Okei, seega nad siis ikkagi vahivad reaalselt seda, kuhu ma raha sedasi kulutan jah? Et sel pole vahet, kas see raha tuleb mu arvele nagu lisana ja kulub ära kusagil baarides näiteks, st isegi kui summa summaarum see arvele sisestatud sularaha väärtus oleks kokkuvõttes suurem, kui kusagil linnapeal laiaks löödud raha, siis ikkagi vaatavad, et okei, kulutab linnas ära selle raha, järelikult on sissetulekutele kadu umbes ja see, et summa summaarum arvele on jäänud rohkem raha, kui ma selle sula sinna panen versus see, kui ma kunagi seda sula sinna arvele ei pane, kokkuvõttes on arvel väehm raha stabiilselt, peaasi, et poleks näha need laaberdamise kulutused? Sularahaga on igavesti tüütu majandada, esiteks mul pole rahakottigi ammu enam, ei viitsi seda nuhtlust kaasas vedada, siis tekib prsetäis neid sente ja pigem kasutaks palju parema meelega kaarti või mobiilimakset. Aga kas siis muidu näiteks swedbank näeks kuidagi ja teaks, et kui ma teeksin seb panka ka ühe kaardi näiteks ja paneksin sinna oma sula ning kulutaksin sellelt seal raha, siis kui panga väljavõtet küsivad, siis saadaksin selle swedbanki oma ainult ja ei ütlekski, et mul teine pank veel, kas nad siiski kuidagi saavad selle välja peilida ja nõuda, et saada ikka teise kaardi väljavõtted ka ?