Kuidas oleks kasulikum deitreidida?

SPETS kui sa veel kunagi trehvad seda FOORUMIT lugema siis j2ta oma mail siia ka tahax sinuga pisut r22kida!!!
kle, Spets võtab siin ikka aeg-ajalt sõna börsipäevade all. loe eelmise nädala börsipäevi
Vaevalt, et ta nüüd maailmaparim on.....
Arvestades kohalike tegijate küllatki lühikest kogemust aktsiaturgudel (USA's mõõdetakse seda ju aastakümnetega) ja mõnede meeste väga otsekoheseid sõnavõtte siin foorumites jääb igatahes mulje, et iga mees, kes viitsib ja oskab mõelda võib aktsiatega korralikult teenida.
Muidu poleks Spetsi stoori usutav.....
selleks on vaja mõningaste tingimuste täitumist ilma milleta pole kellelgi DTga lootust.
Ma võiks ette lugeda tõendeid, et selles vallas mida ma tegin olin praktiliselt esimene.
Kuid etteütlusi ma enam ammu ei tee, igaüks vaadaku ise kuidas hakkama saab.
mitte praktiliselt vaid olingi.
ja see on tõesti imelik et mingi eestivant tegi ainsana seda mille peale mitmed miljonid õnneotsijad siit ja sealt polnud enne tulnud.

Huvitav, kui suur peaks teie arvates olema hea DT aastakasum?
ja kas ta peaks olema stabiilne suurus nii karu kui pulli ajal
või karu ajal võib lubada miinust sest kõik ju kaotavad
Kle spets kuidas sa ikka nii kindel oled ,et sa esimene olid? Samamoodi võin ka mina väita või mis...Ka mina võiks tõendeid ette lugeda ,aga ma ei tee seda.
turg ei salli tühja kohta ja see, et ma sain vabalt teha seda mida tegin, tähendas seda, et ma oilin ainuke.On sul nüüd selge?
Ja mida enam tuleb õnneotsijaid, seda raskem ja väiksem on sissetulek igal osalejal ja parimad jäävad heal juhul.Kes ees see mees.
ja lisaks igal ühel pole algkapitali $20-30K mida võiks vajadusel kaotada, et õppida
ja see kel see raha on tegeleb muude ehk ka kindlamate ja kasulikumate äridega.
reeglina DTvad ikka õnneotsijad või muidu saamatud.
on veel kellelgi midagi mokaotsast kosta?
leebemad toonid

DTga saab heal juhul algkapitali suurendada mitte rikkaks

Rikas ei ole miljonikroonimees vaid kuskil üle $3M mees
proovige DTga kasvõi $mill kokku saada ilma et närvid läbi oleks ja silmad ei tõmbleks
pingelistel kuudelpäevadelminutitel või sekunditel
SPETS, mitu protsenti DT-st plussi jäävad? Kui suur on sinu aastatootlus? Kui palju sul pikki positsioone on? Kas oled aja jooksul oma strateegiat korrigeerinud? Kui pikk on aktsiate omamise aeg?

Püüan osaliselt ise vastata:
Minu teada teevad kõvemad traderid 600-1000 tehingut päevas ja mängivad väga väikestele muutustele ja seetõttu on põhiliseks kuluks tehingutasud. Paljud ei löö läbi, ei sobi enamusele. Enamus DT-d omavad ka pikki positsioone. Ühele aktsiale ei tasu kunagi suurt panust teha! Minu arvates on DT alguse saanud valuutaturult seoses Interneti massilise levikuga ja suure volatiilsusega aktsiaturul.
teen kõigest 60 tehingut päevas
liiga väikeseid muutusi ei püüa kunagi
lühikesks ei lähe
aastatootlusest ei räägi, muidu imestatakse, et miks ma ise raudteed ei ostnud
mõnd aktsiat olen hoidnud juba üle aasta
strateegiat aja jooksul............
600-1000 tehingut päevas? mitu tehingut siis ühes minutis?:) ei usu, Alvar
aga nii palju või vähe, kui olen DT-d harrastanud, siis see on ikka paganama raske. närvid lähevad ja magada ei saa ning elu on vahel mõtetu:)
Võibolla oli 600-1000 tehingut kuus, tundub loogilisem. Enamus otsuseid baseeruvad tehnilisel analüüsil, I guess. Fundamentaal on vist kama, eriti selliste poolenisti pankrotis olevate ettevõtete puhul.

SPETS, äkki avaldaksid mõne tehnilise analüüsi meetodi (saladuse), mida ise kasutad. Millist TA-d teed: libisevad keskmised (vaevalt), MACD, hinnakanalid, toetus ja vastupanu tasemed jne.
Spets, sul peaks kyll 1m$ juba koos olema või ma eksin?:)
a kuidas närvide ja silmadega on?
närvid vast kkorras
silnadega? vahest dõmblevad