Kõige kahjumlikum tehing…

Ei tea, kas just keegi enda rumalaid tehinguid siia kirja panna tahaks, kuid ise teen otsa lahti.
Valisin välja aksia LPTH ja müüsin selle lühikeseks, kuna uskusin langust, kuid turu avanedes hakkas see hoopis võimsalt ülesse rallima. Nüüd seisan vastakuti ilusa 4-kohalise dollari miinusega ehk kroonidesse võib igaüks selle suurusjärgu ise arvutada.

njah, tänase päevaga 114% "praeguseks" plussi, uskumatu....
huvitav milline on üldse kõige suurem päevatõus, viimase 10 aasta jooksul ntx.??
Kas saamata jäänud kasum on kahjum? Või oli kahjum juba eelnevast ajast?
Hetkel pole veel aksiad tagasi ostnud. Ehk hetkel figureerib see number realiseerimata kahjumina. Ei kibele nagu hetkel neid aksiaid tagasi ostma. Jääb sinisilmne lootus, et crack-ib katki ja mühiseb allapoole.
Jah. Asi selles, et sellise keskmise kauplemisaktiivsusega akstsiast hoian mina küll eemale. Vaatan, et päevakäive oleks ikka üle 100 000
Ise sain suurest ahnusest viimasel straddle mängus tehinguga 40% lossi.
rihi,
kas tohid välja rääkida, mille põhjal sa langust uskusid?
Respekteerin täiesti, kui vastad näiteks - sisemisest kripeldustundest.
LPTH 3 kuu keskmine käive on 59503.2 aktsiat

LPTH eilne käive oli 3 320 100 aktsiat

LPTH aktsiaid on üldse kokku 3 830 000 aktsiat

Sellises aktsias lühike olla ... kõlab mõtlemapanevalt
Minu esimene ost oli Sotsiaalpanga C-aktsia. Kaalusin veel, et kumba osta, Sotsiaalpanka või Hansat. Oli ju suur pank ja arvasin, et venkud suurte rahadega oma pangale ikka külma ei tee.
450$ on minul see number, selline mõnusalt väike õnneks :)
Läksin LPTH-s lühikeseks 6,25 pealt hetkel on 5,35 ...pole paha aga silm on ikka pidevalt peal!
Mina läksin eile 3.84 peal lühikeseks, seega...
ai ai läheb kaua aega ja palju kannatust!
Sai ka eelmise aasta viimases kvartalis lolli peaga peale suurt tõusu Viisnurga aktsiaid hinnaga 3,00 EURi ostetud (ääremärkusena nii palju, et tegemist oli eelmise aasta hinna tipuga). Peale seda kukkus hind kolinal 2,30 EURi peale. Seega 23% nagu maha visatud :-)
Samas tänaseks olen peale madalama hinnaga juurde ostmist keskmise hinnaga juba peaaegu turuhinna lähedal, nii et veidi kannatust veel ja küll ta tõusule läheb :-)

Siit moraal - ei tohi lasta emotsioonidel kainest mõistusest võitu saada.
MSM
ma ka. kaotasin 20 k. (
Pold küll kahjumlik tehing aga, hansa callide müük 2 päeva enne swedide esimest pakkumist, saamata jäänud kasum ca 5e kordne saadud kasum
Siin on vist kombeks rääkida saamata jäänud tulust? Kindlasti oli eelmise aasta kahjumlikeim tehing mitte osta Baltikat. Siiamaani pole ostnud, teen soovitustele ignoor! :)
Värskeimatest jätta kasutamata võimalus, kus Viisnurk kukkus 2.30 peale ning juurdeostmise asemel märkida Tallinkit ... oomaigaad :(
Ma võin öelda, et algajana ei tasu optsioonidega (eriti US omadega) mängida, sellest 2005 aastasse kokkuvõttes väike kahjum.

Ehk siis kõige kahjumlikum tehing oli GOOG callid, kus hind tõusis paar päeva peale optsioonide tähtaega $10 üle strike ... vale ajastus, mis maksis kõvasti.
Noh, ma panen siis ka oma kahjumlikema tehingu kirja:

Ühe nimetu, lennuka elektripüssitootja way OTM strangle, kus volatiilsuse languse ja aktsia suhtelise stabiilsuse kaudu sai suhteliselt lühikese ajaga $30k -> oluliselt vähem. Täpselt ei mäleta enam, aga kahjum oli tõenäoliselt 50-80%. Aasta 2004.
Ega selle nimetu nimi äkki Taser olnud?
Heh eks neid rappaminemsi on küll ja küll, aga kõige valusamalt on meeles ikkagi LEXR langes tulemuste peale miski 30%, mul oli seda võimendusega võetud ja kogu portfelli ulatuses, see võttis kauplemise isu päris pikaks ära, maakler müüs aktsiad kätte jäi pisku, aga ütleme nii et samasuguseid lollusi teen ikka edasi, ise ka ei saa aru miks, eks see AHNUS ole, kuigi tean täpselt, mis asi on riskide optimeerimine.