Mul oleks pakkuda kulla hoidmiseks anumaid jm. vahendeid.
NB! Mitte segi ajada minigrip või tupperware nimeliste arvatavasti madalakvaliteetsete toodetega mida siinmail on proovitud hoopis muude asjade säilitamiseks turustada, välisest sarnasusest hoolimata on tegu spetsiaalsete kullale mõeldud säilitusvahenditega.
Hinnad alates vaid 200,- EEK/tk (või 20 EUR/tk)
...aga see pole veel kõik, esitades min. 1 milj. EUR tellimuse poole aasta jooksul saate täesti tasuta kaasa pudeli limonaadi.
Jah, eks abesiki oligi õigus, kipub huumorinurgaks kujunema :)
Argumenteerima olen nõus reaalselt kokku saades foorum jms. paraku see on liiga anonüümne ja pealiskaudne,
Argumenteerima olen nõus reaalselt kokku saades foorum jms. paraku see on liiga anonüümne ja pealiskaudne,
tanelmees, argumenteerima mida? Kas SideKick mitte juba ei argumenteerinud ja kas vihejd Tupperwarele mitte suunda kätte ei näidanud?
Palun argumenteeri parem ise, mis keelab mul avada oma IB või Thinkorswim softijuppi ja osta näiteks kulla futuure, kui ma tahan kulda investeerida? Miks ma peaksin seda ostma mingi tundmatu vahendaja käest kampaania korras ja kullakange madratsi all hoidma? Küsimusi oleks veel aga kui saaks neilegi vastused.
Palun argumenteeri parem ise, mis keelab mul avada oma IB või Thinkorswim softijuppi ja osta näiteks kulla futuure, kui ma tahan kulda investeerida? Miks ma peaksin seda ostma mingi tundmatu vahendaja käest kampaania korras ja kullakange madratsi all hoidma? Küsimusi oleks veel aga kui saaks neilegi vastused.
Kusjuures, turuuring on teil puhta tegemata. Tavidist saab sama hinnaga 3x väiksemas pakendis kulda, st. madratsisse mahub ka 3x rohkem. Maasse kaevates peab 3x vähem kaevama jne.
Rääkimata müüja usaldusväärsusest.
Rääkimata müüja usaldusväärsusest.
Oh, tegemist on tavalise võrkturunduserga, aga kuna kulla hind (erinevalt mõnest pesupulbrist) on teada, siis:
Gold prices
Where would you prefer to buy your gold?
Company: Bank Internet Internet KB-Gold
Buy price: € 40.00 € 32.50 € 31.50 € 37.00
Sell price: € 23.00 € 21.50 € 21.00 € 29.50
Difference: € 17.00 € 11.00 € 10.50 € 7.50
siit saab arvutada :-)
Gold prices
Where would you prefer to buy your gold?
Company: Bank Internet Internet KB-Gold
Buy price: € 40.00 € 32.50 € 31.50 € 37.00
Sell price: € 23.00 € 21.50 € 21.00 € 29.50
Difference: € 17.00 € 11.00 € 10.50 € 7.50
siit saab arvutada :-)
tanelmees,
a) heheheeh-hehehheeee;
b) hahahahahahaaah-hahahhahaaaa;
c) BUAHAHHAAAHHAHHAAAAAAA!
c) BUAHAHHAAAHHAHHAAAAAAA!
:-DD
et kuld, aga miks mitte kilowattkaardid?
http://www.kilowattcards.com/template/index.cfm
http://www.kilowattcards.com/template/index.cfm
krookus, selle loodusseaduse avastasin omal ajal 6petlikust t6estisyndinud loost, kus yks hakkaja loll läks ööklubis kenale tytarlapsele kylgelöömise eesmärgil rääkima teemadest, mille suhtes antud noor daam oli yks kubermangu juhtivaid spetsialiste. Ta lasi vennal ikka end väga sygavale sisse rääkida. :-D
Rääkimine hõbe ,vaikimine kuld:)
Kusjuures tihti öeldakse, et targad inimesed vaikivad. Udu! Ma tean hulgaliselt idioote, kes vaikivad. :-D
:-D
Keegi suurmees olla öelnud, et targad saavad ise aru ja lollidele pole mõtet rääkida .Ja peale selle olevatki mees lihtsalt vaikinud.
ei ole vist mõtet siin teemat põlema ajada - kes tahab täpsemat infot leiab juba ise, kes ei taha laske samas vaimus edasi... :)
tanel, me heast sydamest sooviitaks sinul MITTE samas vaimus edasi lasta. Sellise jamaga sa ei saa ei rikkaks ega muuda maailma. Palun protokolli see seisukoht. Oma s6nu olen valmis sööma siis, kui sa mind oma cashis välja ostetud kopteriga s6itma viid.
tanel, me heast sydamest sooviitaks sinul MITTE samas vaimus edasi lasta. Sellise jamaga sa ei saa ei rikkaks ega muuda maailma. Palun protokolli see seisukoht. Oma s6nu olen valmis sööma siis, kui sa mind oma cashis välja ostetud kopteriga s6itma viid.
Tahan ka kindlalt sõitma tulla.Võtate?
Ma võin ka miskit ära süüa.
Ma võin ka miskit ära süüa.
sellele kopterile saab vaid spetsiaalse kaardiga ma pakun