Kerkib.
Et kui see tõele vastab, siis anywhere between 0,3-2m kerkib merevee tase järgmise 75 aastaga, päris hull perspektiiv nii lühikeses ajaaknas. Kinnisvarasse investeerida peaks kuskile kõrgele ja külma oma investeeringud tegema, kus pagulaste rännete esimeste lainete ajal poleks neile see elu liiga ahvatlev.
Ajalooliselt on merevee tase tõusnud ka 5 cm aastas, viimati ca 7500 aastat tagasi.
Vt meltwater pulse 1A, 1B, 1C
Seostatakse maa peal asunud jäämasside merrevajumisega ja maal asunud jäämasside sulamisstabiilsuse tipping point saavutamisega.
Hetkel on Lääne-Antarktika (Läänepoolkeral asuva Antarktika osa) jää sellises seisus, et võib merre vajuda. Mõõtmised näitavadki kiirenevat liikumist ja alumise, allpool merepinna taset oleva külje põhjast lahtikerkimist.
Kiire sulamine võib aga juhtuda Gröönimaa lõunaosas ja Antarktika poolsaarel.
Kõrgele ja kõrgete müüridega. Ja müüriharjale kuulipildujad. Muide, ma ei karda “kliimapagulaste masse” või “veetõusupõgenike masse”. Ma kardan meie võuklemisega flirtivaid otsustajaid, kellest ilmselt pole asja “okastraatõkked ja miiniväli ette ja kangekaelsematele kuulipildujast tuli peale”, lahendusega migratsioonisurvet leevendada.
Klassikaks kulunud lause: “Üks haritud inimene ehitaks oma onni merest kaugemale.”
Jällegi tuleb ajas pisut tagasi vaadata. Tänased kliimaeesmärgid võttis Eesti nimel vastu EKREIKE valitsus. Jah, Jüri Ratas oli siis peaminister ja Mart Helme rahandusminister!
Jah, see oli küllaltki häbiväärne, eriti arvestades, et see on Venemaa sõjaline tööriist.
Juhin siiski tähelepanu, et Ekre osa selles valitsuses ei olnud juhtiv.
Kas sul kodus ikka helmete altar on “isa poeg ja püha madisson”. Mina mäletan kuidas nad hoopis lgbt mtü-sid selle valitsuse koosseisus toetasid.
Su mtüd jäid just rahast ilma. Madisson ei vääri altarit aga meie ringkondade jaoks on Eesti president alati olnud Mart ja peaminister Martin, mõned peavad Riigikogu esinaiseks kogu aeg Helle-Moonikat.
Sain Saksamaalt tellitud elektrika kätte. Registreerimistasu 150€, aastamaks 47€, kodus laadimisele kuluvad ainult mõned eurod, fooritagant sööstab enamasti esimesena ja ostutoetuse saamiseks on taotlus sisse antud. Kui nüüd veel kevad ka kiiremini tuleks, saaks katust ka vahel alla lasta.
Võibolla on minu maitsemeel (maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse) ja enesealalhoiu instinkt niipalju arenenum, et kiidelda, vaat mis ma ostsin, pigem vait olla.
Sa oled ikka täielik denier, Golfi hoovus on kohe seisma jäämas ja Eestisse on saabumas 12 kuud kehva suusailma senise 9 asemel, aga sina tahad alla lastud katusega sõita.
Ära unusta seal garaažis laadida, tead küll kus!
Kas mitte automaksu baasosa ei ole juba 50.- euri aasta, mitte 47?
Tuleb tõsta.
Aastast poolteist kuud läbi
väga vabandan, aga mulle tõi see auto moodi liikumisvahend meelde veneajal tänavatel aeg-ajalt ettejuhtunud 0,3 liitrise/9 kw mootoriga invaauto smz. ilmselt oli ka sellega uhke ja öko sõita. tänapäeval on selle turuniši täitnud mopeedautod, millega juhilubadeta tursked nigeeria üliõpilased linnas burkse laiali veavad. peale kandilise seljakoti ja uskumatust sõidumõnust katarsises näoga juhi küll muud sinna auto moodi asja sisse ei mahu, aga … chepness first.
igatahes kõva valik, õnnitlen - eesti rahvas on harjunud kannatama.
Noo see küll midagi sõiduki kiirendusomaduste kohta ei näita. Meil, Eestis on ju kombeks, mitte “rohelise süttides tuleb hakata liikuma” vaid rehelöise süttimine tähendab, et tuleb näpp ninast välja võtta, ninakollid taskutega vesti sisse pühkida ja hakata käiku lõlitama ningi aeglaselt-aeglaselt sidurit vabastama. Alternatiivina - rohelise süttimisel on taga seisvate autode närviline signaalitamine märgiks, et tuleb tiktok insta vms. kõrvale panna ja tasakesi liikuma hakata.
Ja siis on muidugi need toredad mehed, kes ostavad 40-50 tonnise või kallima auto, täiesti adekvaatse töömahu ja täiendava hübriidajamiga… ja siis keeravad nupu “Super ECO” asendisse ja kiirendavad tasa-tasa nagu nagu kapsauss peedilehel.