Kuri kahtlus on, et Eestis me oleme oma väiksuse tõttu juba jõudnud sinnamaale, et pole enam väga vahet kes valitsemist etendab, jäme ots on niikuinii süvariigi¹ käes
- loe: alaline ametkond ja eriteenistused millede koosseis ei vahetu võimuvahetusega
Kuri kahtlus on, et Eestis me oleme oma väiksuse tõttu juba jõudnud sinnamaale, et pole enam väga vahet kes valitsemist etendab, jäme ots on niikuinii süvariigi¹ käes
Oled äärmiselt lihtsalt mõjutatav suitsu ja peeglitega.
Jäme ots on olnud ja on jätkuvalt Medici perekonna naisliini, Rothschildide ja Bill Gatesi käes.
On kõnekas, et sa vihjamisi nimetasid mind vandenõuteoreetikuks, aga mitte valetajaks.
Noh, kui lõhmused pukki panna oma üdini ratsionaalse optimaalsuse taga ajamisega, ega te siis ka õnnelikud oleks. Kas odavam on lasta paaril vanainimesel ära surra või igas maakonnas kiirabibrigaadi pidada? Mis mõtet on pisikestel maakoolidel? Kus jookseb optimum optimaalse transpordiläbilaske ja laibahunnikute vahel.
Kui toimus “kobarkäkk” kas oleks mõistlik “reitingu tagamiseks” keegi “patuionaks teha” ja pööblile lintšida anda, et reiting ikka kõrge püsiks. Jne. jne.
Võib olla mõni asi oleks “karm aga õiglane” aga kas te päriselt tahaks, et teid valitseks üdini ratsionaalne psühhopaat “ekseli tabeli” abil. Tabeli kus kõik on “pelgalt numbrid” balansis … kas odavam on teatud % “noorte suitsiide” või on odavam psühholoogline kriisiabi? Ja palju palju palju muid küsimusi.
Ma arvasin, et umbes nii see käibki…
Lõhmuse JUTT on muidugi ilus, aga:
LHV kontorid on millegipärast lahti vaid 9-17 tööpäevadel - millegipärast ta pole veel vallandanud neid töötajaid, kes ei taha väljaspool neid aegu teenust pakkuda
üldine kogemus on see, et lisapingutus tööl, eriti väljaspool tööaega, ei saa tasustatud, vaid toob hoopis komplikatsioone, kehtib eriti Eesti kohta (läänes pigem vaid suurfirmades).
Seda Excelit saab tuunida, näiteks, et inimesi ei tohi meelega tappa jne…
Siis elaks küll sellises ühiskonnas.
Ma olen aru saanud, et Hiinas viimasel ajal midagi sellist üritataksegi?
Kristen Michal on mitmeid kordi öelnud, et Läti uus peaminister on kremlimeelne ja täidab Kremlist tulevaid juhiseid.
Valitsus tahab lõpetada Eestis sündinud laste hallipassi süsteemi
Eelnõu kohaselt saab edaspidi Eesti kodakondsuse Eestis sündinud ja siin elav kodakondsuseta laps, kui vähemalt üks tema vanematest on elanud Eestis elamisloa alusel vähemalt viis aastat ja teine vanem elab samuti Eestis seaduslikul alusel.
WTF see nüüd on? Kas sellel valitsusel on mandaat Eesti rahvusriigi lõpetamiseks? 10% valijate toetusega erakond paneb pillid kokku ja kustutab tuled.
Ega siin muu ei aita, kui järgmine valitsus peab selle kodakondsuse-muudatuse tagasi pöörama, kui vasakpoolne Reformierakond selle läbi surub.
Hallide passide omanikud on tegelikult venemaa kodanikud, kes pole lihtsalt vene passi ametlikult välja võtnud (me ei tea kui paljudel halli passi omanikel on juba salajane vene pass). Aga suhtuma peaks hallipassivantidesse kui venemaa kodanikesse, tegelikult. Venemaa annab neile oma passi lihtsustatud korras, ehk automaatselt.
Seal err uudises on veel huvitavat
Muudatuste tulemusel antakse EL-i kodaniku perekonnaliikmele tähtajaline elamisõigus viieks aastaks
Kas ma saan õigesti aru, et tuleb kuskilt keegi Eestisse, abiellub siin kohalikuga, saab selle läbi EL kodanikuks ja selle tulemusel saab kogu tema suguvõsa soovi korral elamisloa ja võib rahumeeli siia kolida, et siis siia jäädagi, sest pikaajalise elamisloa saab taodelda peale 5 aastat tähtajalise elamisloaga siin elamist.
Reformipartei tahab, et nende populaarsus jääks rahvaküsitlustes alla 8%. Ju siis.
Veel midagi, et see oleks alla 7% või 6%? Annab mõelda, aga küll nad selle välja mõtlevad.
Selline reaalsusest irdumine on otsene e-valimiste tagajärg.
Ma mäletan kuskilt, et UK-s on olnud juhtumeid, kus ühel immigreerunud inimesel on olnud üle 60 pereliikme…
Kehtestavad mõne drooniintsidendi pärast erakorralise seisukorra ja valitsevad rahumeeli ukaasidega edasi. Sama seaduse alusel saab ka muide ebasobivad erakonnad keelustada ja kontrollida meediat
Ajalooline kogemuski olemas. Veidikene alla saja aasta tagasi juhtus ka sedaviisi kui rahvas haigeks jäi ja valesi inimesi valida tahtis.
Kas vapside ja Isamaa+Keski vahele saab nüüd võrdlust teha, pigem võiks neid võrrelda Ekrega, kuid see nii populaarne ei ole.
Samas tundus, et 1930ndatel peale ülemaailmse kriisi möödumist oli majanduslikult Eesti Wabariik üsna rahuldaval järjel, ning rahvas on alati rohkem huvitunud oma elujärjest kui poliitmängudest Toompeal.
Internetiajastul mingit üleüldist vaikimist kehtestada on aga utoopia.
Nii Venemaa kui Hiinas on seda püütud teha, ega hästi pole õnnestunud
Võimalik, et see äraandjate partei loodab niiviisi valimistel ellu jääda venelaste häältega. Pmst on tegemist Savisaare kodakondsuse nullvariandiga
Miks peaksid venelased äkitselt Reformipartei poolt hääletama, kui neil on juba olemas kesikute partei selleks?
Täna oli selline müstiline lugu Järve keskuse ees, kus minu käest küsiti:
“Vabadange, kas te räägite eesti keelt”. Edasi uuriti, et ega ma ei tea, kus kandis Omniva automaat võiks olla… (ma es teadnud).
Aga nagu… küsimus oli igati viisakalt vormistatud, aga alustada Eesti Vabariigi Pealinnas selle repliigiga? Ja kurat… no vaatan ma peeglisse, mis ma vaatan, mitte kuidagi ei tundu, nagu võiks miskist otsast eeldada, et ma räägin mitte-eesti keelt.
Müstika.
Uudishimu küsimus - kuidas sinu räbaldunud välimus on seotud käesoleva teemaga - Kristen Michali vigadega ![]()