Otsustasin teha teema, kuidas Eesti riik avalikult mehi diskrimineerib. Valge mees oleks nagu ära orjastatud. Milles pole me süüdi? Naised küsivad, et kuhu on kadunud “uste avamise” viisakus.
Miks on nii, et
Eestis mehe eluiga on tunduvalt lühem kui naisel.
Eestis vähem mehi jõuab ülikooli
Eesti mees peab tegema riskantsemaid töid
Eesti mehe elu parandamiseks/kaitseks MTÜ raha ei anta/tunduvalt vähem antakse - prioriteet on naised
Miks pole praeguses ühiskonnas, kus lastetuid naisi on rekordpalju kaitsevägi kohustuslik naistele?
Miks saavad laste hooldusõigused endale naised?
Miks ERR avaldab halvustavaid ja mehi diskrimineerivaid artikleid iganädalaselt?
Eesti riik avalikult reklaamib seda, et kui naistel on midagi ebavõrdset statistikas, siis on ühiskond selles süüdi. Kui aga meestel, siis on mehed ise selles süüdi.
Me võtame üle USA etableeritud tjuuningutibide mõtteviisi. TikTok ja Co. on seda pahna täis. Noorem põlvkond kasvab selle peal üles
Mehe töö on “provaidida”
Mees peab maksma KÕIK arved
Mees peab maksma kõik täiendavad kulud, et naine saaks “ilus olla” (kummitissid, juuksepikendused, geelküüned, botoxisüstid, kosmeetika)
Meees peab finantseerima kogu ilusa akessuaaridekogu - Louis Vuittoni kotid, Manolo Blahniku kingad jne.
Selle kõige juures deklareerib tuuningutibi, et tema EI keeda, EI küpseta, EI korista… mees võtku kokk ja teenija v. tehku ise kui tahab
Selle juures tuuningutibi deklareerib, et k…pi saab AINULT siis kui temal tuju on ja üldse oleks soovitav iga vahekorda “turgutada” “väikese” kingitusega LV või HB või CH vms. poest.
Alla Mercedes CLS või Jaguari sportkupee või BMW M4 on naise mõnitamine. (Tsitaat: “Mida? Mõnitad või? Ma ei hakka ju mingi Nissani või Hondaga sõitma!!! Piinlik ei ole vä! Ütlend siis kohe, et sa oled odav, vaene möku, miks ma sinuga oma aega rasikan!!!”
Aga ei mingeid proste või muid üüritibisid, tema on Üks ja Ainus ja muidu tuleb Lahtus ja “i want half” + eluagsed alimendid (USA mõnede osariikide komme).
Kui mees seda kõike rahaliselt provaidida ei suuda, siis on ta loll ja möku ja sihukestel oleks õige ennast ära tappa
Kui naine nõustub VÄHEMAGA, siis on ta loll… sest “SA OLED SEDA KÕIKE VÄÄRT!!!” rõhutavad infjluenserid YTs ja TTs ja T-s ja I-s. SUl on sünnipärane õigus seda kõike saada, sest sa oled ju naine.
Kui selline ajupesu nooremale pälvkonnale päevast päeva käib… mida te siis ootate?
Meil on riigi poolt rahastatud MTÜ mõttekojad ja võrdõiguslike volinikud. Kes tegelikult diskrimineerivad mehi nii oma pooliku analüüsiga, kui ka tugevalt ühepoolse analüüsiga. See artikkel ega ka pealkiri ei kannata absoluutselt mingit kriitikat. Ja on tugevalt meeste diskrimineerimine!
Nimetage need ümber õigete nimedega.
Tuleb välja, et kõik töö on meestel tasustatud. Nii, et järgmine kord kui ukse avan naisele, ootan jotsi!
Kiire googeldamine näitab, et aastal 2022 lõpetas ülikooli 5594 naist ja 3241 meest.
Eesti ühiskond ja riik tegeleb räige noorte meeste unarusse jätmisega, alandamisega ja võiks öelda isegi, et noorte Eesti meeste ärakasutamisega!
Meie võrgõigusnik tegeleb printsiibiga tütar sina mina kindlasti ülikooli ja saa targaks. Poeg, sa vaata ise kuidas hakkama saad - me peame tütart harima!
Ma ei oska ütelda, kas see on diskrimineerimine või mitte, aga niisugste õppeainete loengutes kus kirjutatakse ASMi, Pythonit, C++, VHDLi jms. kohtab väga vähe tütarlapsi. Sama vähe kohtab neid niisugustes loengutes, kus räägitakse teooriast, algoritmidest ja matemaatilistest valemitest ülalmaninitud kirjatükkide taga (või all). See-eest seesugustes õppeainetes, kus joonistatakse “noolega kaste” ja mille nimes sisalduvad “juhtimine”, “planeerimine”, “korraldus” jms. on neid massiivselt ülekaalus.
See on ju väga hea mõte! Naised peaksid olema kaitseväe ajateenistuse kohuslased alates näiteks 27. eluaastast. Laste omamine või rasedus vabastaks ajateenistusest.
Smõsle? 27? Vanasti alates 27. eluaastast oli (obvioossetel põhjustel) vabastus neile, kes mingi(te)l põhjus(t)el senimaani ajateenistusse polnud sattunud. Mina olen meie vaprat Kaitseväge seestpoolt näinud ajal, kui “rohkem naisi ajateenistusse” kampaania oli oma viljad kandnud. Tollal anti, meelitamiseks, kesk(eri)hariduse eest kohe veebli auaste. S…tapataljonis olid need “veeblid” sihukesed matsakad 60-aastased mammid, kes oma ilmatu laiasid taguotsasid kusagil majandusarvestuse programmi või laoprogrammiga arvuti taga veel laiemaks istusid. Hiljem algas “koonerdamine” ja ainult “seersandi” paelad visati peale lihsalt “naisterahvas olemise eest”.
