Kristen Michali valitsus - head ja vead

Aga eestlasel pidi olema ju nii palju talupoja tarkust ))))

2 Likes

Suht värsket? Ehitatud 2000. Ilmselt leiab sealt vanglate juhtkonnast nii mõnegi kes ütleks, et ehitaks päris palju teistmoodi kui saaks nullist alustada.

miks teda peaks olema vaja maha lammutada ? Tarad ja turvalukud eest ära ja sinna mingi sotsiaalmaja või ühiselamu vaestele ( keda meil hakkab aina rohkem ja rohkem olema )Mitte et neid praegugi vähe oleks. Lugesin, et Tartus on praegu ca 360 sotsiaal-eluruumi ja paljud neist on kehvas seisus ning ikkagi on neist puudus. Pluss veel lähikonna vallad , kel samuti vaja oma vaeste eest hoolt kanda

Mina pole seal vanglas sees käinud, kuid kas tahate öelda, et need vangid seal elasid viletsamates tingimustes kui hättasattunud / asotsiaalsed tüübid praegustes sotsiaalmajades ? Ma olen korra pidanud olude sunnil ühte inimest niisuguses sotsiaalmajas külastama ja teda aitama, ikka väga jäle oli see elupaik ja veel rohkem see seltskond seal. Hea kui sealt välja sai ja ei olnud mingit soovi sinna tagasi minna. Ma oletan, et vanglas on muidugi veel jälgim seltskond

Mujal maailmas on näiteks olümpiaküla eluruume ( pmst ühiselamut ) kohandatud hiljem vanglaks. Miks ei saaks vastupidi siis ?

4 Likes

Kindlasti sobiks ka tudengitele.

2 Likes

Päris hea kuulamine, asjalik ja tark, teadlik, spets. tase.
Meil on hetkel domineerimas aga totaalne ideoloogiline kõ…ts :smiley:
Oleks meil ükski minister sarnasel tasemel.

Juba teises saates mainiti, et siia toodavad krimid vaikselt sondeerivad pinda, loovad/otsivad kohalike (naistega) kontakte. Hiljem siis abielud, suhted, fikt. abielud jne. Kindlasti mingeid probleeme meil ei kaasne! Aina tugevam ühiskond, kvaliteetsem ja sisukam. Lisaks pritsib kenasti pappi ka peale.

Lihtsalt ulme, mida meie riigiga tehakse. Vbl. saadakse hakkama, aga jube ettevaatlikuks teeb selline käik ja vajalikkus + igasugu mõtetud kaasnevad riskid.

6 Likes