Kinnisvaraturu tipu ennustamine

hha, selge pilt siis, edaspidi lakun seda raha sulas maha :D, et siis kokkuvõttes panga silmis 500 arvele pannes, milllest 300 maha joon on 300 miinus minu tuludest, mitte 200 pluss, selged pildid :smiley:

Nii palju kui mina olen pankadega kokku puutunud, siis neid huvitab ametlik sissetulek. Palgatöötaja puhul ametlik töötasu ning ettevõtjate puhul palk ja dividenditulu. Ise olen esitanud nii palga kui dividendide maksmise kohta maksuameti väljavõtte.

Kui siin jutuks läks. Palju nad hindavad üüritulu ja dividenditulu? Või need ka sellsied “kahtlased” ja "ebastabiilsed"sissetulekud

Mina võtan dividende regulaarselt, igal aastal ja arvestati, et see on mu regulaarne sissetulek. Lisaks analüüsitakse ettevõtet, et see oleks võimeline dividende ka tulevikus maksma.

Ametlik üüritulu peaks ka arvesse minema.

Sama seis, kuigi dividendid ebaregulaarsed ja ebaühtlased. Võeti 2 aasta keskmine vms. Kodu vahetusel läks isegi potensiaalne üüritulu vanast elamisest arvesse.

2 Likes

Aa, et siis ütlesid pangale, et kui välja kolid vanast elamisest, siis üürid selle välja ja nad arvestasid sellega, et see saab tulevikus tulu olema ja võimaldasid selle arvelt suuremat laenu ?

Jah. Tegelikult ei üürinud välja ja kedagi ei huvitanud ka

Okei, kui ma swedi sõnumi saatsin ja sealt tagasi helistasid,siis seal sokkisid midagi, et pool aastat peab enne üüriline sees olema olnud jne, et enne ei lähe arvesse umbes, kuigi täis mõttetu tsirkus, ütlesin küll, et siis kui uude kohta koliksin, et siis annaksin nagunii üürile ju ja et ega ma kahes kohas siis elama ei hakkaks umbes, aga tundus et ei huvitanud neid see asi seal. Loogiline oleks jah, et nad saaksid piirkonna ja elamispinna alusel mingi keskmise potensiaalse üüritulu oma arvestusse sisse lüüa. Mis pangaga sa neid asju muidu ajasid ja kuna ?

Kui kirjutad 10 lauset üheks, siis võibki olla keeruline pangast laenu saada.

1 Like

2023 aasta ja LHV. Kusjuures LHV ise uuris, kas ehk plaanis vana pind üürile anda. Teisi pankasid see ei huvitanud ja ei oleks ka vaja olnud.