Kuidas Eesti riik avalikult mehi diskrimineerib!

Tore, et nii juhtus. Aga sinu “rotid” sõimamine näitab ainult sinu kitsast vaadet. Õigustad, et sinu naine päästeti ja seetõttu on õigustus, et meestele peaks vähem teavitustööd tegema? Kas see pole absurd? Budget on meil üks.

Kui palju mehi on surnud vähesest rahastusest?

Meeste eluiga on 9 aastat väiksem kui naistel!

Mis tähendab, et palju rohkem isasid on surnud vähesest teavitusest, kui emasid!

Miks on isad vähem tähtsamad kui emad?

1 Like

Naised sõjaväkke jms teema - paljud siinsetest mehepoegadest on aastase lapsega kodune isa olnud, et naise karjäär ka elus hoida? Paljud teist on kakamähkmeid või okset koristanud? Teinud kõik need kodused tööd, mida teeb tavaliselt naine, kui mees on tööl?
Mis ülikooli puudutab siis paljudel meestel jõuab mõistus koju u 30-nda eluaasta juures (kehtis ka minu kohta). Enne seda on meri põlvini ja mõeldakse selle väiksema peaga. Ühtlasi ka põhjus, miks mehi varases nooruses rohkem hukub ja keskmise eluea alla toob.

3 Likes

on aastase lapsega kodune isa olnud - check
Paljud teist on kakamähkmeid või okset koristanud? - check, korduvalt
+gaasivalud, pluss magama panemine, pluss “õhtune unejutt” + ehitame legodega, lauamängud, kelgud, uisud, suusad, töökasvatus, õpime jalgrattaga sõitma, õpime mopeediga sõitma, õpime mootorrattaga sõitma, õpime autoga sõitma, õpime matemaatikat, füüsikat, keemiat, emakeelt… jne. jne. tavaline täiskomplekt, kui sa oled lapse Isa.
Teinud kõik need kodused tööd, mida teeb tavaliselt naine, kui mees on tööl? - mul on eluaeg olnud peremudekl, kus toiduainete hankimine ja neist toidu tegemine on mehe töö. So?
See mida sa kirjeldad pole mingi “superman” vaid Tavaline Keskmine Normaalne Mees peakski seda kõike tegema, kui ta tahab Mees olla.
Kas kruvite nüüd latti kusagile mullast madalamaks või?

7 Likes

Järgmine meeste dikrimineerija!

Mehed on lollid low iq enne 30 nendat eluaastat!

Mehed ei hoolitse laste eest!

Kui sa endale oled saanud halva mehe, siis palun ära tee sellest järeldusi! Ülla-ülla halbu naisi on ka olemas!

Mina tean väga paljusid peresid, kus naine käib tööl ja kõik mähkmete vahetamise teeb mees esimesed 3 aastat! Enamus peredes on kõik võrdne!

1 Like

Minu isa suri eesnäärme vähki! Teavitus temani kontrollist ei jõudnud!

Sinu naisele jõudis ja elab!

Minu isa suri, et sinu naine saaks elada!

Ja praegu sõimad sina mind rotiks!

1 Like

Ma olen hetero ja meest pole võtnud. Küllaga naine ja kolm last on olemas.

Sõjad on enamasti meeste põhjustatud.

Hariduse hankimine on inimese enda asi, kedagi ei saa sundida.

Arstil käimine samuti. Miski pärast ei kipu mehed oma hädades abi otsima.

2 Likes

Selge, saan aru et igasugune teavitustöö hariduse ja tervise osas, mis on suunatud naistele peaks lõppema on sinu seisukoht (sh ka meestele)!

1 Like

Sa üllatuks. Puusalt pakkudes julgeks öelda, et selliseid isendeid on alla 20%

2 Likes

Ei.
Aga huvi pärast kaeva, kui edukas on olnud eesnäärmevähi sõeluuringutele kutsumine?

Hermaküla on ka vaeva näinud. Viimasel ajal pole enam märganud - käega löönud?

Ja mis moodi haridust ainult naistele propageeritakse? Kuidas mehed sellest teavitusest välja jäetakse?

1 Like

Tavaliselt sõltub “edu” prioriteetidest, tegijast ja rahastusest!

Kindlasti oleks see edukam, kui seatakse prioriteet, kasutatakse õigeid kanaleid ja sellel oleks rahastus suurem! Praegu on selgelt riigi prioriteet naised!

Kirjuta googlisse

“Haridus võimaluste andmine meestele”

Nüüd kirjuta

“Haridus võimaluste andmine naistele”

Mitut MTÜ-d, võimalusi, artikleid, nõustamisi, EU määrusi sa näed. Mehed vs. Naised!

Seda olukorras, kus naisi lõpetab 2x rohkem kõrghariduse aasta, kui mehi!

Noori mehi alandatakse totaalselt kõrgharidustee osas! See ei ole ainult naistele!

2 Likes

Võta nii või naa , inimahvid metsikus looduses ei ela kauem kui 30-35 aastat. See on geneetilise koodiga nii ette nähtud, et rohkem pole taolisel liigil vaja elada. Järglased on selleks ajaks soetatud ja ka kasvatatud juba ise hakkama saama, loodusseadused arvavd, et kauem pole vaja

Kui inimene on ahne. Õppides kergemini toitu hankima et kunagi nälga ei tunne, looduses peituvad ohtusid vältima, endale elamud ehitama, kariloomad soetama, tahtis ta elada juba 70 aastat, nüüd kui kaasaegne meditsiin paljusid surmahaigusi oskab ravida veel kauem.

