keegi pole oma kasu kunagi maininud minand see esimene või olema pean
see on täielik tabu teema siin ütleks
ennem ikka vähe anonüümsem % tuleb jutuks
Suurim pluss, seda võin öelda oli 4apr. 2000 $17K.
ää ma teenisin 1998. aastal üle 100%, edaspidi kuskil 30% aastas. Võrreldes SPETSiga marginaalne vist, aga ise olen rahul ja samas pole kunagi suurt riski võtnud.
SPETS, kuidas oleks näiteks mõne Eesti börsiettevõtte väljaostmisega? Krt miks sa Eesti Raudtee ära andsid?
SPETS, kuidas oleks näiteks mõne Eesti börsiettevõtte väljaostmisega? Krt miks sa Eesti Raudtee ära andsid?
Ma olen niisama kõva mees:)
siis polnd raha veel koos
Tere Spets.
Nagu näha on tänane teema kõik küsivad Spets vastab. :)
Küsiks ka.
Kuidas Sa summade suurenedes rahulikuks suudad jääda, et üleinvesteerima ei hakka ehk liiga suurt possu ühes aktsias ei oma.
Nagu näha on tänane teema kõik küsivad Spets vastab. :)
Küsiks ka.
Kuidas Sa summade suurenedes rahulikuks suudad jääda, et üleinvesteerima ei hakka ehk liiga suurt possu ühes aktsias ei oma.
mul suurim miinus oli 14$K:)
kogemused ütlevad kus on koguseline piir
väike saladus: vahest kõigutan mõnda hinda niisama nullkasumi või isegi miinusega, et teisi õrritada st. ostan selleks, et hinda madalamaks müüa.Kes tahab proovigu järgi.
väike saladus: vahest kõigutan mõnda hinda niisama nullkasumi või isegi miinusega, et teisi õrritada st. ostan selleks, et hinda madalamaks müüa.Kes tahab proovigu järgi.
QLNX aasta möödas 10K miinusest
pärast seda laksu pole nii nahhalselt enam igast saasta ostnud
mul oli NXTL ja upgrade play, tulid sitad tööpuudusnumbrid ja aktsia kukkus koosturuga niiet kolises.
ahjaa närvid...tuleb meelde, nii mõnigi pult ja telefon käeulatusest on seinaga jõudu katsunud ja
naljakas küll, tooli seljatoe murdsin istudes ära
naljakas küll, tooli seljatoe murdsin istudes ära
14.03 2001 või?
ei, 4.5.2001, premarket
ja kui siis tagasi keris ja ülegi, olid när....midagi ära ka lõhkusid ?
Mul veel üks küsimus teemast väljas, kuid rahaga seotud. Kas raha ja naiste vahel on = märk? Rohkem raha, suurem valik, kobedamad jne. Kui keegi ei soovi vastata, saan aru.
on juhtunud et asju katki on läinud:)
käe olen vastu lauda ja klaviatuuri nii palju kordi valusalt ara põrutanud, et ei julgegi lüüa.
parem juba visata midagi.
parem juba visata midagi.
Sa Spets jätad ikka vingelt mänguruumi,sirvisin kogu foorumi läbi ja arvutasin natuke....
Nii arvan ,et teenid aastas 4(eriti kehv aasta)-37(vinge aasta)miljonit krooni.
Kes ei usu arvutage ise.
Nii arvan ,et teenid aastas 4(eriti kehv aasta)-37(vinge aasta)miljonit krooni.
Kes ei usu arvutage ise.
aktsiate hinnad ja käibed on kokku sulanud
eelmine aasta oli DTs kõigile parem kui 2001
eelmine aasta oli DTs kõigile parem kui 2001
oleks ma oleks ma oleks ma eelmine aasta sama kogenud olnud oleks mõni su number õige