Kristlipp (TTT) ;)

Eks ikka võib veidi mööda minna, aga mulle sobis, sest realiseerisin järjest lühikesi positsioone ja ostsin pikki. Nagu sa näha võid, siis SP juba pea 1,5% plussis, näib, et põrge saigi toimuma.

Vähemalt ühe tipu peaksime veel tegema so. üle SP5250, enne seda alla SP4802 ei tohiks langeda.

Mhmm…mida siis selle suure paanikaga osta võiks? AMD, NVDA, ORCL, PLTR, TSLA, AMZN :slight_smile: vahet vist pole AI sektor kukkunud kolinal, valitsuse tellimused maha kärbitud jne

Sõjatööstus vist ka esimese suurema eufooria läbi teinud ning tariifide valguses maha rahunenud…RHM, BSP, SAABB

RHM-l oli täna hommikul tõesti hea ostukoht, kahjuks ei osanud oodata seda.

2 Likes

Praegune tõus võiks meid viia SP5400-5650 vahemikku, aga riskantseks läheb juba üle SP5250 liikumise. Ise hakkan alates SP5250 oma pikkasid positsioone vähendama ja lühikesi lisama.
Kui Donald peaks üllitama midagi turu jaoks eriti meeldivat, siis võime ka üle SP5400-5650 põrutada, aga see oleks küll väga uskumatu lugu siis.

3 Likes

Mis vahemikus võiks olla siis järgmine põhi?

Sa mõtled põhja allpool SP4802. Kui ja, siis seda veel välja ei pakuks, enne peaks turg veidi tegutsema ja siis tekiks selgem pilt.

1 Like

pilt üleval olemas, 4730.

Ma ei tahaks uskuda, et tõus üle SP5250 juba läbi on. Minu pakkumine on, et läheme veel üles enne kui langeme läbi SP4800.

2 Likes

SP jälle üle 5250 taseme, paistab, et pakkumine läks täppi.

1 Like

Kas sa päriselt kavatsed teeselda, et tänane ralli omab mingitki puutumust tehnilise analüüsiga?

3 Likes

Ja, see kiirendas vaid kulgu.

Vabandage, lgp. kristlipp, ma tunnen end selle postituse peale palavikus olevat

Kuna selle leevendusralliga pikka pidu ilmselt ei ole, siis tuleb pikkade positsioonide kõrvaldamisega tegelema hakata.

1 Like

Ma täna sattusin punase tule taha aga mõttejõuga pöörasin selle peagi roheliseks. Ilmselt siin sarnased protsessid töötamas.

8 Likes

Ja, mõtle mida tahad, Mina ei ole käesolevas börsi tõusus süüdi, seega pole vaja oma pahameelt minu peale välja valada.

1 Like

Jeesus kõnnib vee peal
https://www.churchofjesuschrist.org/study/manual/new-testament-stories/chapter-29-jesus-walks-on-the-water?lang=est

Õndsad on need, kes ei näe, kuid usuvad.

1 Like

Ja jällegi. Võta seda kuidas tahad. Kui sulle meeldib selline lähenemine, siis palun. Asi on aga hoopis maisem ja lihtsam.
Tore, et käid ka siin minu foorumiteemas, kas on siis ikka miski väike huvi, kuidas Kristlipp asjatab?

1 Like

NVDA 94USD pealt võetud kogus läks 114USD kinni.