Miks nii vähe kärbitakse?
Kas need organisatsioonid ei saaks end liikmemaksudest rahastada?
“Ei ole mõtet liigselt sellesse numbrimaagiasse kinni siis kohe jääda”
Mihhail paneb head rahvafolkloori. Siin tuleb veel ajalukku jäävaid pirne, tasub valvel olla.
Kärped-kärped
Holm ütles, et kui kärbe välja kuulutati, öeldi, et need tulevad ridadelt tööjõu,- majandamise- ja muud kulud ja neid ridu võrreldi.
«Selle võrdluse tulemus oli see, et kui võtsime kärpebaasi, siis kärbitud eelarve oli 155 miljoni euro võrra suurem kui eelnev eelarve,» selgitas Holm. Samas kinnitas ka Vällik riigieelarve erikomisjoni liikmele Urmas Reinsalule küsimuse peale, et kas võib olla nii, et kokkuvõttes 2025. eelarve ei vähenenud mitte 132 miljoni euro võrra vaid hoopis suurenes 155 miljoni euro võrra, et nii võib olla küll.
Kui tavamõistusega sooviks inimesed just nende kolme rea pealt seda kärbet üles leida, siis praktikas on see ülimalt keeruline, sest valitsemisalad võivad oma kulusid loominguliselt liigutada nii nagu soovivad.
Asi on ka selles, et kärpeülesanne tehti ära enne täiendava raha andmise otsuseid augustikuus. Tehniliselt oli nii, et valitsus ütles - kärbime. Ja peale seda hakkas valitsus tegema otsuseid, millega erinevatele asjadele raha juurde anti.
Holm rõhutas, et täpne on küll öelda, et kärbiti kulude tõusu, sest kui midagi tehtud poleks, siis oleks kulud olnud ligi veerand miljardi euro võrra suuremad. Samas nentis ta, et kui alguses kärbiti, aga pärast anti raha juurde, siis siin võib olla ikka risk, et kärbet pole täidetud.
Objektiivseid lisavajadusi või uusi ülesandeid, mille täitmiseks on raha vaja eraldada, on alati.
Küsimus on proportsioonides.
Kui sa suudad kärpida 1 miljardi, võid 200mln laiali jagada “uuteks vajadusteks” ja ikkagi oled 800mln kokku hoidnud. Seda, et MINGI raha on vaja laiali jagada, võib kinnisilmi juba ette lubada.
Praegu oli see 132 mln “kärbe” juba ette liiga väike, et suures riigieelarves (~18 mld) mingit olulist mõju omaks. Võib-olla see 287 mln lisakulusid isegi ei ole kogu eelarve mahtu vaadates liiga suur, lihtsalt kärpida oleks tulnud nii, et ikka kärbitud on.
Ma nägin täna öösel und, et maksuamet küsis minu käest täpseid arvutusi minu sissetulekute kohta. Ma vastasin, et ei ole vaja numbrimaagiasse kinni jääda.
Kas on minuga nõus, et praegu võimul olev valitsus on lastevaenulik.
- Lasterikaste perede toetus võeti maha.
- Lasterikkad pered, kes vajavad suuremat autot või kahte autot, on rohkem maksustatud.
- Laste pealt tulumaksuvaba miinimumi arvestamine lõpetati.
- Eluasemelaenu intresside maksuvabastus lõpetati (millest oli kindlasti rohkem abi lastega peredel, kui lastetutel)
- jne
Tegelikult on tegemist põhiseadusevastase tegevusega, mis sätestab rahva püsimise ja kasvamise eesmärgi.
Samas ütles Jürgen, et riigi suurenevad kulud on tingitud pensionide indekseerimisest, mis kohe kindlasti väga hea asi.
Ma kannaks suure osa refi lastevaenulikust poliitikast nimeliselt Signe Riisalo kontole, kes on edukalt suutnud jätta endast mulje kui kibestunud vanamutist.
