleb infot hankida.
minu meelest on narko tarbijad lihtsalt jobud. paljud neist vist ei julge ennem tüdrukuga tantsimagi minna kui on natuke narkot pannud. tegemist lihtsalt argpüksidega. ja siis veel see varjatud propageerimine - ma tean millest räägin jne jne. hale
Kõige naljakam on see, et minu ainus tuttav narkomaan on juba aastaid vagaseks tehtud...no öelge mulle, kuskohast elust siis minusugune tavainimene seda infot peaks hankima?
üks tuttav käis amsterdamis, väidetavalt on seal üle 600 shopi. ja miks mitte ka eestisse-- piibud tossama! minu arvutuste kohaselt saaks nii riigieelarve juba suvel täis. kui ka prostitutsioon legaliseerida, oleks märtsi lõpuks 100% laekunud. mehed toompeal, what say you?
Käisin mai alguses Amsterdamis (Queens Day-l) ja pilt oli hämmastav-- sex shop ajas coffee shopi taga. Igast teisest putkast saad Magic Mushroom-e osta. Tänaval käib mees ringi suur silt kaelas-- Space Cakes here. Kõige jahmatavam oli üks kauplus, kust saab osta kanepiseemneid 50kg kottides, lisaks kõik vajalik oma kanepiäri alustamiseks: ventilatsiooniseadmed, ülitäpsed kaalud, soojenduslambid jne...
Hull linn
Hull linn