Hei!
Eestisse on äsja maale toodud kulda investeerimise võimalus. Reaalselt võimalik 0.5g -… kulda koju tellida või siis tasuta hoiustada Šveitsi pangas. Väikese kullaostu summa on 50 EUR-i, mille eest saate pangakaardi suuruse kaardi koos sertifikaadiga mille “kiibi” asemel asub kuld (Saksamaal võimalik juba jaekettides sellega tasuda). Saksmaal ja Hollandis on asi edukalt käivitatud, Praegu on startupid erinevates riikides nii ka Eestis. Kuna tegemist on turundamisega inimeselt inimesele siis huvi korral palun kirjutage e-kiri.
Parimat,
Tanel
:D :D :D :D :D :D
PUHAS KULD!!!!!
PUHAS KULD!!!!!
tüübi e-maili võiks vähemalt ära kustutada postituse juurest, kuna mõni ullike veel kirjutabki. aga teema isenesest võiks püsti jääda, saab kino.
Nad raiped on ju nende kiipkaartide peale isegi kullaprognoosid printinud:
http://en-gb.facebook.com/photo.php?pid=134563&id=122520047791261
http://en-gb.facebook.com/photo.php?pid=134563&id=122520047791261
Ja millistes jaekettides Saksamaal on võimalik kullas tasuda? Huvitav-huvitav. Aldi? Rewe? Lidl? Või peetakse silmas väikeste balkani-türgi poekeste "kette"?
abesiki - palun põhjenda arvamust - miks peaks e-maili aadressi eemaldama (või mõni adminn).
Põhjenduseks omaltpoolt saan kinnitada, et tegemist on reaalse ja legaalse asjaga - ning mingit petuskeemi vms. antud asja taga ei ole.
Kui ei soovi endale passiivset juurde tekitada võib lihtsalt ka kulda omastada. Antud foorumis tegin postituse just sellepärast, et teatud valdkond eeldab avatust investeerimise koha pealt + teadmisi, mida "valuuta" teeb ja kuhu peaks oma varad paigutama. Seega loodan arukat arutelu, mitte arulagedat kritiseerimist ilma fakte kontrollimata.
Tanel
Põhjenduseks omaltpoolt saan kinnitada, et tegemist on reaalse ja legaalse asjaga - ning mingit petuskeemi vms. antud asja taga ei ole.
Kui ei soovi endale passiivset juurde tekitada võib lihtsalt ka kulda omastada. Antud foorumis tegin postituse just sellepärast, et teatud valdkond eeldab avatust investeerimise koha pealt + teadmisi, mida "valuuta" teeb ja kuhu peaks oma varad paigutama. Seega loodan arukat arutelu, mitte arulagedat kritiseerimist ilma fakte kontrollimata.
Tanel
unts kulda maksab täna 910 eurot.
kaart sisaldab 0,5 grammi kulda.
untsis on 31,1 grammi.
seega on müüdava kulla väärtus 14,63 eurot. küsitakse aga 50€.
kaart sisaldab 0,5 grammi kulda.
untsis on 31,1 grammi.
seega on müüdava kulla väärtus 14,63 eurot. küsitakse aga 50€.
Tanel,
Kulla hind on hetkel ~30EUR/g. Miks ma peaks ostma 0,5g@50EUR? Selle lisaplastiku pärast?!
Teiseks, kui kõik on legaalne, siis palun avalda siin oma ettevõtte andmed (ärireg. kontrollimiseks).
Kulla hind on hetkel ~30EUR/g. Miks ma peaks ostma 0,5g@50EUR? Selle lisaplastiku pärast?!
Teiseks, kui kõik on legaalne, siis palun avalda siin oma ettevõtte andmed (ärireg. kontrollimiseks).
Toode sobiks Kuldses Börsis müümiseks ehk paremini?