Reformierakonda võib süüdistada saamatuses, ebakompententsuses ja küündimatus riigijuhtimises, aga kindlasti ei saa neid süüdistada lastevaenulikkuses. Igasugused laste ja peretoetused on meil ülevõlli liiga kõrged ja riigile ülejõu käivad.
Sina signe või (võib asendada ansipi, kersna, jänese, vmt, kes on teatanud, et ei vaja riiklikke lennukilt külvatavaid lastetoetusi. Aga kes mingil arusaamatul põhjusel ei ole neid toetusi tagasi maksnud)
millised lastetoetused? Isegi tulumaksutagastust sellest aastast enam ei saa?
Kaitseminister Hanno Pevkurile (RE) meeldib öelda, et juunis saame teada, mida peame tegema. Palun vabandust, aga see on loll jutt! Kaitseväe juhataja on öelnud, mida tuleb teha. Ja need on esimesed asjad, mis tuleb niikuinii ära teha, ei pea ootama, et keegi NATOst meile seda ütleb. Kõik on juba öeldud, aga me ikkagi arutame.
Kes seda ütleb?
Heremi suurim mure on sõja lõppemine, kogu erabisnessi kasum jäb tulemata
Tõlgendus on teil huvitav – NAKM elamine ja “raha ei ole motivaator” ![]()
Räägib lastetu Tervist Teile
Sulev Nõmmik - mis on bürokraatia.
Kiireim ehk aastavõrdluses viie protsendini ulatuv hinnatõus oli euroala riikide võrdluses Eestis.
https://www.err.ee/1609620680/eesti-inflatsioon-oli-veebruaris-euroala-kiireim
Isegi Mihhailil viskab kohati üle juba:
Bürokraatial on valdavalt tähelepanuta jäänud omadus - vabadusi piirata ja neid ka ära võtta.
Osavalt, kaudselt ja nii, et algul saa arugi.
Venemaa okupeerib riike läbi jõhkra vägivalla
EL okupeerib läbi bürokraatia.
EL musternäidis: idiokraatia vms see on?
Peab minema sinna Maailma loomise algtõdedeni tagasi, see hullumeelsus on pandeemiline. Point selles - see nakatab ja hakkab ka mujal sisse lööma. Progeb ajud tohutult eluvõõraks.
Kiirelt tõmmati kapist süüdlane välja - Kommunikatsioon https://www.postimees.ee/8204521/hartman-burokraatia-suurendamise-plaanist-tegemist-oli-kommunikatsiooniveaga
Kõlupea sai aru, et teine poolearuline kehka-õps oma sotsideoloogiga tahab majanduse täiesti pekki keerata reguleerimisega…
Aga naljakas on see, et tüli käib toidupanga üle. Kas keegi võiks kõlistada sellele Michaelile, et tema maksutõusud ja indekseerimine on 5% (uudis alles) inflatsiooniga riigi kulud ja majanduse surmaspiraali tõmmanud!
Kolm kõlupead üks hullem kui teine! Ausalt!
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120361406/aitab-reformierakond-paneb-sotsid-surve-alla
Sotsialisti arvates bürokraatia suurendamine hoopis vähendab seda. Aga lihtsalt keegi ei saa keenjustest aru. https://www.err.ee/1609622951/hartman-toidu-annetamise-nouded-hoopis-leevenevad
See on kõnekas näide ka sellest, et kärperuumi avalikus sektoris tundub ikkagi olevat.
Kes mu postitusi siin pikemalt jälginud on, teavad, et ma olen kaugel sellest, et väita nagu oleks kõik riigiametnikud mõttetud või et avalikus sektoris ei loodaks väärtust. Mu meelest sellised robustsed üleskutsed “pooled ära koondada” on rumalad loosungid.
Aga paralleelselt tuleb aeg-ajalt esile ikkagi selliseid asju ka, mis paneb küsima, et mille kuradiga nendes majades veel tegeletakse ja kõik see pole kindlasti vajalik.