Selline reaalsusest irdumine on otsene e-valimiste tagajärg.
Ma mäletan kuskilt, et UK-s on olnud juhtumeid, kus ühel immigreerunud inimesel on olnud üle 60 pereliikme…
Kehtestavad mõne drooniintsidendi pärast erakorralise seisukorra ja valitsevad rahumeeli ukaasidega edasi. Sama seaduse alusel saab ka muide ebasobivad erakonnad keelustada ja kontrollida meediat
Ajalooline kogemuski olemas. Veidikene alla saja aasta tagasi juhtus ka sedaviisi kui rahvas haigeks jäi ja valesi inimesi valida tahtis.
Kas vapside ja Isamaa+Keski vahele saab nüüd võrdlust teha, pigem võiks neid võrrelda Ekrega, kuid see nii populaarne ei ole.
Samas tundus, et 1930ndatel peale ülemaailmse kriisi möödumist oli majanduslikult Eesti Wabariik üsna rahuldaval järjel, ning rahvas on alati rohkem huvitunud oma elujärjest kui poliitmängudest Toompeal.
Internetiajastul mingit üleüldist vaikimist kehtestada on aga utoopia.
Nii Venemaa kui Hiinas on seda püütud teha, ega hästi pole õnnestunud
Võimalik, et see äraandjate partei loodab niiviisi valimistel ellu jääda venelaste häältega. Pmst on tegemist Savisaare kodakondsuse nullvariandiga
Miks peaksid venelased äkitselt Reformipartei poolt hääletama, kui neil on juba olemas kesikute partei selleks?
Täna oli selline müstiline lugu Järve keskuse ees, kus minu käest küsiti:
“Vabadange, kas te räägite eesti keelt”. Edasi uuriti, et ega ma ei tea, kus kandis Omniva automaat võiks olla… (ma es teadnud).
Aga nagu… küsimus oli igati viisakalt vormistatud, aga alustada Eesti Vabariigi Pealinnas selle repliigiga? Ja kurat… no vaatan ma peeglisse, mis ma vaatan, mitte kuidagi ei tundu, nagu võiks miskist otsast eeldada, et ma räägin mitte-eesti keelt.
Müstika.
Uudishimu küsimus - kuidas sinu räbaldunud välimus on seotud käesoleva teemaga - Kristen Michali vigadega ![]()
Khm? Räbaldunud. Jah, küsimuse võis tõepoolest indutseerida ka see, et ma EI KANNA Keskmise Eesti Mehe “standardvormi” (bossi-teksad-ja-tepitud-jope).
Ja kas mitte siinsamas teemas päris mitu kodanikku ei ole üles võtnud “Tallinn-ja-Eesti-on-totaalselt-tiblastunud-ja-see-on-oravate-teene” teemat?
Haritud inimene, IT guru, peaks ju suutma seoseid leida. Ei?
Vahelduseks asjalik arvamus Kristen Michalilt, kas EU või miskid muud eurotegelased (Costa) võiksid veel miskeid läbirääkimiskanaleid tekitada:
„Ajalugu annab selge hoiatuse katsete kohta otsida diktaatoritega alternatiivseid läbirääkimisraamistikke. Demokraatlikud riigid peavad lõpuks omavahel läbirääkimisi järeleandmiste üle, samal ajal kui diktaator lihtsalt valib talle esitatud valikute hulgast, kasutades ära lõhesid ja nõrgestades demokraatlikku maailma.“
Järgmine Michali valitsuse minister pidas venekeelse kõne.
Misha vaadaku parem oma valitsuse koosseis ja otsustagu kas praegune haridusminister esindab ka reformierakonna väärtusi.