riq: thestreedi artikleid ei tasuks rõvedate suurte kaladena eriti võtta - nad ju muud asjalikku ei teegi, kui ainult valavad kõike s***ga üle (kui mitte just kõike, siis vähemalt paljusid ja mitte alati asja eest)
azzie, ehk kibestumus ? ;)
The Street.com aktsia 2.y. chart.
Aga tegelikult nii thestreet.com ja eriti tasuline realmoney.com päris asine lugemine.
Prefiksi kommentaar on korrektne. Tähenduseta "maailma naljakaim nali" minupoolse väikese mõttega tehnilisele analüüsile. Aga ometi tappis see nali sõdureid nagu loogu :-)
hand is dead :)
total loss, approx 30% asap :)
ykski mu stoploss ei lainud labi.
koik kes mind uskusid ja handi ostsid..
on kah failinud.
homme keskendume haavade lakkumisele.
gorillag, mis sa tulevikuks ennustad?
total loss, approx 30% asap :)
ykski mu stoploss ei lainud labi.
koik kes mind uskusid ja handi ostsid..
on kah failinud.
homme keskendume haavade lakkumisele.
gorillag, mis sa tulevikuks ennustad?
Tagantjärele tarkus täppisteadus, tekkis huvi järele vaadata, mida vanad tuttavad RSI ja CCI asja kohta ütlevad( sai kunagi varem targutatud foorumis "Bollinger Band jne". nime all):
http://stockcharts.com/def/servlet/SC.web?c=HAND,uu[h,a]daclyymy[d20010601,20010801][pb50!b200][vc60][iUb14!La12,26,9!Ld20!Lc20]
CCI annab tugeva müügisignaali CCI-le 17.06, mil graafik läbib -100 (vt. samuti ajavahemikku 04.06-11.06), head ei ennusta ka MACD ning CMF.
Tehnilisest küljest enne CCI liikumist läbi -100 ülespoole HAND'i näppida ei tasuks.
Et TA asju arutleda, panen välja, et AMD on atraktiivsetel tasemetel ja ostusignaali ootamas.
Paar õhtut TA-le ei tee paha, Riq.
Aga Su kirjaviis on meeldivalt muhe.
http://stockcharts.com/def/servlet/SC.web?c=HAND,uu[h,a]daclyymy[d20010601,20010801][pb50!b200][vc60][iUb14!La12,26,9!Ld20!Lc20]
CCI annab tugeva müügisignaali CCI-le 17.06, mil graafik läbib -100 (vt. samuti ajavahemikku 04.06-11.06), head ei ennusta ka MACD ning CMF.
Tehnilisest küljest enne CCI liikumist läbi -100 ülespoole HAND'i näppida ei tasuks.
Et TA asju arutleda, panen välja, et AMD on atraktiivsetel tasemetel ja ostusignaali ootamas.
Paar õhtut TA-le ei tee paha, Riq.
Aga Su kirjaviis on meeldivalt muhe.
pitsat,
asjatundmatu kõrvalküsimus: kas seal HANDi graafikul on juhus, et eelmine CCI -100 läbimine oli sünkroonis RSI tõusuga üle 30e?
kas need "vanad tuttavad" on reeglina korrelatsioonis?
asjatundmatu kõrvalküsimus: kas seal HANDi graafikul on juhus, et eelmine CCI -100 läbimine oli sünkroonis RSI tõusuga üle 30e?
kas need "vanad tuttavad" on reeglina korrelatsioonis?
Ei tea kas see on proov aktiivselt rynnata, aga visori GSM moodulit myyakse nyyd 249 asemel 49 taala eest. Riist on lahe, olen ise proovinud.
Handspringi juppidest on väike ülevaade:
http://www.minut.ee/article.pl?sid=01/06/19/1117238
Handspringi juppidest on väike ülevaade:
http://www.minut.ee/article.pl?sid=01/06/19/1117238
Hei, GorillaG, rääkisid kliendipäeval sellest raamatust, kas saaksid post'ida täieliku title'i? Kuigi minu lugemisjärjekord on pikk, tahaksin kunagi ka seda raamatut lugeda. Thanks.
ok täna ei saanud magama jääda, see vist viitab, et aeg on lahkuda hetkeks :)
aga et panna pidu katku ajal, siis jargnevalt m6ned "alternatiivsed kulud" ehk "mida oleksin ma voinud teha selle rahaga mis handi alla laks"
ö)sukasääres oida
ö)maksta 3 kuud cadillaci liisingut
ö)elada kvartal tudengielu
ö)käia 60 naisega restoranis (impressive!)