Kampaania oli edukas! Matsakad Mammid tegelesid, laiguline vorm seljas, raamatupidurdamise ja personaliarvestuse jms. sellisega. Õbuleksed blondid naisterahvad, seersandipaeltega, valvasid mitmesuguseid “objekte” kusagil karulaante sügavuses, kuhu ehk kord poole aasta jooksul mõni hunt või karu ära eksis. Eks vajalik “töö” seegi. Hiljem läks “sobivate sinekuuride” välja nuputamine kuidagi keerukamaks ja kogu see vaimustuse ja hurrahüüete saatel tehtud kampaania vajus vaikselt unustusehõlma.
Kuidas need “veeblid ja seersandid” oma rühma või jaoga oleks “drahthindersnisse” läbi lõikama läinud või, marutule all, endal püksid täis, karjunud “Ausfallen! Bajonett auf!” mina ette ei kujuta.
Lisaks suunale võim mudida veel ühte-teist ja edukamad sellel alal, “sinises äppis” lükkavad kokku 5 või koguni 6 kohalisi summasid aastas. Parimad mee-sisikud venitavad jeeli-jeeli 25% sellest. Ja need on “tipud”. Teistel pole lootustki.
Diskrimineerimine
Mul 1 tuttav näitsik, nii 35 aastat vana. Loobus palgatööst nii 3 aastat tagasi- mees teenib suhteliselt hästi. Nüüd tegeleb ta oma hobindusega, veebis laiab ta oma litsentsiga ja nüüd reklaamib end a la ainuke litsenseeritud meie regioonis jms. Vaatasin järgi- neid litsentse on alla 20 eurooplastele antud (a la osta kui tahad) FB-s postitab pea iga päev mingit jura, keeleliselt segu eesti ja inglise keeles. Ma nimetaks seda pudrukeeleks. Loodab vist ka sisuloojaks saada …
isastele meeldib prinke ja noori emaseid vaadata, nad tahaks nendega paarituda, isegi kui hetkel ei saa, sest need on 6000 km kaugusel. Plastikust pungil 60+ , kuid muidu kortsus isendid ei tõmba enam kedagi.
Isalõvi eelistab ka niisugust emast, kes on parimas paljunemiseas.
Loomad on loomad.
Inimene on loom.
Seda tõestas juba Darwin ja ükski Eedeni aia muinasjutt ei suuda seda ümber lükata.
Täiskasvanutele Orienteeritud Meelelahutuse palgatabelites ruulivad naiseid, midagi pole teha. Spordiks kutsutava meelelahutuse tabelites on eespool mehed. Kohuperemeeleahutus (Ollivuud) on enam-vähem pooleks. Ja mingi verisevõitu võistlusspordi maailmas pole naistel suurt midagi teha. Ka rindevõitlejana armees … kui tuleb MS I stiilis 2 aastat verises poris laibakuhjade vahel kükitada … sorrivaan, loodus on naistele andnud siiski teistsugused eeldused teistsugusteks tegevusteks.
Kui hakata “equitit” taga ajama, siis paratamatult tehakse kellelegi liiga. Kellele just, sõltub konkreetsest keisist.
Karmima poole pealt vaadates. Füüsiliselt jääb “keskmine naine” muidugi “keskmisele mehele” alla, kuid nagu näitasid natside eksperimendid koonduslaagrites ja esimees Mao eksperimendid Kultuurirevolutsiooni ajal, suudavad noored vallalised lastetud naised julmuses ja agressiivuses “tugevamat” sugupoolt tublisti ületada.
“2022. aastal oli Eesti elanike oodatav eluiga sünnimomendil 78,1 aastat.”
“Naiste oodatav eluiga on meestest 8,7 aasta võrra pikem.”
Ja mida teeb meie ühiskond?!? Eeldaks, et suure kampaania iga aasta, et meeste eluiga tõsta?
Aga, kuidas naistega on?
Tellime neile sõeluuringud, kallid mammograafiabussid, kulutame iga aasta miljoneid nende probleemi teadvustamisele ja reklaamimisele jne.
Mina olen keskealine eesti mees ja mul pole õrna aimugi, mis on Eesti mehe haigused. Esimene asi, mis mulle meenub on porstamul uno reklaam - ravimit tahetakse müüa. Eesti mees on olevus, kellel probleemi ennetamist pole vaja teha!
Kuidas on Eesti riik 9 aastat oodatava elueaga meeste tervise ja eluiga üritanud pikendada? Mis on eelarved vs. naiste tervise eelarved?
Rotid olete. Mu abikaasa ja laste ema sai tänu naiste sõeluuringutele haigusele järele. Kaks aastat võitlust elu eest ja loodetavasti näeme koos, kuidas tütardest kasvavd inimesed. Olen südamest tänulik selliste algatuste suhtes ja püsiannetus minu poolt on tehtud. Meeste roll ongi hoolitseda naise ja laste ees. Ma kannatan ära seĺle woke pasa,las nad jonnivad, kurdavad, halavad…neelan alla aga lepime kokku, et ei lange nìi madalale, et haķkame neile veel lisakoormusi määrama.
Nõus 200 protsenti. Aga miks neid siis peab “toksilise maskuliinsuse” tiitliga mõnitama, kui nad seda teevad?
Tunnistaks siis tõsiasja, et mehed ja naised on erinevad, neil on kummalgi ühiskonnas oma roll (bioloogia!), ja lugu pidada neist - ükskõik kumbast soost - kes sellega kaasnevaid kohustusi täidavad nii hästi kui suudavad. Aga ei, tarvis on ikka ussitada, demoniseerida ja revolutsiooni teha.