Seda rääkis juba piibel :Meie elupäevi on seitsekümmend aastat, ja kui keegi on tugev, kaheksakümmend aastat, ja parimal puhul on need ometi vaev ja häda

Kuid geneetilist koodi ei muuda, see näeb ette, et peale 35 aastat hakkab tervis logisema .

Siis on juba õnne küsimus, missugune see logisemine on : kas fataalne või mitte . Nati on ka inimese enda teha - näiteks saab ju uroloogi juurde tervist kontrollima minna kui selles piirkonnas mingid probleemid tekivad - ja nad tekivad niikuinii .

Aga miks on haridusvõimaluse otsimist vaja sooliselt eristada? Ei mõista.

Paneks ajaloolisesse konteksti ka. Kui pikalt kehtis patriarhaalne kord?
USA-s kaotati enne 1970-ndaid lõplikult kõikides osariikides seadused, kus meestel oli viimane sõna perekonna otsustes ning mees ei saanud oma abikaasat vägistada, sest naine, abielludes, andis mehel õigustatud ootused seksi osas.

Aga, miks Eesti riik teeb seda läbi MTÜ-de?
Nõustuksin kui meil riigi poliitika, et haridusvõimalusi ja reklaami ei tohi riik rahastada läbi MTÜ-de sooliselt! Sh ei tohi anda haridusrprojektr MTÜdele, mis on selgelt sooliselt kallutatud! Aga meil ei ole nii!

Mis puutub 1970 aasta USA siia? Aafrikast ei taha näiteid tuua? :slight_smile:

1 Like

Üldiselt Eesti mees ja naine väärivad teineteist : ) Kes teismelise poisina nt. restos tööd teinud ja mammide lähenemiskatseid tõrjunud, omab head ülevaadet, et see külasimman me ümber valmib ikka poolte ühise tiheda koostöö viljana.

Ja kõrghariduse lõhe… lol okei, naiste hulgas on praegu korraks moes mingi sümboolne standardhälbe arvutusega kulmineeruv baka ära teha, et pärast tagasi samale tööle minna või saada kätte riigiasutuse kontoritöötajale vajalik sümboolne lävend. Who gives a shit, täiesti ei midagi mõjutav nähtus. Mehed teeks samamoodi, kui füüsiline töö Norras ehitusel vähem tasuv oleks.

Mis ma järgmiseks teada saama pean? Et päev otsa samade sokkidega käimine või “strateegilistes piirkondades” puhmastikul vabalt vohada laskmine või kingasprei mittekasutamine või pärast kella 17 punase lipsu ja heleda ülikonna kandmine või ninakaks läinud eidele profülaktilise keretäie andmine on ka tegelikult “normaalsus”. Ja ülejäänud 20% kes seda ei tee on tegelikult “ebanormaalsed” ?

Tsitaat
Rotid olete. Mu abikaasa ja laste ema sai tänu naiste sõeluuringutele haigusele järele.
Tsitaat

Selle asemel, et kirjutada kuidas eelteavitus, sõeluuringud on tähtsad ja vajalikud meestele (ja tema naisel on see toimunud). Meie ühiskond sõimab rottideks ja see saab palju like.

Kirjutame selle sama teksti ümber nii, et mõni mees on päästetud mõne programmiga. Ja nüüd feminist nõuab rohkem sarnast teavitust naistele.

Sõimame rottideks feministi! Vaatame palju “like” saab!

Kas see pole ehe näide meeste vihkamisest!?!

Eestis kõik vihkavad kõiki, kõik lasevad kõiki üle (nagu kohalik börs ilusti näitab). Iga kibestunud naise kohta on olemas samasugune mees ja vastupidi. Moraalsete kõrgendike või madalike otsimine mõttetu. Veel mõttetum üritada kellegi õigust ja üleolekut tõestada. Selle kõige üle naerda on veel okei, aga üldiselt parem keskenduda elus positiivsele : )

7 Likes

Tsitaat Ma olen hetero ja meest pole võtnud. Küllaga naine ja kolm last on olemas.

Tsitaat

Antud teema kontekstis ei ole sa kuidagi erinev 3 lapsega üksi kasvatavast mehest!

Ainuke erinevus on, et mehel on raskem hooldusõigus endale saada. Mida on riik ise avalikult tunnistanud, et see on diskrimineerimine!
Aegade algusest hooldusõiguse saamine on liikunud 10% pealt 40% peale. Nii kaua kui see ei ole 50% on tegu selge meeste diskrikineerimisega riiklikul tasemel!

Vähe sellest, mees kes kasvatab üksi lapsed üles on käinud kaitseväes ja on valmis tormama Eesti riiki kaitsma! Ja neid mehi on üha rohkem Eestis!

Mida ma ei näe on sama palju naisi! Vastupidi näeme selgelt trendi, kus naised on lastetud ja riiki kaitsma ka pole koolitatud!

2 Likes