Soovin investeerida 1 000 000 eeku. Kas kellegil on ideid? toivoseeder@hot.ee
Kust sa said? :)
Anna minule. Garanteerin, et saad tagasi 0-1000%.
Anna minule. Garanteerin, et saad tagasi 0-1000%.
Ara kanarikule anna. Anna mulle. Mina garanteerin kuni 2000%.
Spunk soovitab investeerida haridusse, see on aastatuhandeid kasulik investeering olnud.
Tulusust ei oska kahjuks oelda - see varieerub usna kovasti:)
Tulusust ei oska kahjuks oelda - see varieerub usna kovasti:)
Vaata Äripäeva Toomast tema juba 1M investeerinud
Noh mulle võix ka ju selle anda...aga muidu pane panka tähtajalisele hoiusele, lepi pangaga mingi kõvem % kokku ja hakka % elama. Sellega peax kah pangaga ühele nõule jõudma.
poole aasta pärast on riigikogu valimised. investeeri üks osa sinna. risk on küll tunduvalt suurem kui aktsiaturul, et asi aia taha läheb, aga õnnestumise korral on ka tootlus tugevalt üle mistahes suvalise turu keskmise
Investeeri LHV TOEL KOLMANDASSE SAMBASSE!
Magistrikraad London Business Schoolist või pikaajalised putid finantssektorile :-P Tough choice!
Inimesed, mida te soovitate! Investeerida haridusse! See tähendab ju tööd. 1M-ga ei ela ju protsentidest kah ära. Oleks 1M $, siis...
Pakkuge midagi paremat.
Pakkuge midagi paremat.
1M on nii väike raha tegelikult. Minu pakkumine: Sõida üheks kuuks mingile lõunamere saarele, rendi villa, jaht ja Ferrari, pane täiega pidu. Saad vähemalt öelda, et vot olen elust mõnu tundnud.
Noh, kui sa sellest miljonist finantseerid 50 000 ühe pooliku webi projekti arendamiseks, siis saad üheks osanikuks ja perspektiivis ka oma raha tagasi ja nats pealegi. Vähemalt oled kellelegi kasu toonud.
Mul on tõsine kahtlus, et sellise küsimuse esitajal ei ole miljonit või on tal see virtuaalportfellis!
Osta 1 Berkshire A aktsia - 73000USD/tk
mina soovitaksin investeerida kinnisvarasse! on palju tuttavaid kinnisvaras ja n2en kuidas asi sisse toob (n. hetkel oleks vaja ainult pool milli et ehitada yx elamu kuigi selleprojekti hind on mitmeid miljoneid kroone oleks vaja ainult pool milli ja kasu saab sellest j2llegi mitmeid ja mitmeid miljoneid - tekib kysimus kus tuleb ylej22nud raha loomulikult inimestelt kes soovivad korterit osta ja need lepingud on juba s6lmitud.nii et t2iesti ohutu business kusjuures kindluse m6ttes v6iks maa sinu nimele kirjutada mis on v22rt rohke kui pool milli )
Maisu, kirjuta invest123@hot.ee
Mul oleks vaja 2 miljonit. :(
Ja tõsi taga. Võib juhtuda, et saab hakkama kuni 15% väiksema summaga.
Projekt teeb käivet ca 1 - 1,1 miljonit aastas.
Palgakulud on 380 000 eeku (2 inimest), muud püsikulud 220 000 eeku.
Üle jääb lihtsa arvutusega 400 000.
Reservi võiks 10% e. 40 000 jääda ja alles jääb kasumiks vähemalt 360 000 krooni.
Aasta tootlus 18% kindlustatud.
On suur tõenäosus, et käive võib suureneda 2 aastaga vähemalt 2 korda ja ilma märkimisväärsete kulude tõusuta. Turg paistab olema Eestis pidevalt kasvav.
Siiamaani on käive tõusnud 50% aastas aga järgnevate aastate prognoosides nii palju ei julge loota.
laane48@hot.ee
Ja tõsi taga. Võib juhtuda, et saab hakkama kuni 15% väiksema summaga.
Projekt teeb käivet ca 1 - 1,1 miljonit aastas.