Külgkorviga Jawa raame ei taha keegi osta?:))
Külgkorviga Jawa raame ei taha keegi osta?:))
tanelmees, äkki alustaksid siis ise kontrollitud faktidest?
abesiki postitus on täiesti asjakohane, igasugu fantastilisi ideid on varasemates foorumites püsti pandud. Pärast aga peab LHV jama klattima et miks lubas oma foorumites reklaami teha ja kas LHV'l sellega ka mingi vastutus kaasneb.
abesiki postitus on täiesti asjakohane, igasugu fantastilisi ideid on varasemates foorumites püsti pandud. Pärast aga peab LHV jama klattima et miks lubas oma foorumites reklaami teha ja kas LHV'l sellega ka mingi vastutus kaasneb.
Kustutaks selle teema lihtsalt ära. Lihtsameelsetelt raha välja petmist ei peaks tolereerima.
see on nagu kalapüük, viskad õnge söödaga välja, kui näkkab siis näkkab, vahepeal pead veidi kerima ja sikutama (loe promoma)
My bad....
Hinnaks hetkel just vaatasin:
23,85 EUR - Euro 0,5g
45,70 EUR - Euro 1g
Soovitan googeldada "kb gold".
Tanel
Hinnaks hetkel just vaatasin:
23,85 EUR - Euro 0,5g
45,70 EUR - Euro 1g
Soovitan googeldada "kb gold".
Tanel
Räägi nüüd lähemalt, millistes jaekettides saab tasuda ja kuidas see toimub?
Kui arve on väiksem, kas siis ainult viilitakse tsipa otsast maha?
Kui arve on väiksem, kas siis ainult viilitakse tsipa otsast maha?
abesiki ennustus huumorist hakkabki täituma. Kui kontakte pole, las teema olla, saab näha kuhu maani mõtekuse põhjendamisel valmis ollakse minema.
Tanelmees, mis see googeldamine on?
Tanelmees, mis see googeldamine on?
Berliinis saab lausa 10 kohas selle imelise kaardiga maksta - http://www.kb-akzeptanzstellen.de/berlin.html#handwerker
maksta saab ilmselt miskite tegelaste juures, kes ise neid kaarte üritavad pähe määrida
ühtegi soliidset muljet jätvat kodulehte googeldades ei leia - kas on miski koolipoisist edasimüüja poolt kokku käkerdatud või haibitakse kusagil foorumis
ühtegi soliidset muljet jätvat kodulehte googeldades ei leia - kas on miski koolipoisist edasimüüja poolt kokku käkerdatud või haibitakse kusagil foorumis
1 koht kus maksta saab pakub voodivedrude pesuteenust (Bettfedernwäscherei). Ma ei tea küll, et sellist kohta Eestis oleks.
Tanelmees, ehk oleks hoopis sellisel äril jumet?
Tanelmees, ehk oleks hoopis sellisel äril jumet?
Keegi on hirmsal kombel vaeva näinud ja isegi Bundesbank'i rahamuuseumi kodulehelt copy-paste teinud et asi soliidsem oleks.
Kurat, te olete lihtsalt kadedad.
Mul on küll kahju, et ma ise sellise asja peale pole tulnud.
PS Müün spetsiaalset kemikaali Teie kullakangide hooldamiseks! Kui jätta kuld hooldamata, siis see roostetab ära ja haihtub aja jooksul. Kas sina tahaksid avastada ühel päeval, et Teie kullakangid on šeifist kadunud ja alles vaid õnnetu roostepuru? See oht aga puudub, kui kasutada kord kuus minu poolt spetsiaalset välja töötatud kemikaali Golden Monkey! Osta juba täna!
Mul on küll kahju, et ma ise sellise asja peale pole tulnud.
PS Müün spetsiaalset kemikaali Teie kullakangide hooldamiseks! Kui jätta kuld hooldamata, siis see roostetab ära ja haihtub aja jooksul. Kas sina tahaksid avastada ühel päeval, et Teie kullakangid on šeifist kadunud ja alles vaid õnnetu roostepuru? See oht aga puudub, kui kasutada kord kuus minu poolt spetsiaalset välja töötatud kemikaali Golden Monkey! Osta juba täna!