ö)käia ameerikas
ö)s6ita linnas 200km/h 6-7 korda
ö)osta omale ibm laptop
ö)osta sada-paarsada industrial cd'd
ö)yamaha surround stereo
ö)sony widescreen
ö)uus synt v6i sampler
ö)jääda 50 korda bussis jänesena vahele
ö)s6ita taksoga uuralitesse (3000km)
ö)t6sta pensione .002 krooni
ö)tätoveerida 2 ruutmeeterit ihu
ö)palgata sekretäri poolaastaks kommentaare kirjutama
ö)osta omale 5 uut mopsi
ö)osta omale 8 palmi handheldi :p
ö)tikud ja 2800 liitrit bensiini..
aga et panna pidu katku ajal, siis jargnevalt m6ned "alternatiivsed kulud" ehk "mida oleksin ma voinud teha selle rahaga mis handi alla laks"
ö)sukasääres oida
ö)maksta 3 kuud cadillaci liisingut
ö)elada kvartal tudengielu
ö)käia 60 naisega restoranis (impressive!)
ö)käia ameerikas
ö)s6ita linnas 200km/h 6-7 korda
ö)osta omale ibm laptop
ö)osta sada-paarsada industrial cd'd
ö)yamaha surround stereo
ö)sony widescreen
ö)uus synt v6i sampler
ö)jääda 50 korda bussis jänesena vahele
ö)s6ita taksoga uuralitesse (3000km)
ö)t6sta pensione .002 krooni
ö)tätoveerida 2 ruutmeeterit ihu
ö)palgata sekretäri poolaastaks kommentaare kirjutama
ö)osta omale 5 uut mopsi
ö)osta omale 8 palmi handheldi :p
ö)tikud ja 2800 liitrit bensiini..
Arvan, et kõik, kes raha börsile panevad on kaotusteks valmis, on nad siis suuremad või väiksemad. kes ei riski, see ei võida. kui kõik analüüsid, või enamus vastaks neist tõele- poleks börsil midagi teha.
My biggest condolences, riq! Loodan siiski, et hand teeb recovery (Gorilla naerab praegu).
sCandal,
Ei ole juhus, RSI ja CCI põhimõtteliselt üht tüüpi indikaatorid, rehkendatud mõneti erineva metoodikaga. Vt. ka foorumit Bollinger Band, TLAB jne.
Ei ole juhus, RSI ja CCI põhimõtteliselt üht tüüpi indikaatorid, rehkendatud mõneti erineva metoodikaga. Vt. ka foorumit Bollinger Band, TLAB jne.
kui sa pole veel müünud ja loodad hea hinnaga müüa, siis tõenäoliselt
võid oma lossi varsti kolmega korrutada.
Lihtne loogika ütleb, et kui aktsia on ligi 100
pealt 5 või sinna kanti kukkunud, miks ei võiks
ta sama vapralt edasi ühe peale siblida.
Tuleks nagu uut taktikat proovida.Vastasel korral
oled nagu tüüpiline USA dt kes 6 või enam korda on oma raha nulli mänginud, lootusega iga järgmine kord õnnestuda.
võid oma lossi varsti kolmega korrutada.
Lihtne loogika ütleb, et kui aktsia on ligi 100
pealt 5 või sinna kanti kukkunud, miks ei võiks
ta sama vapralt edasi ühe peale siblida.
Tuleks nagu uut taktikat proovida.Vastasel korral
oled nagu tüüpiline USA dt kes 6 või enam korda on oma raha nulli mänginud, lootusega iga järgmine kord õnnestuda.
Jah Riq, Spets teab, millest ta räägib. Respect. Kuula tüüpe, who've made it in trading, mitte neid kes teoorias tugevad.
Siin on ka teooria SPETS'iga nõus. Kunagi oli mul see lause kohe arvutiekraani kõrval ja karjus iga hetk näkku:
"Hoia kasumit teenivaid positsioone, likvideeri kahjum kiiresti!"
"Hoia kasumit teenivaid positsioone, likvideeri kahjum kiiresti!"
juba likvideerin:
esimene sale, 1/3@4.18
esimene sale, 1/3@4.18
HAND-il pälis tubli tehingusurve, kolmveerand tunniga tuleb pea-aegu päeva käive, hind tõuseb (+5%). riq: teed ikka õieti?
ega ma koike kohe maha myy :)
4.48 ja 4.98 silmis..
ai maitea.. akki ostan juurde kui hetkeks kukub :p ei ma pean myygistrateegia enne välja töötama ja siis orderid sisse ja siis enam ei näpi?
4.48 ja 4.98 silmis..
ai maitea.. akki ostan juurde kui hetkeks kukub :p ei ma pean myygistrateegia enne välja töötama ja siis orderid sisse ja siis enam ei näpi?
aga myysin 4.0 pealt veel 1/3.
soren, sorry, sai tol õhtul mitmest raamatust räägitud. Mida pead silmas?