Kõige kahjumlikum tehing…

Aga käed muudkui toksivad igasugust jama...
To LTD
Kindlasti mitte. Ettevõte on pankrotis. Juhus et selline firma jalad alla saab on olemas, Kuid uute omanikega (loe tavaliselt võlausaldajatega). Vanade aktsionäride kapital on 100% korstnas. Kuidas asi USAs juriidiliselt välja näeb, ei tea.
Chapter 11 puhul peaks võimalus täiesti olema, sõltub, kas pankrotikaitse perioodil suudetakse ettevõte piisavalt refinantseerida ja saneerida või mitte.
hetkel on balzams mu kõige kahjulikum tehing
Annox,
Kui sa positsioone realiseerinud pole,siis miks Sa hindad seda sellisena?Mul on näit. Klementi kah küllaltki suures miinuses,kuid kahjulikuks tehinguks ma seda enam ei pea.
nii võib ka olukorda vaadata tõesti
Ütleks ka oma kahjulikuma tehingu.1998 alguses ostsin ühe Eesti panga poolt pakutava venesuunalise fondi oskuid 7000 krooni väärtuses.RTS oli tol ajal kuskil 500 ringis.Momendil on RTS juba 1360 ja minu osku väärtuseks on momendil 357 krooni.Aitähh fondihalduritele.Kui nüüd siit ka maha arvestada haldustasud siis seis on puhtalt miinuses.Mõnus.
Ekranas mul samuti hetkel kõige valusam. Ootan taevaste jõudude sekkumist. Vat see on kindlasti vabamüürlaste vandenõu. Või illuminaatide. Või kelle iganes. Jüri Lina, APPI!
Investeerimise juures ei tohiks küll kellelegi nõuannete või sinu rahaga halvasti ümberkäimise eest etteheiteid teha.
Nõu küsitakse ikka sellepärast, et sellel hetkel tundub oma pea päris tühi olevat.

Minu esimesed suuremad laksud olid ajalehe soovituse põhjal tehtud.
Oli siis oli, ise loll.
EYET miinus 15700
INTC miinus 13200
PERLOS miinus 7300

Lõpuks on tunne, et kukkumisel enam haiget ei saagi. Külma närvi!
Tänaseks läheb juba paremini.
veljo, mis fond see on, mis pole siia maani suutnud taastuda?
Kui see nn korrektsiooniperiood Balti turul veel pikalt kestab, siis ma usun, et see foorumiteema hakkab alles postitusi saama.
ostsin Eesti Börside Investeerimisfondi (tuntud kui Klimovi Fond) osakuid, veidi aja pärast fond likvideeriti, likv-komisjon töötas paar aastata kuni rahad otsas, mulle ei jätkunud sentigi....

to Veljo: RTS 500=>1360, sinu investeering: 7000=>357
midagi on mäda taani riigis
veljo ei ole märkinud, mitu osakut ta 7000 eest ostis...1 osak hetkel 357, tundub mulle
Henryhenry
Mingisugune vahe "rahaga halvasti ümberkäimise" ja rahaga halvasti ümberkäimise vahel on ikka olemas ja mille eest saab ja peab etteheiteid teha . Kui võtad vastu kellegi raha , mis on antud eeldusel , et investeerid seda sama hästi nagu enda oma ning võtad selle eest haldustasu ja edukustasu , aga pärast tuleb kogemata välja , et sinu enda isiklik portfell toodab oluliselt rohkem kui sulle antud rahaga soetatud portfell , siis oled ikka mu meelest lihtsalt siga .
See polnud mõeldud sulle isiklikuna , ega ilmselt ka mitte konkreetsel juhul veljo juhtumi puhul või mina seda siit vähemalt välja ei lugenud .
Nõu küsitakse ka siis , kui oma pea tühi ei pruugi sugugi olla . Vaata seda varade diverfitseerimisena või erinevate investeerimisprofiilidena või laienemise alustamisena . Kõike ei jõua keegi nullist alates ise teha , alati kasutame kellegi/millegi kogemusi/teadmisi/infot .
et kujutage ette, et 10-30 aasta pärast (aga enne teie pensile jäämist!) muudetakse Eesti seadusi nii, et Pensioni fondid tuleb likvideerida. Selleks palgatakse mitusada maaklerit ja advokaati, kes teevad 5 aastat tõsist tööd ja siis teatatakse teile, et kogu teie elu jooksul kogutud raha on otsas ja likvideerimine lõpetatud.

Usun et praegune (komude juhitud) EW ei julgeks seda teha, aga olgem ausad, me ei tea ette mis tulevikus paarikümne aastaga kõik võib juhtuda!
Nii et õppige minu vigadest: ärge pange kogu raha ühte projekti, ükskõik kui usaldusväärne see antud hetkel tundub!
arvon, hästi ei saanud su jutu viimasest lõigust aru, aga isikliku portfelli ja fondi investeerimise reeglites on erinevused. Oma raha eest võid näiteks ka Yukost osta, mis pankroti uudise peale 8% üles hüppas.
10osakut ostsin tollel momendil,aga fondi on nii palju kanditud,et momendil vist tõesti ainult 1 osak jäänud.....ise pole vahepeal midagi maha müünud.Fond ise oli Venemaa kasvufond,mida haldas Tallinna pank,momendil on selle fondi haldaja SEB
Kui paigutada raha avatud fondi mis investeerib kesise likviidsusega turule, siis peab paraku alati arvestama võimalusega, et suure raha välja voolu korral müüakse kõik vähegi likviidsemad possud ja need investorid, kes otsustavad olla pikaajalised ja kahjumit mitte realiseerida saavad mõttelise osaluse suht radioaktiivsetes positsioonides. Kui nüüd turg lõpuks pöördub ja taas tõusma hakkab siis tõusevad eelkõige likviidsed aktsiad aga neid paraku fondis enam pole ja seepärast jääbki fond pikaks ajaks indeksiga võrreldes miinusesse. Loo moraal- suure raha väljavoolu korral saavad väiksema kahjumi need kes kõige rutem paanikasse satuvad.
Kaugeltki mitte KÕIGE kahjumlikum tehing, lihtsalt üks viimase aja õppetunde isiklikust lollusest. Olin peaaegu sealmaal, et investeerida põhjalasse (järgides mulle endale olulisimat portfelli geograafilise hajutatuse printsiipi), kuid uskusin (loll ikka küll!) müügijuttu defensiivsete sektorite olemasolusse (mis kahtlemata eksisteerib) ja ostsin hoopis geneerikuid. Praegu miinuses :(
MSM , viimase lõigu mõte oli , et kõik , kes kasutavad portfellihaldurite teenuseid , nende ühiseks nimetajaks ei pruugi olla lihtsalt tühi pea , võib esineda terve rida muid põhjuseid ka .