Palgakulud on 380 000 eeku (2 inimest), muud püsikulud 220 000 eeku.
Üle jääb lihtsa arvutusega 400 000.
Reservi võiks 10% e. 40 000 jääda ja alles jääb kasumiks vähemalt 360 000 krooni.
Aasta tootlus 18% kindlustatud.
On suur tõenäosus, et käive võib suureneda 2 aastaga vähemalt 2 korda ja ilma märkimisväärsete kulude tõusuta. Turg paistab olema Eestis pidevalt kasvav.
Siiamaani on käive tõusnud 50% aastas aga järgnevate aastate prognoosides nii palju ei julge loota.
laane48@hot.ee
Välja oleks pakkuda mitu sihti:
- unikaalne pedagoogiline tarkvara lastele/noortele
- põhjalik suhtlus-/tutvumisportaal
miggen@email.ee
- unikaalne pedagoogiline tarkvara lastele/noortele
- põhjalik suhtlus-/tutvumisportaal
miggen@email.ee
ehk et flirt.ee
JustT,
Jutust järeldan, et tegemist on olemasoleva tegevusega ("Siiamaani on käive tõusnud 50% aastas aga järgnevate aastate prognoosides nii palju ei julge loota.")
Kui järgnevateks aastateks ei prognoosi kasvu, milleks vajad 2 miljonist investeeringut, kas tegevuse käigushoidmiseks, ehk selleks, et 300'000 krooni aastas teenida? Kas varsti vajad jälle miljonist rahasüsti, et sadatuhat teenida?
Kui suurt osalust 2 miljoni eest pakud? Arvestades, et 300'000 on tegevuse kogukasum ja Sina soovid ka midagi, siis muutub investeeringu tootlus veelgi väiksemaks.
Esialgsete andmete järgi tundub 2 miljonit liiga suur investeering 300'000 krooni teenimiseks aastas. Kas selle raha eest on plaanis soetada väärtuskaupa, mis ei amortiseeru kiirelt ja mida on võimalik hiljem realiseerida? Kui nii, siis muutub asi juba tunduvalt paremaks, kuna pakutud kasumimäära suurus (väiksus) peaks kindlasti alles jätma esialgse investeeringu suhteliselt likviidsel tasemel.
Kui on mingi reaalne asi, siis maili mulle eelpooltoodud aadressil. Kui aga soovid lihtsalt raha eesmärgil (investeeritav raha ei liigu tegevuse arendusse) pool oma tegutsevast väikebusinessist ülikasumiga maha müüa siis pole kirjutamisega mõtet vaeva näha.
Jutust järeldan, et tegemist on olemasoleva tegevusega ("Siiamaani on käive tõusnud 50% aastas aga järgnevate aastate prognoosides nii palju ei julge loota.")
Kui järgnevateks aastateks ei prognoosi kasvu, milleks vajad 2 miljonist investeeringut, kas tegevuse käigushoidmiseks, ehk selleks, et 300'000 krooni aastas teenida? Kas varsti vajad jälle miljonist rahasüsti, et sadatuhat teenida?
Kui suurt osalust 2 miljoni eest pakud? Arvestades, et 300'000 on tegevuse kogukasum ja Sina soovid ka midagi, siis muutub investeeringu tootlus veelgi väiksemaks.
Esialgsete andmete järgi tundub 2 miljonit liiga suur investeering 300'000 krooni teenimiseks aastas. Kas selle raha eest on plaanis soetada väärtuskaupa, mis ei amortiseeru kiirelt ja mida on võimalik hiljem realiseerida? Kui nii, siis muutub asi juba tunduvalt paremaks, kuna pakutud kasumimäära suurus (väiksus) peaks kindlasti alles jätma esialgse investeeringu suhteliselt likviidsel tasemel.
Kui on mingi reaalne asi, siis maili mulle eelpooltoodud aadressil. Kui aga soovid lihtsalt raha eesmärgil (investeeritav raha ei liigu tegevuse arendusse) pool oma tegutsevast väikebusinessist ülikasumiga maha müüa siis pole kirjutamisega mõtet vaeva näha.